Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A powiedz mi bierzesz luteinę bo ja np biorę ale ostatnio gin kazal mi już odstawić bo już teraz jest nie potrzebne i mam strasznego cykora czy bedzie okey czy łożysko da radę ?
Miłka- okey dzięki wypróbuję ;-)
Anulka- dzięki kochana ja do tego miałam problem z prolaktyną jak odstawiałam też miałam czarne mysli i wogóle, własnie gin mi mówił że teraz poki nic się nie dzieje łozysko samo sobie wypordukuje nie musze już brać ale dla kogoś kto od lat to lyka to tak jakby nagle kazali mu nie myć zębów :-)
Ale mam lenia ja nie mogę nic mi się nie chce pogoda do bani nie pada narazie ale pochmurno i zimnoooo brrrrr
Teraz est we mnie wiecej spokoju ale przy Julce panikowalam strasznie ze nie dam rady bez tej luteiny tym bardziej w 14 tygodniu jednak czasem warto zaufac lekarzowi, no ale... nie mowie bezgraniczniesprawdzic trzeba, ale 20 tydzien to naprawde luteinka nie potzrbna juz..
dokladnie wiem o czym mówisz slyszalam że po ciązy niby jest lepiej pco czasami mija ale ja w to nie wierzę za bardzo a jak bylo u ciebie?