reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Hello - wczoraj rano napisałam takiego długaśnego posta i .... :wściekła/y: wiadomo ... skasował się.
Nie miałam już czasu aby pisać go od nowa.
Pojechałam do pracy na radę ped. później drugą i dzionek zleciał.
Wróciłam ok 17.00 nakarmiłam małego i pojechaliśmy na zakupy.
Późno ale co tam ... przynajmniej młody miał atrakcje i zasnął bez problemu.
Za to teraz szaleje od 5.00 a mnie oczy szczypia i śpiąca jestem.
Qrcze a tak ładnie przesypiał już całe nocki.
Budzi mi się między 2.00 a 3.00 cycoli i śpi do 5.00/6.00
Ja już nie wiem co jest grane.
Wieczorkiem zjada 210ml mleczka z kaszką + cyc :confused:

Zaplanowałam sobie na dziś sprzątanie w szafkach w pokoju.
Zobaczymy co z tego wyjdzie, bo jak na razie to chciałabym pospać troszkę.
Pogoda wiadomo ... nie będę komentować.
Ale jakby się coś przecierało, więc może słoneczko jednak wyjrzy dziś.

Muszę nadrobić zaległości w czytaniu głównego także pędzę do lektury :-D

reklama
Dzien doberek :-) Teraz wy babince nie chcecie sie podzielic slonkiem....buuu ciemno za oknem, slonko spierdzielilo ale przynajmniej nie jest zimno.
Dzisiaj dzien sprzatania, musze mieszkanie doprowadzic do stanu uzywalnosci;-) Nie wiem jak mi sie to uda z terrorysta;-)
Milego dnia mamusie

Hej
KAKA dzieki za przypomnienie Tylko nie wiem czy G zasluguje aby wogole obchodzic dzien ojca

Wczoraj zaczynalam was czytac Robilam 2 podejscia ale sie nie udalo Oliwka jest taka marudna Zanela o 22 dopiero co na nia jest strasznie poznie W nocy kilka pobudek Teraz jeszcze spi Jejku jak ona marudzi strasznie Chyba zeby nastepne sie przebijaja ASIA JA NIE WIEM JAK TY DAJESZ RADE Z RAFALKIEM
U mnie jak Oli da mi chwilowy popis choc ostatnio one nie sa chwilowe :no:to juz nie wyrabiam :-(

Ja godzine ide na to szkolenie Wczesniej jak mi sie uda napisac to lece odda CV do jeszcze jednego sklepu 3 MAJCIE KCIUKI

Brat przyjechal kolo 2 w nocy Oli widzial na chwile jak spala
Pogoda do D ale chyba dzis na chwile pojde gdzies z mala :-p

mirabelka no więc masz wakacje, ja też gruszka:-)
ewelajna ja wpisuje w google
magdziunia u mnie to samo- pada, gdzie to lato

Maly jak zasnął o 21 to wstał o 5.30 czyli tradycyjnie i pospał jesdzcze do 7.30, no i teraz tradycyjnie- młody na podłodze a ja na śniadanku przy kompie

MAGDA masz racje Tylko mnie sie dla niego w ej imieniu nie chce ic robic czy cos kupwac Ja nie moge na niego patrzec Najchetniej jakby zniknal z powierzchni ziemi

FAKT BARDZO ZAJMUJE SIE OLI A ONA GO UWIELBIA

NIE JEDEN DOBRY MAZ NIE ZAJMUJE SIE TAK DZIECKIEM JAK G OLIWKA

U nas nocka tak srednio w sumie, mały zasnął koło 22, potem spał, ale męczył go straszny kaszel taki dłuszący, koło 1 się obudził i godzinke nie mogł spac, wypił cieplą herbatke i potem spał ładnie do 7 rano, wiec pozniej juz ok :-) Na razie ma nawet ok humorek, zobaczymy jak dalej, wczoraj z nim wytrzymac nie szło :-( Na kaszel mamy homeopatyczny Drosetux - ostanio pomógł, wiec mam nadzieje, ze tym razem tez da rade :-) A teraz moj rozbójnik szal eje w lozeczku i własnie sobie stoi i bawi się pałakiem od karuzelki :confused: Pogoda ładna, a ja w domku bede siedziec i w srode kino tez wypadnie :no::no::no:

Evelajna BMI - mnozysz wzrost x wzrost, np. 1,70 x 1,70 (2,89), wtedy wagę dzielisz przez ten wynik np. 70kg : 2,89 = 24,22 :-D
Ale w necie jest duzo liczników:
http://kobieta.wp.pl/kat,26231,pos,5,kalkulatorbmi.html
http://www.fabrykadiet.pl/Source/Diets/Calculators/Default.aspx?gclid=COTeiKrrn5sCFcE63godsCt2Bw

Ps. Napisałam cos na zamknietym :-(

Ostatnia edycja:
Hello a jednak słoneczko wyszło.

Ja się załamałam jak wyliczyłam sobie BMI :szok::szok::szok:
No i biegusiem odstawiam wszelakie słodycze - nie ma zmułuj.
Nawet na imieninach u rodziców w najbliższą sobotę tylko popatrzę.
Przeraziłam się jak łatwo wpadają kg i głupia myślałam, że uda się to raz dwa zrzucić a tu ... niestety trzeba potrudzić się.
Ale może to i dobrze - przecież o to w tym chodzi ... poćwiczę silną wolę.
Tylko m nakupował słodyczy, bo jak powiedział lubi .... :angry:

Teraz to pozostaje mi dużo ćwiczyć, spacerować, jeść racjonalnie i zdrowo.
Mam nadzieję, że się uda.

Nie mogę patrzeć na siebie a tym bardziej na rzeczy, które wiszą w szafie .... kupione przed ciążą i takie fajniusie - niech to będzie dla mnie motywacją a przede wszystkim zdrowie.

PRZECZ Z NADWAGĄ, OTYŁOŚCIĄ, TŁUSZCZEM, SŁODYCZAMI ITP.

O wyrzuciłam z siebie gniew i trochę mi lepiej.
Umykam coś porobić, później wybieram się na targ jak się młody obudzi.
Pa

Jak na razie na śniadanko zjadam sobie właśnie truskaweczki.

reklama
No i ja sie witam. Wczoraj nie miałam czasu wpaść wieczorkiem do was, bo przyjechała do nas koleżanka i została na noc. Byłam wczoraj u niej w sklepie i oczywiście wyszłam z górą ciuchów. (Kiedyś wam o niej pisałam że biore ciuchy i płace dopiero po przecenach) Wzięłam sobie 4 bluzki i dla męża koszulke polo na Dzień Ojca. No mały ładnie spała w nocy, ale niestety katar nadal obecny. Niby mniejszy ale jednak.U nas dziś słoneczko ale nie wiem czy ciepło bo na balkonie jeszcze nie byłam, ale spacer jakis zaliczymy napewno

Do góry