reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Nie poczytam was bo nie mam czasu za 50 min wybywamy a jeszcze nie ubrani jestesmy i Oli spi hehehe
Jednak bierzemy wozek ale spacerowke ona jest lepsza jak sie ja zlozy I albo wrocimy autobusem albo samochodem z Oliwia na kolanach bez wozka a na dniach kolezanka mi wozio przywiezie :-)
Mamy jeszcze drugi heheh Gondole i tak gondola jezdzimy Wiec spacerowke mozemy zostawic na chwile u kolezanki :-)

LECE MOZE UDA MI SIE WEJSC WIECZOREM JAK BEDE MIALA SILY A JAK NIE TO RANO :-)

JESTEM CIEKAWA JAK TESCIK AGAMIR :-)

reklama
No i dupa ze spaceru, zrobiłam stajnie, wyjeczałam za płot i wózek mi ciężko jedzie , patrze a znowu mam gume, jejku niech ten dzień się skończy. M przeproasza i twierdzi ze nic sie nie stało, ja mu dam nic. Płaszczyk podoba mi się ten czerwony, a bluzka ta ostatnia i ta biała.
Evelajna jejku co ty masz za babsko
Kasia jejku to upijesz się syropem:)

A ja własnie wytargałam spacerówe ale chyba jeszcze nieskorzystam bo Kaka pisze ze wieje:-p:-p:-p:-p Zaraz zapodam małemu mleko lub owoce i wybede na chwile;-)

(7)SUPER BLUZKA Z BUFKAMI - KOLORY (586398516) - Aukcje internetowe Allegro

(21) SUPER TUNIKA W ŁÓDKĘ __M (582317249) - Aukcje internetowe Allegro

(10) EFEKTOWNA BLUZKA Z BUFKAMI -KOLORY -- M (582396468) - Aukcje internetowe Allegro

co o nich myslicie ma któras????

wszystkie są fajne,bierz wsio a M niech płaci,a co:rofl2:jego Pani musi ładnie wyglądać:rofl2:
a my po krótkiej drzemce,nawet mi sie przysnęło i coś śniło,ale nie pamietam:confused:zjadłam resztkę spaghetti i chyba zaraz kawusię strzelę,no i chyba muszę skype odpalić,bo mój tatusiek wysłał eska,że chce Mikesza zobaczyć,a ten broi na podłodze:rofl2:

Wszystkie super ale ten wełniany poprostu bajka. Troszkę kosztuje ale przepiękny

A ja własnie wytargałam spacerówe ale chyba jeszcze nieskorzystam bo Kaka pisze ze wieje:-p:-p:-p:-p Zaraz zapodam małemu mleko lub owoce i wybede na chwile;-)

(7)SUPER BLUZKA Z BUFKAMI - KOLORY (586398516) - Aukcje internetowe Allegro

(21) SUPER TUNIKA W ŁÓDKĘ __M (582317249) - Aukcje internetowe Allegro

(10) EFEKTOWNA BLUZKA Z BUFKAMI -KOLORY -- M (582396468) - Aukcje internetowe Allegro

co o nich myslicie ma któras????
A ja mam tą pierwszą w dwóch kolorach. Zielona i czarną i jestem zadowolona. Fakt że kupiłam je niedawno i narazie jest ok ale nie wiem jak będzie po kilku praniach.

Ok dziołchy to zamówie ta z paskami (hmmm tylko jaki kolor:confused:)i ta białą:-p:-p:-p:-p DZIĘKI!!!

Dorotka miłej imprezki
Patrycja mój tez zawsze mówie ze przesadzam:baffled:
Agamir to jak bedziemy tymi ciociami czy nie:-p:-p:-p:-p:-p:-p

A ja wyczaiłam na allegro fajny regał z ikei z szufladami na zabawki fakt ze uzywany ale podobno w idealnym stanie i z Piły:-p własnie czekam na odp od babki i moze dzis go kupie. W końcu bedzie porzadek z zabawkami:rofl2:

Wszystkie super ale ten wełniany poprostu bajka. Troszkę kosztuje ale przepiękny

A ja mam tą pierwszą w dwóch kolorach. Zielona i czarną i jestem zadowolona. Fakt że kupiłam je niedawno i narazie jest ok ale nie wiem jak będzie po kilku praniach.

ja właśnie zamówiłam sobie oliwkową,a co tam,M sie wścieknie bo przed wypłatą jesteśmy,a w sobotę jedziemy jeszcze do mojej sister do Koszalina,bo M ma kontrolę po zabiegu:rofl2:

ja właśnie zamówiłam sobie oliwkową,a co tam,M sie wścieknie bo przed wypłatą jesteśmy,a w sobotę jedziemy jeszcze do mojej sister do Koszalina,bo M ma kontrolę po zabiegu:rofl2:
Ha ha ha ja zawsze tak robie. Stawiam go przed faktem dokonanym a co mi zrobi troche sie najwyżej poboczy i tyle a ciuch nowy jest:-)

reklama
Do góry