reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

helol
u mnie nocka troszke lepsza.malemu dalam na noc Viburcol i spal do 4.20 pozniej wojowal do 6 i zasnal.kurcze nieprzyzwyczajona jestem do krzykow w srodku nocy:zawstydzona/y:
u mnie swieta troche znowu jak nie swieta bo sama z mama.jeszcze W na chwileprzyjedzie.mama jeszcze spi a ja glodna i sprzatam z nudow.maly w lezaczku gruzie gryzaka i mruczy i warczy pod nosem....tylek ma tak odparzony ze mu krew leci chyba z 10 miejsc:-(juz tydzien z tym walcze.sudocrem nie pomaga, Hipp tez nie, zasypka chyba najlepiej bop kremy wogole sie tam "przykleic "nie chca bo to wiecznie mokre.sorki ze na tym watku.macie jakies inne pomysly?

reklama
helol
u mnie nocka troszke lepsza.malemu dalam na noc Viburcol i spal do 4.20 pozniej wojowal do 6 i zasnal.kurcze nieprzyzwyczajona jestem do krzykow w srodku nocy:zawstydzona/y:
u mnie swieta troche znowu jak nie swieta bo sama z mama.jeszcze W na chwileprzyjedzie.mama jeszcze spi a ja glodna i sprzatam z nudow.maly w lezaczku gruzie gryzaka i mruczy i warczy pod nosem....tylek ma tak odparzony ze mu krew leci chyba z 10 miejsc:-(juz tydzien z tym walcze.sudocrem nie pomaga, Hipp tez nie, zasypka chyba najlepiej bop kremy wogole sie tam "przykleic "nie chca bo to wiecznie mokre.sorki ze na tym watku.macie jakies inne pomysly?

I ja Wam wszystkiego najlepszego na święta życzę.
Zmykam do teściowej na wielkie śniadanie.
Będzie podniosła atmosfera, bo szwagierka w nocy pojechała RODZIĆ.
Także chyba już kolejny bobasek będzie dziś na świecie.

Asia! Powietrz mój jak najwięcej tą pupę, żeby ranki przeschły.
A potem tormentiol.

MIŁEGO OBŻARSTWA!

helol

Blondi u mnie zawsze działa alantan plus masc a na to zasypka, odparzenia w ciagu doby znikają, naprawde.

A u nas po swiątecznym sniadaniu a przed goscinnym obiadem, zarełko juz sie grzeje a Szymi podekscytowany nie moze zasnac :sorry:.

Jeszcze raz milusich swiąteczek:-):-):-):-)

ASIU a zmienilas pampersy ze dostal odpazen ?
Tak jak Malena radzi Powietrz mu pupe i Tormentiol :-)POWODZENIA
MAGDASF wspolczuje ze mialas wczoraj taki zly dzien i domyslam sie ze nasze kciuki nie pomogly :-( Lece na zamkniety zaraz

U nas swietowanie ale nie do przesady
Po sniadaniu poszlismy wszyscy do kosciolka Oli poslala tam ale ja musialam na dwor wyjsc bo zawsze jak nie siedze w kosciele to jest mi slabo i duszno :-(Wiec pol mszy na dworze

Oli gada sobie fajnie Od wczoraj tak sie rozgadala ze ja nie moge wyjsc z podziwu
Tylko jakos taka placzaca bardzie sie zrobila Jakos nie lubi facetow Bo jak jakis facet ja wezmie na rece oprocz taty to jest wrzask i cala zalana LZAMI :-(
Nawet tych ktorych juz zna Jakos przestala akceptowac a wczesniej ich lubiala Nie wiem co jej jest

helol

A próbowałaś kąpieli w krochmalu???????????

No u mnie wielkie obżarstwo :-)Ja dziś " porzuciłam " moje dziecko tz zostawiłam je dziadkom i mojemu M i pojechałam do stajni. Po raz pierwszy od 1.5 roku wsiadłam na konika. Całe 30 min po czym mi nogi zdrętwiały i zsiadłam :zawstydzona/y: popracowałam sobie z moim konisiem i jestem najszczęśliwszą osobą na świecie. Jutro planuje wybrać się na jakąś małą włóczęgę z Potworniastym i M. A jak u was ze świątecznym nastrojem?

Witajcie kochane - stęskniłam się na maxa!!!!!!!!!

DOROTKA - dziękuję za przekazanie życzeń

My już w domku. Święta milutkie - szwagierka z teściówką narobiły pyszności, Marika była grzeczniutka, babcia ją wyściskała za wszystkie czasy, bo widziała dopiero drugi raz. Dzieciaki szalały... Gwar, ale miło...

Wieczorem wpadli do nas dziś rodzice moi i brat, więc obżarłam się znowu, bo trzeba było spróbować nowych ciast :).

Życzę Wam i Waszym rodzinkom porządnie zalanego Dyngusa

Dalej nie działa mi multicytat i nie mogę wstawić żadnej buźki...

MARMA fajnie z tym konikiem :-)
KATE nie ma sprawy :-)I ciesze sie ze u was milo swieta mijaja :-)

Witajcie No i juz poniedzialek swiateczny :-)
Lece zaraz na ciacho Tez sie objadam ile sie da :-)
Oli wczoraj padla o 19,30 Ja poszlam spac po 20 jakos zmeczona bylam Oli wstala o 21,30 wypila tylko 20 ml mleka pozniej wstala o 4,30 i tutaj tez dostala mleczka :-)
Pozniej o 6,35 mnie obudzila ale dalam ja dziadkom i spalam do 8
Normalnie ja jakas dziwna jestem czym dluzej spie to czuje sie jeszcze gorzej Na sniadaniu bylam tak zmeczona ze jesc mi sie nie chcialo i widelca utrzymac nie moglam A jak spie chwile to czuje sie lepiej JAKIES TO DZIWNE

W piatek do pracy MASAKRA :-(

No a my od rana na wielkim obżarstwie u rodziców. Kacperek podrzucony dziadka i bawią się z nim a ja mam okropne zakwasy po wczorajszej jeździe :-)

KACPEREK KOŃCZY DZIŚ 6 MIESIĄC !!!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-)

Idę objadać się dalej :-)

BRAWA DLA KACEPERKA :-)

MAGDA cos wiem o tych dyskietkach :-) Bo ja mam I Oli tez
Dla mnie od zawsze bbyly dyskietki wiec dla mnie to normalka Ale rozumiem twoje obawy Moze powiec ze ty nie ze slaska a dziecko chore Awanture im zrob moze zbadaja ci dziecko POWINNY

My juz po jednym spacerku ale chyba tylko godzine Oli nadal spi w wozku Pozniej bedzie drugi ale tez nie dlugi bo u nas mimo sloneczka jest dosc zimny wiatr

reklama
Ja sie obżarłam jak nie wiem.Tylko tak na chwilke jestem

AśKa często zmieniaj pieluchy,i kładz grubą warstwe termentiolu u Jaguśki jak kiedyś sie pojawiło to pomogało zawsze to a ostatnio jak pojechałam do domu zaczełam używać innego kremu i odrazu odparzenie wiec jeśli zmieniłaś to wracaj do starego.
Trzymajta sie

Do góry