reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Marma zdrowka dla małego. Jak Kamiś był chory to całe 2 dni spędził na rękach, nic nie pomagało, ani cyc, tylko noszenie.
Evelajna my też ale siedziałam jak dzwonił w łazience z malym i nie słyszałam komórki. Kaszki dostanie mój dziadek- też je papki. oj znam palca w nosie:)
lilunia zdrówka dla K, a skąd ja to znam tyez miałam kilka takich spacerów

Płot naprawiony- mały ładnie pomagał bo spał 3,5 h w wózku, pogoda śliczna, w domku posprzątane, M pojechał po zmywarke bo już naprwili:). Jeszcze zostalo nam wymienić 2 słupki i naprawić lonżownik, ale zabrakło uchwytów, więc skończymy jak znowu bedzie pogoda.
Widzę że dzionek minął owocnie ;-)

reklama
KAKA 3 maj sie kochana :tak:
MARMA a osluchowo jak czysty? Jejku moja ma katar a ja przerazona a twoj jeszcze kaszle i ma goraczke Oj wzpolczuje Ale wiesz co on moze tak marudzi bo chory Pomysl jak dorosly sie czuje jak jest chory a co dopiero takie malenstwo:baffled:BIEDNY 3 mam kciuki i duzo cierpliwosci zycze A idziesz z nim w poniedzialek jeszcze do lekarza czy juz nie ?

Oliwiama nadal karatek i sciagam frida ale Oliwia tego nie lubi Kupilam jej NASIVIN narazie nie jest az tak straszny ten katar wiec chyba z lekarzem poczekam do poniedzialku

Kaka przytulam.

Pati ja aż mam wyrzuty sumienia jak czytam co Ci się udaje zrobić w ciągu dnia...
Normalnie sobie tyłek obiję.

Dorotka Tuśka też nie znosi fridy, ale nie ma przeproś. Jak miała katar, to była w użyciu co 15 minut, byle tylko to paskudztwo nigdzie indziej nie spływało. A wyobrażasz sobie, że ja śpiewałam i ją zabawiałam ciągnąc te gluty? Bleeee:baffled:

Marma zdrówka i jeszcze raz zdrówka dla młodego!

Idziemy na spacerek do taty do pracy: słoneczko świeci, ćwirki ptakają, wiosna, tralala:tak:

Pati to taka szalona pszczółeczka. Zawsze kupe roboty odwalała hehehe

ZGADZAM SIE :-D
EVELAJNA nie co 15 minut to nie Oliwia placze strasznie przy fridzie ale najgorsze jest to ze Po fridzie tez nie da sie jej uspokoic :baffled:
Oli wstama Zjadla mleko z kacha i marudzi Wszystkie zabawki i gadanie jest na kilka minut Oj biedna chyba musi sie zle czuc :-(

Helol
jestem jestem
Dorotka nie pogniewalam sie:-p
maly zasnal na szczescie wiec cos napisac moge.
ostatnio nie wiem co sie z nimdzije .jestem padnieta.drze sie tak jakby go ze skory obdzierano:-(i potrafi tak bez przerwy 1.5 godziny....i nie wiem co wtedy z nim zrobic.do tego wszystkiego z W byly male problemy ae chyba juz wszystko jest ok.dzisiaj przyjedzie wiec zobaczymy:tak:
czytalam Was caly czas ale jakiegos dola ostatnio zalapalam przez to wszystko i nie bylam w stanie nic napisac:-:)zawstydzona/y:
KAKA przykro mi bardzo:-:)-:)-(
[*]
[*]
[*]
Dorotka zdrowka dla malej!!!
Trzymam kciuki za Miroslave bo czytalam troche wczesniejsze posty jej u nas i ciesze sie ze tym razem sie udalo
Kasia super ma wloski!
Minisia ja tez na you tube siedze co chwile;-)fajne filmiki
za chwile l;ece sie pomalowac bo kolo 12 idziemy na spacerek.pozniej przychodzi do mnie moj kolega taki od przedszkola:tak:wiec sobie pogadamya wieczorem bedzie W
w miedzyczasie musze poszukac mieszkan w Gorzowie bo bede sie stad wyprowadzac za jakis czas....(male zgrzyty z mama i Wiesiem)i bedziemy kupowac jkies mieszkanie.w poniedzialek jedziemy do nowej pediatry bo maly jauz ma takie strupy ze sa zielone!!!!a nasza pediatra nic sobie z tego nie robi i mowi ze dalej za wczesnie na zmiane mleka.na szczescie nie jest za wczesnie na zmiane lekarza....:wściekła/y:a tamta podobno jest fajna.i pewnie na sojowe bedziemy przechodzic...moze na to nie ma uczulenia.ja juz nie wiem...nawet na Nanie tak nie bylo.bylo duuuzo lepiej.to ja juz nie wiem o co chodi...moze jakis skladnik z herbatek a nie mleko....moze ryz?sama nie wiem.
Aska jesteś!!:-) super ze z W sie układa a szkoda ze z mamą nie tak:no: a mieszkanko z W razem wijecie sobie:tak:?? zdrówka dla zięcia:-p;-)

Eh ja tylko na chwilkę. Na nas chyba ktoś jakąś klątwę rzucił. Kacper jet chory. Całą noc płakał prawie wogóle nie spał, a jak spał to płacząc przez sen i rzucając się. Ma gorączkę , koszmarny katar, cały nos zapchany i nie da sobie wogóle wyczyścić i strasznie kaszle. Na dodatek zginął mi kolczyk mojej siostry i nigdzie nie mogę go znaleźć. To pewnie zasługa tej krowy z doły ... pewnie codziennie rzuca na nas jakieś klątwy. Wiedźma. Ktoś musi być winny ...
Syf w chałupie, M na zajęciach, dziecko płacze a rodzice wyjechali na konferencje do Poznania i jeszcze dziś mi goście przyjeżdżają z Jeleniej Góry.... I jak ja mam to wszystko ogarnąć.

Idę do znajomej lekarki żeby zobaczyła Potworniastego. Trzymajcie kciuki żebym dziś nie zwarjowała.

Tak wiem znowu marudze...eh....

Oj to naprawde przekichane!! TRZYMAM KCIUKI!!!!!zdróweczka dla synka:tak:

Mirosłava GRATKI le na marzec wejde i tam pogratuluje również

Karola nosek do góry nie smuć sie taka kolej rzeczy choc to smutne musimy dac rade :sorry2:
Dorka zdrówka dla Oliwki

jeszcze tu zagladne dzis

no no no ale mam ladna synowa!;-)
a ja sobie idu na pyfko z kolezanka;-)W niestety dopiero jutro bedzie wiec cos trzeba robic;-)mlody juz sobie spi.nakrzyczal na mnie i zasnal...jeszcze gadac nie umie a juz pyskuje...no chyba ze to po murzynsku:-p
Pati Ty nas w kompleksy wpedzisz! ja sie czuje jak nierob:zawstydzona/y:

reklama
hej dziewczy maliny!wkońcu udało mi się choć na chwilę zasiąść do kompa,Miki nie śpi,więc pewnie zaraz będę musiała iść kolejny raz usypiać...Bidulek tak mu rzęzi w oskrzelach:-(do tego jak mu ściągamy fridą,to takie gęste gluty schodzą,choć noc jakoś ładnie przespał,dopiero ok.5 czyściliśmy mu nosek...teraz ma znowu 38st.,lekarka nie kazała nic podawać na gorączkę,żeby organizm walczył,choć mnie tak korbi,żeby mu Ibufen dać:baffled:
A wyniki wykazały,że to chyba wirus...tak przynajmniej twierdzi moja sister...w poniedziałek na kontrolę rano idziemy,zobaczymy co lek powie

dorotkobiedna Oliwcia,dużo zdrówka dla niuńki...spróbuj jej wlać trochę soli fizjologicznej do noska i wtedy fridą zciągnąć glutki,nasz Miki się drze(pewnie sąsiedzi już uszy zatykają)ale mu to pomaga

kaka współczuję bardzo i trzymaj się...

blond jak ja Ci zazdroszczę tego pifffka,mmmm....ja narazie piję herbatkę z miodkiem,bo chyba Miki zapodał mamusi wirusika:-(

marma rozumiem Ciebie,kurcze skąd te wirusy się przypałetały do naszych pażdzioszków???:-(

ja już mam dość...mój M kazał wszystkie pluszaki wywalić,nasprzątałam się dziś,że aż mi skóra na kostkach u rąk prawie się wytarła...JAK JA NIE NAWIDZĘ SPRZĄTAĆ!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jutro pewnie nie będzie już nic widać...patiMoże podaj jakis przepis na sprzątanie,żeby było przez kilka dni czysto;-)
dzisiaj śniło mi się,że byłam strasznie gruba i widziałąm się w szybkie sklepowej:baffled:
do tego Miki już mi tak pogryzł cyce tymi małymi ząbkami,że już wymiękam,znowu Bepanten w ruch poszedł grrrr...

Ostatnia edycja:
Do góry