reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

jejkuś minisia podeslij mi tu swojego malucha na nauke jedzzenia dla Mikiego,ten wogole nie chce mi jesc,teraz spi a czeka na niego marchewka ugotowana:szok:;-)

a u nas kicha:-(bylismy z Mikim u lekarza,ma infekcje,wlasnie M poszedl po wyniki i dowiemy sie czy to bakteryjne czy wirusowe:-(pediatra zlecila badania,bo nie chce go szprycowac odrazu antybiotykiem,narazie mamy inhalacje z atroventu i mucosolvanu,zobaczymy...bidulek teraz spi,ale jest bardzo pogodny,nawet nie plakal przy pobieraniu krwi...No i dopoki goraczka nie ustanie,nici ze spacerow...wogole,to podejrzewa babeczka,ze maly ma alergie,bo ma swisty typowe dla alergikow:-(podobno teraz lipa juz zaczela kwitnac i kazala wszystkie pluszaki z domu wywalic,bo roztocza,ehhh...
wkoncu 13-go w piatek,chociaz moze dobrze sie skonczy dzien,bo szwagier ma dzis urodziny i wpadnie do nas ze swoja laseczka na torcika od chrzesniaka;-)

reklama
a co to walki o zieciów-synowe to ja mam już RAFAŁKA AŚKI ZAREZERWOWANEGO HEHEHHE a właśnie gdzie Aśka??????????????????
Farciara (albo i nie :-p) największego lowelasa z BB dorwałaś :-D:-D:-D:-D:-D.
Domi Twoja princessa ślicznie dziobek otwiera, Szymek też otwiera, ale chyba nie tak ładnie :-).

MOje małe szczęscie własnie padło, a ja nie wiem za co się brać, bo mam tyle roboty. Chyba najpierw odpocznę ;-):-p:-p

PS czy mi się zdaje czy grono udzielających się jest coraz mniejsze???

u nas też niedawno była infekcja ale obeszło sie bez antybiotyku oba maluchy mi sie rozłożyły jedno złapało katar od drugiego ale inchalacja z kropelek oilbas pomogła na wszystko katarek kaszelek mamy już z głowy naszczęście:-)

My po obiadku po spacerku i po zakupach, Dzis 13-tego wiec Antono jest marudny okropniascie i sprawdza ile mama wytrzymaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a ja ledwo wytrzymuje.

DOROCIU TWOJA OLIWKA JEST SLICZNA I OCZYWISCIE GDYBY BYŁA MOJA SYNOWA NIE MIAŁABYM NIC PRZECIWKO A CO DO hANI TO SIE BJEMY BO TO SPOKOJNE DZIECKO I ŁADNE WIEC KAZDY FACET BEDZIE MIAŁ SPOKOJNE ZYCIE
GRATKI DLA 5 -CIO MIESIECZNIAKÓW.

MINISIA TWOJE CUDO JE CUDNIE . MOJ KOSZMARNIE TRZEBA ZABAWIAC SPIEWAC A I TAK WYPLUJE KICHNIE LUB PRYCHNIE

Popołudniowe dzień dobry:)
Piątek 13 to zazwyczaj mój szczęśliwy dzień - zobaczymy jak będzie dziś...;-)

...A ja nie Bravo ale popcorn czytałam a moja mama wycinała mi rubryki
"Napisz do Kasi" i cenzurowała cycki :szok:

Hehe! To się nazywa troskliwa mama. Fajne:-D

...Agamir dziewzyny lubią młodszych:rofl2:, moj M jest 2 lata młodszy ode mnie :-p
...

To tak jak mój:tak:

...Moj własnie ma nerwa na moich kolanach. Normalnie nie mam juz pomysłów dla niego w nic sie niechce bawic jak go cos zainteresuje to na 3 min max. Jakis taki niedorobiony jest:(

Tuśka ma tak samo- pędem nowe zabawki, pędem się do niej usmiachać. Nawet ten misiek z lustrem jest fajny 15 sekund - potem juz na brzuch lezie i koniec:baffled:

AGAMIR,CZARNA I MARMA a o moja OLIWKE nik sie nie chce POBIC ? ...

Dorotka, nie masz się co martwić - taka lasencja da sobie radę:-)
Paździochowe lasencje będą same przebierać w facetach jak w ulęgałkach:-D:-D

Grateczki dla Hani, Macia i Kamilka
No i zdróweczka dla Macia.

Noc nr 3 włóżeczku zaliczona: tym razem się opanowałam i młodą zwinęłam o 5:30. Koło 1 się zaczęła przewracać na brzuch. Chciałam nieinterweniować, ale widzę, że leży kwęka i rozgląda się dookoła zdziwiona co ona na tym brzuchu robi. Wstałam z łóżka na co Tuśka od razu "och! jesteś! no to pomóż miiiiiiii!!!!"
I tak jeszcze ze 4 razy aż jej założyłam wałek na poduszkę.

Weronika japę otwiera aż miło:-D

[video=youtube;2h1oNYRdjfU]http://www.youtube.com/watch?v=2h1oNYRdjfU[/video]

matko umiecie tak????

a to masakra:-D:-D:-D
[video=youtube;jQJNBUl8qzI]http://www.youtube.com/watch?v=jQJNBUl8qzI[/video]

a MOJ SYNUS JUZ KOMBIJE JAK SIE WYSWOBODZIC Z SZELEK CO BEDZIE POZNIEJ? DSCF0167.jpg

reklama
Do góry