reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2008

Ale ja nie narzekam ale wiem że niesmacznie patrzy sie na nogi z żylakami:-p:-p:-p

Magdasf hmmm uważaj moja mama tak sie wciagneła w neta ze teraz 1h bez neta to tragedia!!! Moj tato tez i teraz maja ustalone godziny kto kiedy siedzi:-D:-D:-D

A ten mój gówniarz śpi i śpi ehhh dlaczego tak w inne dni nie śpi:-D:-D

reklama
A jade do rodzicow dzisiaj i wracamy w niedziele, bedziemy robic taki mega spozniony roczek mlodemy:-)

A to dla Karolinki, i mam nadzieje ze zobqacze to na pulpicie:-D:-D:-D:-D:-D:-D(mam tylko takie z zosia)
1.jpg

Ale ja nie narzekam ale wiem że niesmacznie patrzy sie na nogi z żylakami:-p:-p:-p

Magdasf hmmm uważaj moja mama tak sie wciagneła w neta ze teraz 1h bez neta to tragedia!!! Moj tato tez i teraz maja ustalone godziny kto kiedy siedzi:-D:-D:-D

A ten mój gówniarz śpi i śpi ehhh dlaczego tak w inne dni nie śpi:-D:-D

to normalka czarna ze jak czekasz na pobudke tospia a jak maja spac to nie:no:
a wiesz cos w mojej sprawie:cool2::cool2:??

Ma stale 6-tki, juz lakowane, a dopiero pierwsza jedynka na dole wypadla, ale kolejne juz sie ruszaja. No i nas czeka niestety aparat na zeby:eek:bo smarkula moja mala na wade zgryzu (co zlego to po jacku:-D)
Lepiej teraz aparat, niż później zgryz jak mój:wściekła/y: JAkbym miała "naprawić" swoje zębole (chodzi o prawidłowy zgryz), to staciłabym zęby do czwórek..... Zaniedbanie rodziców i komunistyczny system :szok:
Domi nie wiem:no::no::no: A napisz jeszcze raz;-)

ok młody wstał:cool2:
Powodzenia :tak:

reklama
Do góry