reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2008

Ja wpadam do was w przerwie imprezki. Przyszłam wykąpać małego i położyc spać. On usypia a ja zaglądam do was. Imprezka fajna wypiłam dopiero jedno malibu z mlekiem i lece zaraz znw jak tylko mały uśnie i podłącze nianie. Miłego wieczorku:-)

reklama
Maksiowa to miłej imprezki :-)

A Rafał usnął bez jedzonka w sumie i bez kapieli, zasnał na siedzaco i spi juz ponad godzinke. A padł w koncu bo tak jak zawsze ma 3-4 drzemki w dzien, tak dzisiaj pospał rano jakies 20min i po 14 moze z 15 min :-( I teraz nie wiem czy go budzic czy co, chyba go tylko przewine, dam cycka i pojdzie dalej spac, bo nie chce go całkiem rozbudzac :-(

witam się i ja, jestem w Poznaniu i wpadłam na moment. generalnie wyjazd udany a młody szaleje :) Będę w poniedziałek :) Widzę że wątek wspólne odchudzanie otwarty :-D

martynka to mój młody tak śpi mało normalnie

Witam i ja, ja najpierw stajnia, ogród i spacer koło domku, a po obiedzie bylismy na zawodach i u znajomych. Usypianie mlodego dzisiaj poszlo szybciej bo walczył tylko 30 minut i obyło się bez płaczu i wiekszego marudzenia, za to caly czas wstawal.

Mój tez juz spi ładnie w łózeczku, popil troszke dydusia wiec jestem spokojniejsza, mam nadzieje ze przespi całą nockę, ale przez ten katar chrapie jak nie wiem :-(

a ja nie spie tylko mysle...o moim mezu:-(tesknie...ale od jutra obiecuje sobie zero dolow tylko pozytywne myslenie i radosc z tego co mamy juz teraz i co sie szykuje w najblizszej przyszlosci
dobranoc mamuski

Witajcie!
Widzę, że nowy wątek powstał. Trzymam kciuki!
Lista przecudna! Magdasf - DZIĘKI! I te cytaty...

Kaka to nawet lepiej, że małe. Łatwo przechowasz. U nas dziś taka akcja mopowa była, że mam ekstra wymówkę – m mopa w zlewie kuchennym nad talerzami mył, a potem jak się chciał poprawić, to cifem zapaskudził herbatkę dla Pati. Myślałam, że uduszę...
Aa! Trafiłam na linka. A ja jak przeczytałam, że mopa kupiłaś, to na googlach znalazłam ten z tv marketu i cena mnie przybiła, a tu proszę... Tylko aukcja już skończona.

Dorotka ja taką samą akcję zrobiłam i też w Auchanie, z bodziakami dla Pati. Ale się wróciłam grzecznie i takie się zamieszanie narobiło, że żałowałam tej uczciwości. Także brawa dla Ciebie:-D
U lekarza byłam – komplet badań jest i brak diagnozy. Na powtórkę idę za 2 tygodnie. Pewnie mi się migreny przypałętały po porodzie...
Kurka! To ja trzymam kciuki w stalowym uścisku! Bardzo fajnie tam mają dla mam:tak:
A ten Romeo z gg jak? Pojawił się? :cool2:

Minisia a ta firma to i w Polsce ma swoją sieć! ;-) Z porządkami tak zawsze mam: oczy w słupki skąd tyle tego było?! A potem ta satysfakcja... :tak::-D

Maksiowa niania fajna sprawa. Przez naszą też słychać nawet bzyczenie muchy. Ale my na imprezy ino do ogródka.
Takie fontannowe owoce – niebo w gębie:tak:
Martynka brak mi pomysłów, bo widzę, że Rafałek to ma już niezły komplet obgryzaczy w gębusi. Dopiero teraz zwróciłam na to uwagę. Ale taką teściową to bym wykorzystywała w każdej chwili wątpliwości.
Asia u Ciebie z Rafałkiem to już dosłownie i w przenośni przekichane.
Jak Kaka się podda to ja chętnie obu przygarnę;-) Problem z imionami faktycznie niezły:-D

Heh! Widzę, że z drugiej Irlandii to tylko pogoda ostatnio trafiona. Swoją ścieżką, Patrycja kobiecie nie dogodzi: najpierw prośby o podesłanie deszczu, a potem za dużo:-D Reklamacji nie przyjmuję!:-D:-D

Porządki odstawione. Pati ma teraz miejsca więcej na czołganie.

A jutro są jakieś pokazy uliczne i nas koleżanka wyciąga - w końcu trza Tusinę pokazać:-D:-D Miłej niedzieli!!

Witam z samego rana - ja już nie śpię bo młody dokazuję.
Nakarmiłam go a on jęczy i jęczy :baffled:
Zaraz idę do niego niech nie siedzi chociaż sam.

Życzę miłego dnia, bo nie wiem czy zajrzę dziś.

Masakra to widze ze i ja nie moge spac ale Evelajna tez po nocy pisze hihi co do firmy to ona ma w kilku miejscach na swiecie siedzibe:tak:no zobaczymy jak tam mu bedzie jak narazie zadowolony:cool2:

A ja sie witam i zaraz uciekam doprowadzic sie do stanu wyjsciowego i niedlugo do tescowki na obiadek:-phihi ale mam dzis labe zero szykowania i zmywania :rofl2::rofl2::rofl2::rolleyes:

NO TO MIŁEGO DZIONKA MAMUSKI

reklama
No i gdzie to słonce sie schowalo?? :-(
Nocka nie była az taka tragiczna, mały obudził się koło 4, troche pomarudził, popił cycka i poszedł spac dalej z nami, wstalismy po 7. Ogolnie katar ma dalej straszny, az oczka mu ropieją, apetyt tez ma wielki, tylko cycka nie moze ssac, bo co chwilke sie odrywa :-(

Do góry