reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Agamir oj biedny Antoś - co za pielęgniary niedouczone.
Mąż miał rację.
Jak można eksperymentować na dziecku takim maleńkim.
A ja chyba jednak przejdę się na spacer - słoneczko świeci tylko ten wiaterek taki mocny, ale mały w gondoli to może nie zawieje go.
A wychodzić i tak trzeba - tylko poczekam aż prano się wypierze i śmigam no i włosy musze wysuszyć.
Mąż miał rację.
Jak można eksperymentować na dziecku takim maleńkim.
A ja chyba jednak przejdę się na spacer - słoneczko świeci tylko ten wiaterek taki mocny, ale mały w gondoli to może nie zawieje go.
A wychodzić i tak trzeba - tylko poczekam aż prano się wypierze i śmigam no i włosy musze wysuszyć.
Evelajna
Październikowa mama
Wrrrr noc do bani - pobudki co 2h. Nie śpimy od 8:30. A teraz jest eeeeej! eeeej! eeeeeej!.
Ula biedna mała... Musi się strasznie źle czuć, jak tak pyta.
Kasia powodzenia u dentysty.
Mnie czeka hurtowe leczenie za dwa tygodnie, ale moją dentystkę uwielbiam: pierwsza, która powiedziała, że nie musi wiedzieć, gdzie mnie boli, żeby borować i znieczulenia ma suuuuper
Coś kiedyś pisałaś, że Twój M na co do Ciebie inne plany niż powrót do pracy;-) I nie chodziło o 4 (!!)
Nie byłabym taka odważna jak Twoja bratowa... Jej...
Dorotka my też mamy taki ochraniacz, z tym, że ja go założyłam od strony nóżek. Tak żeby młoda zsuwając się nie wsadziła nóg między szczebelki, bo to najczęściej robiła. Rączki jak wsadzi to i wyjmie bez problemu.
Świetny jest
Uwielbiam burze i błyskawice a tu nie ma. Co za klimat.
Ha, ha!! Świat według... faceta

Pielęgniarki france. Nie dziwię się mężowi

Może lepiej zrobić test...?
Oj, to już tylko tydzień!? W sumie to mogłabym się zamienić teściową na chwilkę - moja mnie właśnie chce wysłać do pracy ciupasem, mimo, że mogłabym posiedzieć. Ale wiadomo: zarobię, to szybciej wrócimy
Czemu te kobity nie potrafią nas wspierać? i zawsze mają odwrotne zdanie? Czy my też takie będziemy???
Wesolutka za dużo wrażeń dla Jagusi, jak nic. Ale z czasem jej minie. Moja też taka drobinka 6,5 kg i przy chłopakach rówieśnikach wygląda jak pchełka. To wcale nie wina rozwijania się - po prostu dziewczynka :-)
Moja maruda ... marudzi. Zanosi się marudny dzień. Chyba, że ją spakuję i wybędę z domu. A pada. Irlandia.
Ula biedna mała... Musi się strasznie źle czuć, jak tak pyta.
Kasia powodzenia u dentysty.
Mnie czeka hurtowe leczenie za dwa tygodnie, ale moją dentystkę uwielbiam: pierwsza, która powiedziała, że nie musi wiedzieć, gdzie mnie boli, żeby borować i znieczulenia ma suuuuper

...miałam isc do roboty w zeszłym roku ale okazało sie ze Sami zagoscił pod moim serduchem i plany łeb wzieły. Teraz pójde jak odchowam towarzystwo...
Coś kiedyś pisałaś, że Twój M na co do Ciebie inne plany niż powrót do pracy;-) I nie chodziło o 4 (!!)

Nie byłabym taka odważna jak Twoja bratowa... Jej...
Dorotka my też mamy taki ochraniacz, z tym, że ja go założyłam od strony nóżek. Tak żeby młoda zsuwając się nie wsadziła nóg między szczebelki, bo to najczęściej robiła. Rączki jak wsadzi to i wyjmie bez problemu.
14 dni chyba co??;-)
Ja je dostąłam bez problema...sami mi naliczyli. Tu jest do 14 tygodni. Bezpłatny.
...No to tak jak ja. Pierwszy dzien pracy - 20 kwietnia buuuuuu Nie mogę tej daty, nie mogę...
...A co do powrotów - takie jest kuźwa życie. Ja chętnie bym wróciła na część etatu do pracy ale M nie chce o tym słyszec. A bo kasy mniej, a bo sie do niczego nie liczy...Jak mnie zwolnią to nie będzie problemu tfhuuuuu tfhhuuuuuu odpukac.
... W skrytości ducha na to liczę, bo sama się nie zwolnię (a może jednak)
Pojechaliśmy w sobote do teściówki. Tesciówka miała 1 zmiane więc obiecałam zająć sie obiadem. Spakowałam wszystkie rzeczy Hanki, to co było potrzebne na obiad, wyszykowałam małą i siebie. M w tym czasie szykował siebie i poszedł kupić sobie skarpetki na rynek - nie było go 2 h. Wiecie jakie to szykowanie jak co chwila się biego do dziecka...ale nic to. Jesteśmy u teściówki i M chciał zrobic zdjecie. I sie okazało, że jak to stwierdził M: zapomniałam wziaść aparatu. fotograficznego
Bo kużwa mało na głowie miałam ehhh
Świetny jest

...Obudził nas rano grzmot i gradobicie- strasznie słychać na elewacji bo mamy sypialnie od zachodu. Ja już cześć ogarnełam, jeszcze tylko prasowanie.
Uwielbiam burze i błyskawice a tu nie ma. Co za klimat.

...Karola a mi powiedział (widzielismy sie na rynku) ze ty kawkujesz i serial oglądasz...
Ha, ha!! Świat według... faceta

CZesc dziewczyny wrocilismy z badan i od lekarza. Tak wymeczyli Antosia ze na pobraniu płakałam razem zim dopiero 4 pielegnarka dałą rade mu pobrac 3 wczesniesze tylko go meczyłi i wierciły iglami. Maz sie zdenerwował i zaała kierownika przychodni i powiedział ze albo mam pobierac pielegnarka tora ptrafi anie zeby sie uczyc na 5 miesiecznym dziecku. Ja ryczłam mały ryczał teraz zasnał i przez se szlocha koszmar.
Co do meza to rano wstał i przepraszał ze nerwowy . Jutro wylatuje do Francji znowu na 4 dni koszmar.
A co okresu nie mam i boe sie zrobic test chyba wole myslec ze moze dostane. Poukładałam sobie wszystko . W NASTEPNY PONIEDZIAŁEK DO PRACY.
WCZORAJ JESZCZE POZARŁAM SIE Z TESCIOWA BO SKOCZYŁA NA MNIE ZE IDE DO PRACY ZE MYSLE TYLKO O SOBIE ZE DZIECKO POWINNO BYC Z MATKA A NIE Z BABCIA ITP................... ZE MAZ DUPA ZE MI POZWALA WRACAC DO PRACY.![]()
Pielęgniarki france. Nie dziwię się mężowi

Może lepiej zrobić test...?
Oj, to już tylko tydzień!? W sumie to mogłabym się zamienić teściową na chwilkę - moja mnie właśnie chce wysłać do pracy ciupasem, mimo, że mogłabym posiedzieć. Ale wiadomo: zarobię, to szybciej wrócimy

Czemu te kobity nie potrafią nas wspierać? i zawsze mają odwrotne zdanie? Czy my też takie będziemy???
Wesolutka za dużo wrażeń dla Jagusi, jak nic. Ale z czasem jej minie. Moja też taka drobinka 6,5 kg i przy chłopakach rówieśnikach wygląda jak pchełka. To wcale nie wina rozwijania się - po prostu dziewczynka :-)
Moja maruda ... marudzi. Zanosi się marudny dzień. Chyba, że ją spakuję i wybędę z domu. A pada. Irlandia.

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MADZIU milego spacerku
Ja juz bylam w sklepie :-) Zaraz jakies sparzatanie dla GOSCI i od 17 czekam na nich a jeszcze wczesniej 2 salatki zrobic no ale G mi pomoze
Oli na podlodze sie przekreca a na brzuchu steka i steka hehehehe
Ja juz bylam w sklepie :-) Zaraz jakies sparzatanie dla GOSCI i od 17 czekam na nich a jeszcze wczesniej 2 salatki zrobic no ale G mi pomoze
Oli na podlodze sie przekreca a na brzuchu steka i steka hehehehe
magdziunia
Październikowa Mama'08
A ja jednak na spacerek nie idę - wieje i wieje.
Przed chwilą padał chyba drobniutki gradzik - wyglądało to tak jak kulki styropianowe

Dzwoniła do mnie koleżanka czy chciałabym spodenki z Zary dla Sebcia - owszem chcę i to bardzo
Mąż pojechał do Lidl na zakupy wracając z pracy i już dzwonił co chcę ze sklepu a ja ... bla ... bla no i uzbierało się ;-)
Młody przycinał komara w wózku, ale chyba się obudził ... o nie .. śpi dalej to dobrze.
Dorotko fajnie tak gości.
Pati ja lubię burze i błyskawice ale z daleka - jak jest już w pobliżu to siedzę pod kołdrą
;-)
Evelajna coś mi się wydaję, że jednak zębole idą Patysi.
Lecę surówkę do obiadu robić - dziś mielone, ziemniaczki
Przed chwilą padał chyba drobniutki gradzik - wyglądało to tak jak kulki styropianowe

Dzwoniła do mnie koleżanka czy chciałabym spodenki z Zary dla Sebcia - owszem chcę i to bardzo

Mąż pojechał do Lidl na zakupy wracając z pracy i już dzwonił co chcę ze sklepu a ja ... bla ... bla no i uzbierało się ;-)
Młody przycinał komara w wózku, ale chyba się obudził ... o nie .. śpi dalej to dobrze.
Dorotko fajnie tak gości.
Pati ja lubię burze i błyskawice ale z daleka - jak jest już w pobliżu to siedzę pod kołdrą

Evelajna coś mi się wydaję, że jednak zębole idą Patysi.
Lecę surówkę do obiadu robić - dziś mielone, ziemniaczki
Jak dla kogoś kto jest pewny że nie chce więcej dzieci to super;-)Chodziło o podwiazanie ale to juz nieodwracalne![]()
A my po spacerku. Połaziliśmy moze z godzinkę...deszcz nas złapał wiec nie było zbyt przyjemnie. Hanka pospała w wózku...teraz delikatnie przełożyłam ją do łóżka ale widze że rojbruje a nie śpi;-)
Dorotka a co za sałatki robisz??
magdziunia
Październikowa Mama'08
Więc spacerek Kaka zaliczyłaś - ja dziś odpuszczam.
Hihi rozrabia powiadasz ... spryciulka mała.
A rano wydawało mi się, że i u nas zagrzmiało
Może mi się śniło ... sama nie wiem.
Chociaż ja śpię tak czujnie jak zając pod miedzą
;-)
Hihi rozrabia powiadasz ... spryciulka mała.
A rano wydawało mi się, że i u nas zagrzmiało

Może mi się śniło ... sama nie wiem.
Chociaż ja śpię tak czujnie jak zając pod miedzą

Oj ja ostatnio się zastanawiam nad podwiązaniem jajników ( żart) :-) Jak Potworniasty daje popalić to najchętniej poleciała bym do kliniki w te pędy :-)
No właśnie Dorotko co za sałatki robisz? Może się podzielisz
:-)
No właśnie Dorotko co za sałatki robisz? Może się podzielisz

wanilia79
Entuzjast(k)a
reklama
moli81
Mamuśka Mikuśka
a my po drzemce,nie wyszłam z Mikim,bo wieje i pada co chwilę,zobaczę może popołudniu wyjdę choć na chwilę,po weekandzie pusto w lodówie a i deserek mamy ostatni...
kurka,czemu ja tu jestem sama w tym piepszonym Pruszczu!!
Nawet nie mam do kogo pójść,a do teściów to nie bardzo mi się chce codziennie,chyba zapiszę się na ćwiczenia dla mam z dziećmi,może kogoś poznam
ula to u was jest naprawdę super z tymi lekami...szkoda niuni,że taka bidulka chora,może waktycznie to wirusowe a nie bakteryjne i bez sensu ten antybiotyk
agamir może masz psychiczną blokadę i datego nie możesz dostać @,ja tak kiedyś miałam,że przez 60 dni nic i zrobiłam kilka testów na raz,poszłam do gina i ta powiedziała,żebym się wyciszyła,za dużo stresów,nerwów etc.Ja też nie mogę patrzeć jak Mikiego kują,zawsze M go trzyma,bo ja nie mogę
Bidulek jeden,buziaki od cioci i Mikiego A co do teściowej do wal ją,znalazła się doradczyni w dobie kryzysu,kurka
mirabelko ja bym i tak porozmawiała z mamą tego chłopca,tak na luzie,chyba że poczekasz i ona sama zacznie na ten temat zagadywać...chłopcy muszą sobie jakoś radzić i dogadywać się,ale rodzice może też powinni obgadać sytuację?
czarna no to szybki spacerek widzę;-)ja miałam spacer do pokoju na kanapę,choć chyba sie odważę popołudniu i wyjdę,jakoś słoneczko zaczyna świecić cy cuś
kakano tyo ten Twój M to niezły gagatek,to on te skrpetki chyba szydłkował na tym targowisku
nie ma to jak zwlaić całą winę na kobietę,skąd ja to znam...My kobiety musimy być stanowcze kurka,ja już przestałam milczeć i jadę z koksem,że ostatnio M się zdziwił jak mu dowaliłam i wygarnęłam parę spraw, a co...
A Miki dziś jest taki fajowy,cały czas się uśmiecha i gada i kąbinuje jak tu się do tv obrócić
kurka,czemu ja tu jestem sama w tym piepszonym Pruszczu!!

ula to u was jest naprawdę super z tymi lekami...szkoda niuni,że taka bidulka chora,może waktycznie to wirusowe a nie bakteryjne i bez sensu ten antybiotyk

agamir może masz psychiczną blokadę i datego nie możesz dostać @,ja tak kiedyś miałam,że przez 60 dni nic i zrobiłam kilka testów na raz,poszłam do gina i ta powiedziała,żebym się wyciszyła,za dużo stresów,nerwów etc.Ja też nie mogę patrzeć jak Mikiego kują,zawsze M go trzyma,bo ja nie mogę

mirabelko ja bym i tak porozmawiała z mamą tego chłopca,tak na luzie,chyba że poczekasz i ona sama zacznie na ten temat zagadywać...chłopcy muszą sobie jakoś radzić i dogadywać się,ale rodzice może też powinni obgadać sytuację?
czarna no to szybki spacerek widzę;-)ja miałam spacer do pokoju na kanapę,choć chyba sie odważę popołudniu i wyjdę,jakoś słoneczko zaczyna świecić cy cuś

kakano tyo ten Twój M to niezły gagatek,to on te skrpetki chyba szydłkował na tym targowisku

A Miki dziś jest taki fajowy,cały czas się uśmiecha i gada i kąbinuje jak tu się do tv obrócić

Podziel się: