Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Oj to przeszłaś z Karolnika miejmy nadzieje ze bedzie juz tylko lepiejHej jestem i ja ale nie dam rady odpisać, ale dziś dzień.......... Karolina cały dzień na nurofenie i co kilka godzin gorączka wracała teraz na noc mam przygotowany pyralginum w czopkach bo się boję, musiało ją niezle wczoraj przewiać a Lenka dziś za nic w świecie nie chciała być ani na chwilkę sama, jak ja wychodziłam to ona w płaczoj mam nadzieję że jutro będzie lepiej....
ale raz jak wyszłam to zostawiłam ją na podłodze na pleckach a jak wróciłam to wrzeszczała ale na brzuszku:-) to był jej debiut!!!!!!! potem jeszcze w łazience fikała i nawet w wannie próbowała
Dobranoc mamuśki a ja idę sprawdzić co u Karolci...
Ja wysłałm choc tez nie lubie łańcuszków ale to napewno jakis kit z tym blokowaniemAaaa dostałyście na NK łańcuszek, że zmarł założyciel NK i żeby wysłać maila do 10 osób bo inaczej konto zablokują na ileśtam??????
PIer..... nie wysyłam, nienawidzę łacuszków, ale lampkę
[*] człowiekowi zapalę.
hehehe no to ciesze sie ze wloski pozostaly na miejscu jak dobrze ze to nie rozjasniaczmusze jeszcze wam coś na dobranoc opowiedzieć
jako ze w niedziele mamy chrzciny maksa to mamusia się powoli szykuje, i tak dziś jak mały poszedł spać nałożyłam sobie farbe na włosy i oczywiście siadłam sobie żeby was poczytać. Siedze sobie spokojniutko ąz tu mąż sie pyta czy ja z tą farbą tak na stałe zostaje. Ja sie patrze a tu szok 1,5godziny minęło odkąd ją nałożyłam.:-)Jak leciałam do łazienki to już w myślach sie zastanawiałam jaką peruke sobie kupie na te chrzciny.:-) Ale uff wszystko ok włosy na swoim miejscu i koler też odpowiedni. No to tyle spadam spać. Dobranoc

POTWORNIASTY dobre teraz wiem kto na NK jest aktywnyHej mamuśki :-)
U nas przepiękne słońce może w końcu uda się wyjść na jakiś krótki spacer... Wczoraj nie byliśmy bo strasznie wiało a Potworniasty dalej na antybiotyku. Ostatnio odkryliśmy że nasze dziecię uwielbia Teletubisie i Dobranocny Ogród jak nie daje mi żyć to mu to włączam i mam chwilkę spokoju. Wasze maluchy to też telemaniaki ?:-)
Potworniasty zalicza poranną drzemkę. Ostatnio wstaje nam o 6 a czasami przed. Śmieję się z niego że mu się włączył czas letni :-) Przynajmniej tatuś nie będzie się spóźniał do pracy hehehehehe :-)
No a ja mam dziś jakiś zanik mózgowy. Normalnie poczytałam Was i wszystko zapomniałam
Zmykam się myć i ubierać zanim Potworniasty wstanie bo chcę się dziś wcześniej ruszyć z domku. No i muszę tą moją nieszczęsną chałupkę ogarnąć. A co ja mam dziś zrobić z obiadem..... Jakieś pomysły ?

I ja dołaczam sie do życzen dla ZOSKI WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ MALEŃKA :-):-)Magdasf kurde miałam wczesniej pisać
Z okazji ukończenia 5 lat twojego słonka dużo uśmiechu dla niej beztroskiej zabawy, samych słonecznych dni i duzo zdrówkaaaaa.
Wiem wiem ze to byo 3 dni temu ale całkiem mi to wyleciało przez te problemy z netem:--
zawstydzona/y:
Kurde tak myśle że mogłybyśmy stworzyć sobie takie kalendarium imprez;-) (ur, im, rocznice) w końcu prawie jak jedna rodzina jesteśmy![]()

Teściowa nie przyszła i nie mam nic na obiad
a M tylko na chwilę wpadnie i leci dalej

coby ta zimocha już poszła sobie.