Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A to Ci ancymonka:-)

Ja czytam bb jak mała śpi. Chyba zmienię swoje nawyki

Ta biała bluzka bardzo fajna - lubię właśnie takie - proste a z klasą. A modelka to ma nogi, fiu! fiu! A i ta z paskami na plecach. Ja podpobną kiedyś kupiłam w bonprix i materiał był do dupesa
sztywny jak deska.
Miłej imprezki!
wg niej.
Sorki.
Moli jak szalec to szalec)))
A co myslicie o tej?
(2) SUPER BLUZKA - 16 KOLORÓW (592256095) - Aukcje internetowe Allegro

Tez fajna. Ale ja to sie strasznie dołuje jak ogladam te dziewczyny na zdjęciach. One maja takie płaski brzuchy a ja niestety nie:-(Moli jak szalec to szalec)))
A co myslicie o tej?
Dobra zamówiłam czarna i sliwkowa z paskami i biała łódke M mnie zaj....![]()
.
Na razie zaoferowano mi, że "w razie czego to oni chętnie pomocą przy dziecku służą, bo mają doświadczenie i w ogóle" Fajni sąsiedzi, nie?

Nagrywałam ją dziś szalejacą na macie, może potem uda mi się wrzucić gdzieś to linka puszczę.Dzis w planach IMPREZA URODZINOWA U KOLEZANKI
autobus mamy o 16,35 :-)
Mama Maksa na ursynowie jestesmy raz w tygodniu mam tesiowa przy stacji Imielin
ja już przez sen tymi cyckami obracam,że już nie wiem ile razy Miki je jak go biorę do nas;-)
A Może zróbmy jakąś akcje na BB typy " Paździoszkowe mamy wywołują wiosne". Jakieś propozycje?
![]()
Moli u nas nawet swiatla w lodowce nie ma:-):-) Dwa lata temu zaroweczka przeszla, prosilam jackowatego zeby wymienil ale on tylko stwierdzil ze bedziemy na pradzie oszczedzac![]()
ja jestem wściekla od rana na M. Wieczorem prosiłam go by puścił butelke i laktator, wstałam rano o 5 bo cyce mnie bolały, ściągnełam mleczko na kaszke wieczorem, wrócilam do sypialni, a ten do mnie zebym pósciła butelki bo nie włączył mikroweli wczoraj, to po h.. je tam wsadzał, moje mleko poszło do zlewu, ja się poryczałam i jeszcze moja stara sie w.. , mam dość, pije teraz herbatke na laktacje, ale i tak wiem ze nie uda mi sie sciąśgnoc w dzień
A ja zapomniałam Wam się pochwalić.
Wczoraj jak wróciłam ze spaceru to poszłam jeszcze do ogródka pospacerować troszkę.
No i patrzę na rabatkę a tam zakwitły moje żonkilki - aż mi się gębusia uśmiała.
Taką radość miałam - bo poczułam wiosnę a tu wieczorkiem zonk i śnieg.
Boje się, że zmarzną.
Wsadziłam je w zeszłym roku i nie zakwitły.
A teraz ślicznie urosły ... dopatrzyłam się też wychodzących hiacyntów.
tak się cieszę.
No tak faceci. Mój ostatnio też mnie załamuje. Wczoraj przyszedł zdziwiony że kuchenka umyta a ja mu na to że miło że zauważył bo generalnie myję ją codziennie. A dziś jak stwierdziłam że muszę się zabrać za łazienkę bo totalny syf tam jest to stwierdził że bez sensu bo czysto jest . A wszystko wala się po podłodze, ręczniki , ścierki kosmetyczki, cała umywalka w paście do zębówA jak zostawię po sobie kubek czy talerz na blacie to awantura że bałagan w domu.
Mój mały dziś pobił rekord jak wczoraj zjadł kaszke koło 180ml na gęsto oczywiscie tak po 21 tak wstał dopiero po 8 na śniadankoa w nocy popił tylko troszke herbatki. Teraz siedzi w chodziku i przelazł cały pokój
![]()
Dodzwonilam sie do basenu krytego u mnie I moge przyjsc zOli wiece takie indywidualne zajecia Musze kupic pampersa specjalnego podobno jest w sklepiku ale zastanawiam sie czy w aptece nie kupie taniej I jak dzis bysmy nie szli na urodziny to dzis bysmy poszli na basen a tak pojdziemy jutro od 17,30 mozna przyjsc ALE SIE CIESZE :-)

Ale nie wiem jak wy mamy karmiące jeszcze piersią, bo ja mam uczucie, że to mleczko to taka woda już.
:-(
U mnie @ brak - nie ma jej i ciesze się.
Ja wyrzuciłam dziś sporo ciuchów z szafy bo już stare schodzone muszę sobie sprawić parę jakichś nowych, kupiłam sobie buty wiosenne w necie(bez przymierzania:-)), i wysłali mi je do teściów a teraz M mi je przywiózł i całkiem fajne są.
Helen nowy stylowy elegancki płaszcz granat 44 (585242725) - Aukcje internetowe Allegro
ten to mi sie bardzo podoba
PER UNA* ŚLICZNY WIOSENNY PŁASZCZYK czerwień*44 (586374330) - Aukcje internetowe Allegro
ten jackowi
WYJĄTKOWY - SUPER JAKOŚĆ - WEŁNA - NOWY 44 (592384855) - Aukcje internetowe Allegro
a ten mi sie marzy ale szkoda mi kasy na niego, bo wiosenno jesienny plaszcz mam tyle ze jeszczne sie do niego nie mieszcze
WYJĄTKOWY - SUPER JAKOŚĆ - WEŁNA - NOWY 44 (592384855) - Aukcje internetowe Allegro
i chyba sie na tego zdecyduje
*FZ*WB022* ZIZZI NOWE ELEGANCKIE BEZOWE SPODNIE 44 (584105402) - Aukcje internetowe Allegro
i zastanawiam sie nad tymi spodniami
Heloł Dziewczynki!
Wczoraj zakupy - jest krzesełko do karmienia! - dzisiaj małpa szefowa stresów mi od rana narobiła, ale znów wyszło na mojeMykam coś zjeść i małej potowarzyszyć w gimnastykach. Zaglądnę później i poczytam. Ile mnie stron czeka? Ze 20? Ghighi
![]()
Byłam wczoraj u lekarza i coś Wam powiem. Cykamy się czy Karmi można wypić, a ja dostałam takie lekarstwa, że po kuracji chyba będę leczyć kacaSyrop Bronchozol i krople L52 - sama homeopatia, do 70 % etanolu w objętości :-) Po syropie mi sięw głowie zakręciło ;-) Będę to brała dziś i ostatecznie jutro, bo jakoś nie wierzę, że to takie obojętne
![]()
A ja wyczaiłam na allegro fajny regał z ikei z szufladami na zabawki fakt ze uzywany ale podobno w idealnym stanie i z Piływłasnie czekam na odp od babki i moze dzis go kupie. W końcu bedzie porzadek z zabawkami
![]()
Moli jak szalec to szalec)))
A co myslicie o tej?
Szefowa mi zwróciła formularz o dodatkowy macierzyński (z adnotacją, że "spodziewa się mnie w pracy 30 marca"), bo że ona ode mnie LISTU w tej sprawie nie dostała (rozmawiałyśmy o tym 2 razy i wpisała sobie w akta więc listu -uznałam nie trzeba). A to musi być LIST + FORMULARZwg niej.
Nie musi - prawo mówi, że list lub spotkanie. Ale ona zawsze musi coś do pieca dorzucić, żeby mi krew zepsuć. Gadałam z koleżanką zza "przepierzenia" i ona będzie wypowiadać pracę na wakacjach. Sprawdziłam, że na bezrobociu wyjdę na to samo co pracując i płacąc za żłobek więc wypowiemy obie na raz i niech się baba martwi. O! Wywnętrzniłam sięSorki.
Tej ostatniej nie zamówiłam tylko 3 z tych poprzednich jak dostane to zdam relacje;-)
Witam
ja troche zabiegana jesteem wiec tak w skrocie.w niedziele jedziemy do alrgologa bo juz na malego patrzyc nie mozemy bo plakac sie chce.
wogole jes nie chce. zjada 3 razy dziennie mleko, i kaszke i koniec.karmienie trwa ponad godzine....je co5 gozin teraz......
Mama Maksa photoshop to piękny wynalazek! Ja takich dziewczyn na ulicach nie widuję więc nie ma się co kompleksić![]()

święta prawda