• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2011

Tez nie wierze ze znika, u mnie po porodzie dalej jajniki obsypywały sie tymi cholernymi cystami;/ okres co 50 dni nawet;/ tylko tabletki anty jako tako to chamuja, ale wiesz ze mamy szczescie?? udało nam się zajść w ciąże:-)

Jasne że tak chociaż mi nie przyszlo to łatwo 3 lata leczenia full wypas, ale udalo się i za to Dzięki Ci Boże :tak:

jagmar- tak dokładnie o tym płynie pisalam ja dodatkowo biorę caly czas lacibious femina pytalam sie ginka mogę spokojnie brac nawet cała ciąże bo ja to ciagle jak nie szczypie to piecze ale jakos po lacibios wziełam w dobrym momemcie mam spokój teraz biorę raz w tygodniu.

Anulka- też nie liczę że po ciąży stanie się cud i jajniki się opanują mi po laparo nie wiele pomogło znów rosły wredziuchy :wściekła/y:

zerknijcie dobra babka zaszalała jednym słowem ;-)
http://dziecko.onet.pl/63797,0,10,dziecieca_apokalipsa,artykul.html

Ostatnia edycja:
reklama
karolina jak się wkurzyła....to naprawdę jakaś wstrętna opowieść....dobrze że nie czytałam....a teraz tym bardziej tego nie zrobię...

u mnie brzydka pogoda...chce się tylko spać....bllleeee..... właśnie wcina truskawy ze śmietanką i cukrem....mniaaaam....

aaa wy co takie cichutkie po obiadku??

ja wlaśnie zjadlam obiadek pulpeciki w sosie koperkowym i ruszać się teraz nie mogę :eek:

a zapomniałam dodać że mąż zmywa po obiadku normalnie szoookkkk

rabbit- jak tam twoje dzieciaczki ;-)

Ostatnia edycja:
nie mamy planów....mężuś pewnie coś porobi na kompie...bo jest maniakiem....a potem robi jakąś kolację niespodziankę....hihih....bardzo dobrze gotuje... a ja będę leżeć grzebać w necie a potem coś poczytam....tak to widzę...bardzo lubie takie spokojne dni....

Witam sobotnio!!

A mnie rano tak naszło na owsiankę,że myslałam,że pypcia dostanę no i ...... zrobiłam sobie taką z suszonymi morelami i cynamonem i przesłodziłam kurka no i mam mega LADY ZGAGĘ.

Kurde przez tą historię rozstania Niuni miałam koszmar,że mnie Leszek zdradził,a tyle we mnie było żalu i to kurde nawet piękna dziewczyna była.Pytam go (w tym snie) dlaczego to wszystko zniszczyłeś,a on mi na to...- bo Ty szybko dochodzisz ,a ona może i może....OBŁĘD
Rabbit- Dobry wybór imion,z Jasiem doświadczenia nie mam,ale Julki są bardzo ambitne,poukładane i baaaaardzo dobrze się uczą-wiem z autopsji-sama mam Julkę.
U nas chyba będzie Gabriel lub Laura to wybory Leszka i podobają mi się.

reklama
a ja dzisiaj chyba się wybiorę na koncert lady pank. chociaż jeszcze nie wiem jak to będzie bo właśnie usiadłam przed tv i ogarnęło mnie lenistwo:)
życzę wszystkim udanego wieczorku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry