reklama
Evelajna
Październikowa mama
Boskie! Nie mogłam zrobić Tuśce większej radochy jak oglądanie Samiego przy zabawie i całego w uśmiechach!
Zębale czadowe!
Ale film się skończył i młoda się zbiesiła

Ale film się skończył i młoda się zbiesiła

mirabelka73
Październikowe mamy'08
czarna super ząbale i te zalotne uśmieszki, a z Laluni jaki słodziaczek 
lilunia miłego koncertu :-), ja dopiero pod koniec kwietnia będę miała pierwsze dłuższe wyjście samotne na spotkanie z klasą
otworzyli u nas wczoraj Leclerca, jutro się wybiorę po słoiczki - jeden + drugi za pół ceny i kaszki trochę tańsze, to zapasik zrobię. Tylko z pieluchami się nie postarali bo Huggies w tej cenie co normalnie w Biedronce. W Realu 37,95 kosztuje 78szt. 3 czyli 2 zł taniej niż biedrona, to będzie moja ostatnia paczka 3, potem 4 kupię
u mnie dziś na obiad żeberka, kasza gryczana i surówka z kapuchy kiszonej i marchewki; nie ma to jak tłuste żeberka ;-)

lilunia miłego koncertu :-), ja dopiero pod koniec kwietnia będę miała pierwsze dłuższe wyjście samotne na spotkanie z klasą
otworzyli u nas wczoraj Leclerca, jutro się wybiorę po słoiczki - jeden + drugi za pół ceny i kaszki trochę tańsze, to zapasik zrobię. Tylko z pieluchami się nie postarali bo Huggies w tej cenie co normalnie w Biedronce. W Realu 37,95 kosztuje 78szt. 3 czyli 2 zł taniej niż biedrona, to będzie moja ostatnia paczka 3, potem 4 kupię
u mnie dziś na obiad żeberka, kasza gryczana i surówka z kapuchy kiszonej i marchewki; nie ma to jak tłuste żeberka ;-)
Oj to przeszłaś z Karolnika miejmy nadzieje ze bedzie juz tylko lepiejHej jestem i ja ale nie dam rady odpisać, ale dziś dzień.......... Karolina cały dzień na nurofenie i co kilka godzin gorączka wracała teraz na noc mam przygotowany pyralginum w czopkach bo się boję, musiało ją niezle wczoraj przewiać a Lenka dziś za nic w świecie nie chciała być ani na chwilkę sama, jak ja wychodziłam to ona w płaczoj mam nadzieję że jutro będzie lepiej....
ale raz jak wyszłam to zostawiłam ją na podłodze na pleckach a jak wróciłam to wrzeszczała ale na brzuszku:-) to był jej debiut!!!!!!! potem jeszcze w łazience fikała i nawet w wannie próbowała
Dobranoc mamuśki a ja idę sprawdzić co u Karolci...
Ja wysłałm choc tez nie lubie łańcuszków ale to napewno jakis kit z tym blokowaniemAaaa dostałyście na NK łańcuszek, że zmarł założyciel NK i żeby wysłać maila do 10 osób bo inaczej konto zablokują na ileśtam??????
PIer..... nie wysyłam, nienawidzę łacuszków, ale lampkę
[*] człowiekowi zapalę.

[*]
hehehe no to ciesze sie ze wloski pozostaly na miejscu jak dobrze ze to nie rozjasniaczmusze jeszcze wam coś na dobranoc opowiedzieć
jako ze w niedziele mamy chrzciny maksa to mamusia się powoli szykuje, i tak dziś jak mały poszedł spać nałożyłam sobie farbe na włosy i oczywiście siadłam sobie żeby was poczytać. Siedze sobie spokojniutko ąz tu mąż sie pyta czy ja z tą farbą tak na stałe zostaje. Ja sie patrze a tu szok 1,5godziny minęło odkąd ją nałożyłam.:-)Jak leciałam do łazienki to już w myślach sie zastanawiałam jaką peruke sobie kupie na te chrzciny.:-) Ale uff wszystko ok włosy na swoim miejscu i koler też odpowiedni. No to tyle spadam spać. Dobranoc

POTWORNIASTY dobre teraz wiem kto na NK jest aktywnyHej mamuśki :-)
U nas przepiękne słońce może w końcu uda się wyjść na jakiś krótki spacer... Wczoraj nie byliśmy bo strasznie wiało a Potworniasty dalej na antybiotyku. Ostatnio odkryliśmy że nasze dziecię uwielbia Teletubisie i Dobranocny Ogród jak nie daje mi żyć to mu to włączam i mam chwilkę spokoju. Wasze maluchy to też telemaniaki ?:-)
Potworniasty zalicza poranną drzemkę. Ostatnio wstaje nam o 6 a czasami przed. Śmieję się z niego że mu się włączył czas letni :-) Przynajmniej tatuś nie będzie się spóźniał do pracy hehehehehe :-)
No a ja mam dziś jakiś zanik mózgowy. Normalnie poczytałam Was i wszystko zapomniałam
Zmykam się myć i ubierać zanim Potworniasty wstanie bo chcę się dziś wcześniej ruszyć z domku. No i muszę tą moją nieszczęsną chałupkę ogarnąć. A co ja mam dziś zrobić z obiadem..... Jakieś pomysły ?

I ja dołaczam sie do życzen dla ZOSKI WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ MALEŃKA :-):-)Magdasf kurde miałam wczesniej pisać
Z okazji ukończenia 5 lat twojego słonka dużo uśmiechu dla niej beztroskiej zabawy, samych słonecznych dni i duzo zdrówkaaaaa.
Wiem wiem ze to byo 3 dni temu ale całkiem mi to wyleciało przez te problemy z netem:--
zawstydzona/y:
Kurde tak myśle że mogłybyśmy stworzyć sobie takie kalendarium imprez;-) (ur, im, rocznice) w końcu prawie jak jedna rodzina jesteśmy![]()
A co do kalendarium ja jestem ZA!!
sliczne zebole
a kapiel bomba
Wesolutka no to jakos tak wyszlo jakbym o Werci pisala hehehe
Hej dziewczynki wpadłam się przywitać na chwilke u nas pogoda do bani śnieg sypie i zimno jak nie wiem a dotego wiatrzycho wieje na polko się wyjść nie da w domu podobnie mama marudzi że ją boli kolano teściowa daje popalić już jej mam serdecznie dośc i wpadłam się tu troche odstresować dzieciaki śpią może mi jakoś z wami czas milej upłynie bo trzeba się na chwile oderwać od domowego rozgardiaszu:-
-
-(
Czarna superowe masz dzieciaki żeby moje sie tak grzecznie dały kompać u nas zawsze łazienka pływa
Czarna superowe masz dzieciaki żeby moje sie tak grzecznie dały kompać u nas zawsze łazienka pływa
moli81
Mamuśka Mikuśka
a ja poszłam po najmniejszej linii oporu--->ZAMÓWIŁĄM PIZZĘ NA OBIAD

Teściowa nie przyszła i nie mam nic na obiad
a M tylko na chwilę wpadnie i leci dalej
U nas dupowata(sorki) pogoda,cały dzień wieje,pada deszcz,śnieg i przeplata się słońcem,ogólnie kicha...a Miki teraz siedzi w łóżeczku,puściłąm mu jego ulubioną płytę Brzechwy i gada BABA,MAMA,BABA coś czuję,że niedługo obniżymy poziom w łóżeczku,bo już nieźle wygina się i szaleje,a jakoś mu nie ufam, no a wiadomo że czasem muszę wyjść z pokoju

U nas dupowata(sorki) pogoda,cały dzień wieje,pada deszcz,śnieg i przeplata się słońcem,ogólnie kicha...a Miki teraz siedzi w łóżeczku,puściłąm mu jego ulubioną płytę Brzechwy i gada BABA,MAMA,BABA coś czuję,że niedługo obniżymy poziom w łóżeczku,bo już nieźle wygina się i szaleje,a jakoś mu nie ufam, no a wiadomo że czasem muszę wyjść z pokoju

A
agamir
Gość
Czesc dziewczyny u nas dzionek bogaty ale brzydki. Antonio szaleje na maksa spał od 10 tylko 20 minut a ja padam wreszcie wziełam do domku wózek i go ulalałam teraz spi. Ja zrobiła paranie potem spacer z małym mimo sniegu potem przyszła kolezanka na kawke z poprzedniej pracy z mała Zuzia ktora ma 3 lata koszmar dziecko wzlezie wszedzie moj pies przed nia uciekł a krzyczy koszmar . Nie daj Boze zeby moj Antonio taki był. Teraz mały spi a ja obiadek zrobiłam zupka ogórowa i pierozki ruskie no i na jutro paste rybna z serem białym i suszonymi pomidorami pychotka.
CZARNA SLICZNY SAMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POZDRAWIAM I ZYCZE MIŁEGO WIECZORU
CZARNA SLICZNY SAMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POZDRAWIAM I ZYCZE MIŁEGO WIECZORU
reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Czarna Sami jest the best no i te zębolki dwa - rozbroiły mnie na całego.
No i mogę zacząć układać rzeczy w komodzie ufff :-)
Śnieg nawala ... qrcze zima się zapędziła a tu w sobotę już pierwszy dzień wiosny.
Chyba pójdę topić marzannę
coby ta zimocha już poszła sobie.
No i mogę zacząć układać rzeczy w komodzie ufff :-)
Śnieg nawala ... qrcze zima się zapędziła a tu w sobotę już pierwszy dzień wiosny.
Chyba pójdę topić marzannę

Podziel się: