• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2011

Cześć witam się radośnie.
Choróbsko odpuszcza, czuję się już lepiej i świat od razu pięknieje. Muszę wysokoczyć z dresu i idę na spacerek. Może jeszcze dostane truskawki.
Hej Laseczki,

Wczoraj zabrakło wieczorem pieczywa i ja glupia myślalam że może maż pójdzie rano :dry: aha to się przeliczyłam i z rańca gnałam do sklepu bo nie mialam nic na ząbek na śniadanko, kochanyyy dbający mężuś :wściekła/y:

A poza tym wszystko okey dziś zakupuję poduszkę nie ma co bo nie kontroluję to spanie na boku przewracam się i śpię na plecach jak sie kapnę to się położę na boczku a czasami nie i budzę się rano na plecach .....

Kurcze są jakies kremy ujędrniające na biust dla kobiet w ciąży musze poszukać :dry:

Niestety ta poduszka nie daje gwarancji spania na boku. Pomimo, że z na śpię nadal na pleckach ląduję i w nocy muszę się przekręcać. Siła przyzwyczajenia, trudno sobie z nią poradzić.

reklama
dziewczyny ja was dzisiaj tylko troszkę podczytuję...bo się zabrałam za naukę....ale coś mi się przypomniało...wiem że o tym wspominałam....ale teraz jeszcze potwierdził mi to znajomy ginekolog...żeby zwracać uwagę na to co się je....żeby duużo pić...i jeść dużo produktów bogatych w białko...zapobiega to obrzękom....aa dzieciaki ładnie rosną.....noo to tyle:) uciekam się dalej uczyć....:) miłego dnia mamuśki

dziewczyny ja was dzisiaj tylko troszkę podczytuję...bo się zabrałam za naukę....ale coś mi się przypomniało...wiem że o tym wspominałam....ale teraz jeszcze potwierdził mi to znajomy ginekolog...żeby zwracać uwagę na to co się je....żeby duużo pić...i jeść dużo produktów bogatych w białko...zapobiega to obrzękom....aa dzieciaki ładnie rosną.....noo to tyle:) uciekam się dalej uczyć....:) miłego dnia mamuśki

tak jest :-D pamiętamy :-)

ucz się ładnie :tak:

Witajcie w tym upalnym dniu
Uf jak gorąco
[FONT=&quot]gosiane[/FONT] korzystaj ile możesz z wypoczynku nad morzem. Aj jak ja ci zazdroszczę. Ja od czerwca ruszam do szkoły rodzenia więc pewnie już się nigdzie nie wybiorę L
poduchę mam zamiar kupić, może spróbuje wylicytować używaną żeby taniej było? A te poduszki można prać?
A dzisiaj mam zamiar kupić termometr, taki znalazłam : TOPCOM KIDZZ 301 TERMOMETR 5W1 DO UCHA CZOŁA (1625978235) - Aukcje internetowe Allegro
Mnie maleństwo od rana kopie – takie to wspaniałe uczucie. Mąż ma tylko strasznego pecha bo jak przykłada rękę do maleństwo przestaje kopać i tak biedaczek nie miał jeszcze okazji poczuć naszej kruszynki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry