Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no ale mi to tam wsio, dziewczynki sa kochane a z drugiej strony tez fajnie byloby miec parke;-)Dzień dobry
Kurcze u mnie od rana słońce aż się chcę żyć :-)
No dzieńdobry dziewuszki
Justyśka sobie dziś dała czadu do 10tejTeraz piję kawke i oglądam tvn z kotem którego od 3 dni oduczam picia wody z wanny i powiem że jest masakra łazi i miałczy w niebogłosy
Ale jestem silna, twarda
![]()
Wczoraj nie mogłam zasnąc myślałam o dziadku moim chorym biedaku, chudy, mizerny i gadałam z lekarzem bo był akurat i mówi żebyśmy się szykowali na najgorsze, dziadek ma raka prostaty z przerzutem na pęcherz i węzły chłonne , co za dziadostwo to Wam mówie nikomu nie życzęI leże sobie wczoraj w łóżku gotowa do spania a tu dupa co zamknę oczy to wydaję mi się że dziadek stoi w drzwiach i chcę się pożegnać i tak zamykałam i otwierałam te oczy aż poźniej mówie sobie głośno- daj spokój nie umierasz !!! i zasnełam nie wiem nawet kiedy
Ja to mam tą głowę jak sobie cos wbije to już na amen
(
Ale za to dzidzia tak wczoraj kopała wyraźniej cieszyłam sie jak głupia)
sivi - wygląda mniej więcej tak wyniki szukania w grafice google dla http://i.pinger.pl/pgr348/0d71d55b001dd7834bf6ed7d/slonce.jpg
:-d:-d:-d
Nawet uśmiechniete buźki na BB mi szwankują