dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Macie racje wstrzymam sie do naspetpnego tygodnia DZIEKI CO BYM BEZ WAS ZROBILA :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Helen nowy stylowy elegancki płaszcz granat 44 (585242725) - Aukcje internetowe Allegro
ten to mi sie bardzo podoba
PER UNA* ŚLICZNY WIOSENNY PŁASZCZYK czerwień*44 (586374330) - Aukcje internetowe Allegro
ten jackowi
WYJĄTKOWY - SUPER JAKOŚĆ - WEŁNA - NOWY 44 (592384855) - Aukcje internetowe Allegro
a ten mi sie marzy ale szkoda mi kasy na niego, bo wiosenno jesienny plaszcz mam tyle ze jeszczne sie do niego nie mieszcze
WYJĄTKOWY - SUPER JAKOŚĆ - WEŁNA - NOWY 44 (592384855) - Aukcje internetowe Allegro
i chyba sie na tego zdecyduje
*FZ*WB022* ZIZZI NOWE ELEGANCKIE BEZOWE SPODNIE 44 (584105402) - Aukcje internetowe Allegro
i zastanawiam sie nad tymi spodniami

Dziewczyny mam pytanie do tych ktre juz nie karmia czy jak nacisniecie piers to wam wypływa mleko???????????????????????? Bo mi tak nie duzo ale klka kropli ale leci:-(
o 17 maz wylatuje do franc a ja słomiana wdowa odpoczne sobie troche brrrrrrrrrrrrrrrrrrr:-d kupie test zrobie i nie powiem mu :-d złosliwa jestem co:-d
Bedziesz tak M trzymac w niepewności
u mnie tylko krokusy jak narazie. Dowiedzialam się że to moja wina bo ogłam go obudzic i spytać czy puścił- jeju z tym już całkiem przesadził, ja mu dzisiaj dam popalic. Ja pije Hippa. JA juz poograrniałam, pranie małego się pierze więc jutro mam randke z żelazkiem
Kaka bo niewidziałaś moich rąk po naprawie ogrodzenia w sobote, suche, w odciskach i popękana skóra aż mnie piecze. Paznokcie ja tylko obcinam bo jakoś nie umiem ich malować, zresztą w pracy nie było jak, musiałam mieć zawsze krótkie, więc tak zostało.

Szalona kobieta
kurcze,tylko nie spojrzałam na cenę
duży chłopak z niego,da sobie radę
a ztym basenikiem,to faktycznie może poczekaj,czasem po szczepieniu dzieci gorączkują,do tego czak czy siak sa osłabione,no i ten katarek Oli,ja bym na Twoim miejscu poczekała

zaraz zjemy marcheweczkę z jabłuszkiem,kolejna
próba

Moze kiedys zakuma
Mężawredota z Ciebie Ty nie dobta TyBedziesz tak M trzymac w niepewności
![]()
NAS TU TRZYMA W NIEPEWNOŚCI - BIEDNE E-CIOCIE ;-)
produkcja w toku.
Ja też jestem pod wrażeniem tych portretów 
A ja dizś szafy przewietrzyłam i wygoniłam zimę...kozaki tez odstawiłam a co;-)

, ale podobno dużo ludzi ma problem z netem?No właśnie nic jej wczesniej nie dawałam, bo nie miała jeszcze katarku.
Posmarowałam jej smoczek od strony noska Vick VapoRup (czy jakoś tak to się pisze) mam nadzieję, że nie za mocne na 1 inhalację![]()

Szkoda mleczka, bo na pstryknięcie się nie zrobi.uuuuu,kolejny przykład,że faceci nie myśląwspółczuję
a jaką herbatkę pijesz?Hipp?Mikesz miał po niej straszne bąki,a mi bardzo smakowała,polubiłam ją w szpitalu,choć ma anyż blee A teraz nic nie piję,prócz wody,kawy inki i zielonej herbatki,choc ostatnio nawet pozwalam sobe 1 rozpuszczlaną dziennie
![]()
Mi M kupił nasionka pomidorów taki malutkie owocki. Zasadzę na balkonie, ciekawe czy się uda 
Magda gdybym ja miała liczyc na mojego M w pracach do mowych to bym nic nie miała zrobionewiertare opanowałam malowanie tapetowanie skrecanie mebli i wiele i nych pierdół
![]()

Syrop Bronchozol i krople L52 - sama homeopatia, do 70 % etanolu w objętości :-) Po syropie mi sięw głowie zakręciło ;-) Będę to brała dziś i ostatecznie jutro, bo jakoś nie wierzę, że to takie obojętne 
Helen nowy stylowy elegancki płaszcz granat 44 (585242725) - Aukcje internetowe Allegro
ten to mi sie bardzo podoba
PER UNA* ŚLICZNY WIOSENNY PŁASZCZYK czerwień*44 (586374330) - Aukcje internetowe Allegro
ten jackowi
a ten mi sie marzy ale szkoda mi kasy na niego, bo wiosenno jesienny plaszcz mam tyle ze jeszczne sie do niego nie mieszcze
i chyba sie na tego zdecyduje
*FZ*WB022* ZIZZI NOWE ELEGANCKIE BEZOWE SPODNIE 44 (584105402) - Aukcje internetowe Allegro
i zastanawiam sie nad tymi spodniami
Wszystko mi sie podoba

Zaraz zapodam małemu mleko lub owoce i wybede na chwile;-)