• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2011

Cześć z rana,

Znowu upały idą, a mi słabo i jeszcze mnie głowa boli :( Dzwonię dziś do położnej i prosze o zwolnienie, nie czekam do środy na mojego lekarza. :no:

gosiane miłego urlopku! ja w lipcu gdzieś wybyję ale w górki raczej ;)

a tę poduchę bardzo bym chciała ale szkoda mi teraz kasy na nią :-(

miłego dzionka,

reklama
czesc dziewczynki..
jak tam u was ?? my po zastrzykach czujemy sie beznadziejnie ale krawienia przeszly tylko pielegniarka mowila ze moga sie po wtorzyc takze a razie lzymy plackiem chodz za oknem sliczna pogoda..

Gosiu,korzystaj ile wlezie,a faktycznie dziś i jutro ma byc u nas upalnie!!!!!

Moja malutka dziś pojechała na pierwszą szkolną wycieczkę,więc mamunia paznokcie obgryza!!!
Wczoraj zaliczyła z tatusiem rundę na kompleksie basenowym,wiec zadowolona na maxa...
A w środę już kończy 7 lat...normalnie jak z bicza strzelił...

ja uciekam na miasto laski,miłego dnia!!!!

Hej ,Agadaria moj synus ma jutro wycieczke z nocowaniem tez pierwszy raz.Bardzo nie chcial jechac.Bo on nie chce spac poza .:-(domem
Ale ma cale szczescie madra nauczycielke ktora go przekabacila.Ale sie z nia umowilysmy ze jezeli bedzie plakal w nocy to po nas zadzwoni .Cale szczescie to tylko 25 km od nas.
W planie mam ogarniecie ogrodka ,prymule poprzekwitaly ,chce je w jeden kat przesadzil ,to na przyszly rok pewnie wzejda.Tylko cholera dwie pary ciazowych spodni mam w praniu.A na sukienke letnia jeszcze za zimno.(najpierw musz epojechac po ziemie i inne kwiaty)Mieszcze sie jeszcze w biodrowki ,ale nie lubie ,boje sie ze coronie uciskaja;-)

karolina mnie nawet spodnie z bardzo niskim stanem uciskają, tym bardziej gdy siedzę. Wolę spódnice :)

dzidziuś mi przed chwilą zasadził takie kopki że aż się boję co będzie później :-D

hej laseczki. ja tez nawet sie wyspalam.
wczoraj bylam na pycha obiedzie i deserku u tesciow. tak sie objadlam truskawami i lodami ze ruszyc sie nie moglam.

Rabbit mnie od wczoraj tez brzuch boli. Wieczorem to isc nie moglam i nie mialam pojecia jak wrocic ze spaceru. Caly mi zdretwial i musialam dobre pol godziny siedziec zeby przeszlo. Niestety dzis wcale nie lepiej :-( martwie sie

a co do kremu do twarzy, to od znajomego lekarza slyszalam ze najlepiej w ciazy nic nie uzywac. zwlaszcza kremow przeciwzmarszczkowych i brazujacych oraz maseczek. ponoc wiekszosc ma dzialanie alergiczne i dzidzia w przyszlosci moze miec uczulenie na komsetyki, ktorych skladnik nas podraznia. szkoda by wiec bylo zeby corka nie mogla uzywac tuszu do rzes...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Gosiu,korzystaj ile wlezie,a faktycznie dziś i jutro ma byc u nas upalnie!!!!!

Moja malutka dziś pojechała na pierwszą szkolną wycieczkę,więc mamunia paznokcie obgryza!!!
Wczoraj zaliczyła z tatusiem rundę na kompleksie basenowym,wiec zadowolona na maxa...
A w środę już kończy 7 lat...normalnie jak z bicza strzelił...

ja uciekam na miasto laski,miłego dnia!!!!
moj synio w czwartek konczy rok:-)

wczoraj zasnelam o 21 i spalam do rana, ale wcale nie jestem mega wyspana
dzis czeka mnie ogladanie mieszkan a taki upal sie zapowiada

Gosiane wypoczywaj, dobrze ze pogoda dopisze

Hej Laseczki,

Wczoraj zabrakło wieczorem pieczywa i ja glupia myślalam że może maż pójdzie rano :dry: aha to się przeliczyłam i z rańca gnałam do sklepu bo nie mialam nic na ząbek na śniadanko, kochanyyy dbający mężuś :wściekła/y:

A poza tym wszystko okey dziś zakupuję poduszkę nie ma co bo nie kontroluję to spanie na boku przewracam się i śpię na plecach jak sie kapnę to się położę na boczku a czasami nie i budzę się rano na plecach .....

Kurcze są jakies kremy ujędrniające na biust dla kobiet w ciąży musze poszukać :dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry