dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MIRABELKA ja tak jak EVELAJNA uwazam ze skoro to bylo pierwszy raz to Obciachowe byloby isc z mama ta sprawe zalatwic Moze poczekaj niech sie to samo ulozy a jakby tfu tfu tfu jeszcze raz sie to stalo to wtedy zalatwisz to w inny sposob
TO MILEGO DNIA Z TELETUBISIAMI
Jak dzis twoje plecki? No nie ma to jak wiedziec w jakich godzinach bedzie sloneczko ;-)

Milo bylo pogadac a twkiej chwili Pamietam jak Ty wtedy czekalas jeszcze na MARIKE jejku ale to byly fajne czasy 

Ci sie dzieje ????? Moze sie wygadaj to ci ulzy ???????
Zdrowka dla M i obysmy Wy niczego nie zlapaly
Mielego weekendu I jak dobrze ze Ty jestes z nai mimo porodu w listopadzie Ja sobie nie wyobrazam jakbys miala byc na listopadzie 
MADZIU no to czekamy na fotki Sebcia w woziu i z dzisiejszej marzanny Fajnie ze Sebcio zinteresowany byl w sklpeie Oliwia ostatnio tez ogladala polki i swiatla ale z gondoli Oliwia lubi gondole i jeszcze nie bylo ze nie chciala w niej jechac Ona zaraz zasypia w wozku Jak raz bylismy w spacerowce to tez spala hihi No ale w sklepie sie zawsze budzi i rozglada sie
WITAM SIE WEEKENDOWO I WIOSENNIE
Ja sie nawet wyspalam Poszlam spac o 21 Wstawalam do OLI O 22,30 O 24,30 ,Pozniej po 5 byla wielka kupka i mleczko I nedawno zas zasnela
Dzis w planach popsrzatac Kolega nas dzis do restauracji zaprosil na drinka chyba Wiec jak bedzie fajna pogoda aby wyjsc z Oli to pojdziemy
MILEGO DNIA
Oj biedna Martynka Az sobie pomyslalam co ja bede wymyslac kiedys aby Oliwia leki polknelaJak widać, że dziś piątek.
Dziękuję za słowa otuchy. Jestem wykończona, cały dzień w biegu. Martyna nie ma się gorzej - gorączkuję, ale pod kontrolą. Najgorsze to lekarstwoJest cholernie gorzkie i brakuje mi pomysłów z czym jej mieszać, bo po dzisiejszym danonków już nie tknie. Na jutro mam monte, ewentualnie sok malinowy, może miód. Tylko ona może to zwrócić, a lek na receptę
Dobrze, że ma dobry humor i apetyt.
Ja się jutro z wyrka nie ruszęlaba na całego. Nastawię obiad i heja - będę z Martyną teletubisie oglądać
![]()

HANKA JEST NIEZLA Z TA KUPKA USMIALAM SIECzołem.
My po kapieli i Hanka już od prawie godziny śpi.
Mała zrobiła mi dziś niespodzianke. Machneła kupkę do wody przy kąpieli
Zaliczyłam dziś solarke i mnie swędzą plecy hehehe
Czarna ja spacerowałam od 12stej prawie do 14stej. Wtedy było słonko.
Jak dzis twoje plecki? No nie ma to jak wiedziec w jakich godzinach bedzie sloneczko ;-)
WIOLU zmobilizowalas mnie do posprzatania SZAFY dziekicześć
dzisiaj zaczęłam świąteczne porządki, wzięłam się za szafę i się załamałam, tak się porozłaziła, że wszystkie ubrania nadają się do prania. Trza się za nową rozejrzeć
Szymon jak większość paździoszków był strasznie marudny, ale teraz już słodko śpi.
Mam ochotę na jakiegoś browarka, ale chyba wstrzymam się do jutra
dobrej nocki

KATE ja tez pamietampamiętam jak dzwoniłaś do mnie ze szpitala
Marika też dzis jakos bardziej marudna. Też mi się browar marzy.
Marika spałą troche przed kąpielą i niedwno też zasnęła sama (chyba śpi, nie zaglądałam, ale cicho). Ja lecę do sklepu po piwko i coś na śniadanko na jutro. Rano chyba basenik zrobimy.
Dobrej i spokojnej nocki kochane.

MALENA wlasnie mialam zapytac Co z twoim humerem bo ostatnio cos widze ze nie w nastroju jestesSzwagierka była w kinie i mówła, że dno totalne i nudy straszne.
Ja już idę spać. W końcu Iza się dała położyć, bo tak fikała, żę myślałam, że jej nóżki odpadną, że o pisakch jak z Egzorcysty nie wspomnę.
No i zęby swędzą, a bobodent pomaga.
Mam nadzieję, że pośpi jak zwykle
M. chory, a ja mam humor, że bez kija nie podchodź.
Mam nadzieję, że Izuni nie zarazi, bo w niedzielę basenik.
Dobrej nocki Mamuśki!

Zdrowka dla M i obysmy Wy niczego nie zlapaly

Aniu no to fajny weekend sie wam szykujeHejka!
Dorotko - oj fajne to były czasy tuż przed porodem..hehehe...i ja zamknełam listę paździoszków ...12 lstopada!!!!
Blond- z Rafałkiem jedziecie?? udanego wyjazdu!!
Anna -wiem co to znaczy marudne dziecko grrr..
Moli - u nas to raczej nie ząbki..po prostu wychowuje sobie rodziców...
Magdziunia....ooo..już spacerówka?? ekstra!!
Malena - co niedziele chodzicie na basenik?? to tak jak my. Na kurs??
Wiola - Ty już świąteczne porządki robisz?? jejku..ja jeszcze o tym nie myśle....a już coraz bliżej.,..
A od nas właśnie kolega wyszedł..oni popili troszkę, ja tylko odrobinkę piwka...pogadaliśmy..a Szymcio śpi.. ostatnio codziennie o 19 go kąpiemy i przed 20 już zawsze śpi..ufff...popołudniu oczywiście był marudny,a jak!!!! byłam z nim też na chwilkę w pracy...
Jutro jedziemy spotkać się z moją koleżanką z którą 4 lata mieszkałam na studiach a nie wiedziałam jej już 3!!!!! mają córeczkę ciut starszą od Szymka więc się zapoznają :-) ekstra!! a w niedziele basenik!!
zaczeliśmy w tą niezdielę basen z Szymkiem, kurs.... świetna sprawa!!!! ekstra było!! Szkoda tylko że w niedzielę..wolałabym jakoś w tygodniu popołudniami, a tak to cała niedziela zmarnowana, a moznmaby się gdzieś wybrać, no ale trudno..jest super!!
Słodkich snów :-)

MADZIU no to czekamy na fotki Sebcia w woziu i z dzisiejszej marzanny Fajnie ze Sebcio zinteresowany byl w sklpeie Oliwia ostatnio tez ogladala polki i swiatla ale z gondoli Oliwia lubi gondole i jeszcze nie bylo ze nie chciala w niej jechac Ona zaraz zasypia w wozku Jak raz bylismy w spacerowce to tez spala hihi No ale w sklepie sie zawsze budzi i rozglada sie

WITAM SIE WEEKENDOWO I WIOSENNIE
Ja sie nawet wyspalam Poszlam spac o 21 Wstawalam do OLI O 22,30 O 24,30 ,Pozniej po 5 byla wielka kupka i mleczko I nedawno zas zasnela

Dzis w planach popsrzatac Kolega nas dzis do restauracji zaprosil na drinka chyba Wiec jak bedzie fajna pogoda aby wyjsc z Oli to pojdziemy
MILEGO DNIA