• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2011

Hej kobitki

U nas nerwowo...tak sobie...ciche dni...a ślubny wyjeżdża za 4 dni na 3 miesiące...i chyba rozstaniemy się w milczeniu:zawstydzona/y:... ech szkoda gadać...jak ja tęsknię za tą euforią i zaangażowaniem moje chłopa w ciążę z pierwszej ciąży....

nie mamy planów....mężuś pewnie coś porobi na kompie...bo jest maniakiem....a potem robi jakąś kolację niespodziankę....hihih....bardzo dobrze gotuje... a ja będę leżeć grzebać w necie a potem coś poczytam....tak to widzę...bardzo lubie takie spokojne dni....

i się tym delektuj kochana :tak::tak:...ja jak wspominam z pierwszej ciąży - leniuchowanie i tylko szukanie w necie nowinek i wyprawki - bosko :-D

Kurcze jakie Wy pozbierane,u Was południe,a tu widzę obiady prawie gotowe fiu fiu.Pozazdrościć.
Pozdrawiam niedzielnie,caluje czule wszystkie brzucholki!

Lena pamiętam to z ciąży z DOmelem jak mieszkaliśmy w Chicago - ja się logowałam na bb a kobity juz myślały o kolacji :-D

nie poszłam do położnej, pójdę w środę, nowy miesiąc i premia się nie zmniejszy.. jeszcze 3 godz do domku :-)

:-D:-D:-D:-D:-D...myślenie podobne do mojego :-D:-D:-D....

elifit - tylko nie kozacz za długo ;-) bo pierwszego czerwca powiesz, że pójdziesz w lipcu :-D

no to też moje myślenie...cały czas wydłużąm co zaplanowałam :-):-p

reklama
dzieki, wszedzie szukalam jak zwalczyc to cholerstwo i nigdzie nic nie wyszperalam
w takim razie bedzie salata z posmakiem plynu:-)

o kurcze to ty w tych niemczech masz faktycznie nie teges z tymi warzywami gdzies słyszalam że w lodowce też bakterie giną w niskiej temperaturze ja poprostu myje wyszstko pod bieżącą woda dokładnie może nie dodając płynu do naczyń i myslę że jest okey

dzięki za podpowiedź już mi ślinka leciiii mniammmm

Rudson- u mnie 1 ciąża i mąż jakoś tak za mocno koło mnie nie skacze ma tyleeeee pracyyyyyyyyy

Ostatnia edycja:
o kurcze to ty w tych niemczech masz faktycznie nie teges z tymi warzywami gdzies słyszalam że w lodowce też bakterie giną w niskiej temperaturze ja poprostu myje wyszstko pod bieżącą woda dokładnie może nie dodając płynu do naczyń i myslę że jest okey

dzięki za podpowiedź już mi ślinka leciiii mniammmm

Rudson- u mnie 1 ciąża i mąż jakoś tak za mocno koło mnie nie skacze ma tyleeeee pracyyyyyyyyy

:no: w temperaturze około 0 stopni wytrzymać może nawet rok, tylko mycie skraca jej życie ;-)

Moj kupil mi piekna rzecz, Kalendarz ciazy taki z informacjami i miejscem do wypelnienia w kazdym tygodniu ciazy, dzis powypelnialam co pamietalam z poprzednich tygodni, powklejalam zdjecia z USG i nawet test ciazowy z dwiema kreseczkami :) wszystko dla kochanej coruni, zeby miala pamiatke. Piekna rzecz, polecam dziewczyny :tak:

Właśnie spacyfikowałam dziecko, poszło drzemać. To ja teraz zabieram się za gotowanie obiadu i wieszanie prania no i serek biały muszę jeszcze dla Zosieńki zrobić. Czasu coraz mniej bo zamiast się za wszystko zabrać to siedzę na BB :)).
Wiecie, że nigdy nie robiłam botwinki. Takiego mi smaka ostatnio zrobiłyście, że właśnie idę z botwinką walczyć. Mam nadzieje, że wyjdzie dobra.

uwielbiam botwinkową i szczawiową też :tak::tak:

A z nowości ...zrobiłam podstawowe badania. Morfologia - wszystko poniżej normy (pierwszy raz w życiu :confused:) i mocz o dziwnym pH 8...gin prosił aby powtórzyć w innym lab, jak nadal ponizej normy to dołożymy do moich witamin co tzreba

Czesc dziewczyny ale mam zaleglosci w czytaniu po tym weekendzie.Zaraz bede grzecznie nadrabiac zqleglosci.
U nas pogoda byla nawet spoko wiec caly weekend szukalam kiecki na wesele po sklepach i wczoraj to mi sie az plakac chcialo.We wszytskim wygladam tragicznie.Z przodu jeszcze by uszlo ale tyl masakra wielka du.p plecy bez talii poprostu niesmaczne.Nawet moj M stwierdzil ze lepiej moze zebym w spodniach i tunice sie zaprezentowala :(
Wiec wieczor upieklam placka i zajadam od wczoraj swoje male smutki.

Sivi ja tydzien temu dowiedzialam sie co to barszcz ukrainski bo moj M kupil taka mrozonke w asdzie i stwierdzam ze pyszny to cos bylo.Za botwina akurat nie przepadam choc ostatnio jadla bym wszystko wiec...

hej hej ;) qrcze ostatnio tak narzekałam że brzuch nie rośnie ... teraz tak mi wywaliło a nawet nie wiem kiedy to sie stało hmm :P Ps. Macie rostępy:zawstydzona/y: czy znacie jakies dobre sposoby walki ? Moja szwagierka mówi że nie ma to jak oliwka dla dzieci :-)

reklama
kiwii91
oliwka tez ale wez do jakies miseczki wlej troszke oleju dodaj soli wymieszaj wcieraj w brzuch uda piersi tam gdzie masz rozstepy potem zmyj to i juz ja tak robie i mam bledsze na brzuchu:) taki przepis mojej cioci na rozstepy:P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry