reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Oj jakos tu u nas pusto

Mnie jutro czeka PRASOWANIE,KURZE WYTRZEC,PODLOGI POMYC I KLATKE no i kosciol i spacerek w nowym wozku :-)

Oli miala dzis problem z zasnieciem Ale na szczescie juz spi Wiec i ja ide DOBRANOC zyczenia zloze wam jutro :-)

reklama
Niech wam jajeczko dobrze smakuje
bogaty zajączek uśmiechem czaruje
Mały króliczek spełni marzenia,
wiary, radości, miłości, spełnienia!!!!!!!

Wesołych Świąt dla wszystkich pazdziernikowych Mamuś i Waszych Rodzin!!!!:-):-):-)

Pisanych jajeczek, wierzbowych bazieczek, kiełbasy święconej, dużo chrzanu do niej. Serca szczerego i domu ciepłego. W poniedziałek kubeł wody, szczęścia, zdrowia oraz zgody. Zmartwychwstania duszy i wiosny po uszy.

Wesołych świąt Wielkanocnych życzą Martyna, Patryk i Rafałek :-)

Babeczki Kochane!
Przelotowo na tych świętach zaglądam i co zauważyłam, to mnie wcięło:
Magda Twoja Mama to jakis order niezwyciężonej powinna dostać. Moje oczy w słupki, a dla Mamy zdrówka i TAKA graba.:-D
No i trzymam kciuki za te tajemnicze sprawy:tak:
Magdziunia Sebcio się niedoborów żelaza widzę nabawił:-( Ale wierzę, że szybko się unormuje. Ziemniaczki ze szpinakiem niech wsuwa - będzie jak Papaj:tak::-D
Dorotka fota bardzo kochana: mamusia z córeczką na wiosennym spacerze:-)
Szybkich porządków i duuużo odpoczynku.
Kaka mała rozbójnica Ci rośnie. Do tego bardzo obrotna - wie jak się ustawić i przy okazji mamę:-D

A u nas latanie jak na miotle. Mama, dziadkowie, tato, teściowie, przyjaciele, dom... brak mi sił. Do tego każdemu chciałam pomóc i się uchetałam na dzień dobry. A dodatkowo u każdego trzeba zjeść, bo tak czekali z tymi obiadami... i już mam świąteczną ciążę gastryczną, a kulminacja spożywcza przed nami:eek:

Ale najważniejsze:

Rodzinnych, zdrowych, szczęśliwych Świąt
Smakołyków na stole, zasłużonego odpoczynku na wygodnych kanapach,
Żadnych porządków na przyszłe pół roku
I grzeczniutkich dzieci na stałe

Ot tego Wam życzę i e-uściski wysyłam dla Was, Paździochowe Mamuśki

Najserdeczniejsze życzenia pełnych wiosennej radości

i nadziei Świąt Wielkanocnych,

a także miłych, rodzinnych spotkań, przy wielkanocnym stole

w duchu wzajemnej życzliwości i miłości
zyczy Asia z Maciusiem i Krzysiem

My na całe Święta brykamy do rodziców a potem do końca tygodnia zostaje u rodziców z Maciusiem a oni nie mają internetu ale może u jakiejś koleżanki dam rade się odezwać i skrobnę co u nas :-) Jeszcze raz Wesołych Świąt. Trzymajcie się kochane paździoszki.

Widze ze kazda juz tylko pisze zyczenia :-)
U nas nocka nawet nawet pobutka o 23 o 1 o 5 i od 5 do 7 jakos drzemala Oli z G a ja w drugim pokoju
Zaraz zabieram sie za sprzatanie a pozniej swietowanie ehhehe

Z Oli idziemy jajka swiecic a jutro do kosciolka :-)
Milego dnia dziewczyny wpadne pozniej

AHA DZIS SPACER W NOWYM WOZKU HURA

No to i ja życzę udanych rodzinnych świąt bo to że będą wyjątkowe to wiadomo. Po raz pierwszy z naszymi dzieciaczkami :-)

Dagmara, Bartek i Kacperek

reklama
Dziewczynki ja tak przelotem bo kupe roboty jeszcze zostało chciałam wam złożyć życzonka.

Dwa kurczaczki w koszyku siedzą i rzeżuchę sobie jedzą,baran w szopie zioło pali pewnie zaraz się przewali.Ksiądz za stołem już się buja wesołego Alleluja!!!.Radosnej słonecznej soboty.
j.jpeg

moz-screenshot.jpg

życzy Jagunia i Martunia

Buśki

Do góry