Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.

:-)Złote dziecko z tej Twojej LenkiU nas wielkie zmiany tzn, od soboty Lenka śpi w swoim pokoiku i już w dużym łóżeczku bo w kołysce było jej już ciasno noi pomimo moich obaw tak jakby nic się nie zmienilo, sama zasypia i przesypia całą noc kochana moja.
:-).
To tak jak i moja..Moja Mama gdyby jej coś z piersi leciało to i cyca by dała Małemu.

Trzymam kciuki za pomyślne załatwienie sprawy ;-)W ogóle ciężki tydzień się zapowiada, dziś do przychodni po skierowanie, jutro do poradni neurologicznej, a w środę do notariusza, bo jedna sprawa do załatwienia.
Gratuluje :-)AHA moja dzis sie przewrocila z pleckow na brzuszek i odwrotnie Zrobilam jak mowila Moli zachecalam ja zabawka Nagralam to ale nie umiem wam tego przeslac Ciemna masa ze mnie Moze cos uda mi sie wykombinowac A zreszta moj net tak zwolnil ze nie wiem czy da sie cos zrobic :-(
Okres pewnie lada moment się pojawi ;-).poczytałam ale brak weny na odpisywanie
@@@@@@@@@@@@@@@@@@ brak
w sumie nawet nie wiem kiedy powinna byc
1 około misiaca po odstawieniu od cyca
2 po 25 dniach po 1 ( w tym czasie byłam chora)
3 hmmmm kiedy???????????
Szlak mnie chyba trafi jak tylko sie pojawi robię debet na koncie i zakładam spiralebo pier.... takie emocje. Sorka ze tak egoistycznie

No właśnie..:-) Dzisiaj ostatki..Tancowac to ja dzis bede bo idu na ostatki.
A nerwa mam takiego ze nie moge sobie miejsca znalesc. Dobra spadam bo jeszcze troche a po srodki antydepresyjne bede musiała sięgnąć
Odezwe się pozniej
Trzeba będzie coś chlapnąć..
U mnie z obiadkami - totalna masakra..Kaka tez tak myslalam wiec dzis dodalam troche wody przegotowanej jak miksowalam jej ta marchewke ale i tak nie pomoglo.Ta marcgwka z brokulami to napewno byla za besta, ale za pozno na to wpadlam;-)
A sloiczki kupuje z hippa.
Nawet te ze słoiczka są Blle
. Chyba rośnie mi mała, słodka dupka
. Jedyne co przejdzie to zupka jarzynowa podana z butli ;-)
, bo z łyżeczki to nie ma szans.Cieszę się, że samopoczucie już okHej dziewczyny. Wpadłam jak zwykle na moment . U mnie z humorkiem stanowczo lepiej. Na weekend były u mnie znajome z dzieciakami to troszeczkę poplotkowałyśmy i się odprężyłam.
i, że Młody nabył tyle nowych umiejętności :-)
Zupełnie tak samo jak u nasCo kraj to obyczaj.... Nam to z kolei mówili, żeby czapki w domu w ogóle nie zakładać. Ani po kapieli ani nic. A dzieci jak tak dziś patrzyłam w przychodni, to już czapek nie noszą (ciepło niby)/ Tylko Tuśka w lekkiej czapce i kapturze od kurtki. Patrzyły na mnie te mamyŻe nie wspomnę, że Tuśka ma sweter i rajstopy a dzieicarnia już na bosaka w wózku rajcuje. W ogóle co się osłuchałam historii rodzinnych to głowa mała
![]()
.14 kmDziś przebiegłam 14km i zrobiłam 6 sesji pilatesu:-) Dieta trwa
![]()

Chylę czoła...
:-)

My też w ten sposób ze sobą wydurniamyWczoraj troche posprzeczałam sie z M - bez powodu....porobilismy sobie troche na złosc (jak dzieci, jak dzieci). On mi skarpetke pod nos chciał podsadzic, ja mu wygaszałam telewizor a potem kompa...Dzieciaki z nas no nie??
:-) , więc jak dla mnie to całkiem normalne..
Ojjj, ja też ją lubięJa Hance podpijam bo smaczna jest ta herbatka z melisy i jabłka hehehe

Strasznie mi przykro Agniesiu..Ja oddalabym wszytsko zeby moj byl znowu ze mna, nawet jakby byl taki jak twoj, niestety zycie jest jakie jest....i juz nigdy go nie zobacze....chyba ze po drugiej stronie.....Dobra bo lapie dola, znowu....
To musi uroczo wyglądać..KAKA I MADZIU dzieki To juz jestem pocieszona Moja wlasnie robi jak jaszczureczka Czasem wystawi kawaleczek jezyczka i tak robi kilka razy w ta i sporotem go przesuwa A czsem wyciaga go bardziej jak jaszczureczka A mnie sie wydaje sama nie wiem dlaczego ze cos jest nie tak A Oli jest przy tym taka zadowolona Nie robi tym jezyczkiem 24 h ale bardzo czesto![]()
:-)
Spała całkiem ładnie..
, bo do 9-tej i tylko z jedną pobudką na karmienie:-). Potem zabawa, zabawa i jeszcze raz zabawa.. :-), a ja zachowuję się już czasami jak niedorozwój 
, żeby się tylko ta Pchła chichrała.
:-)..