• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2011

[FONT=&quot]Marti_1984 ja robię cukinię następująco:[/FONT]
[FONT=&quot]Na patelni rozgrzewam oliwę z oliwek i lekko podsmażam pokrojony drobno czosnek (ilość zależy od tego czy lubisz czosnek, ja daję 4,5 ząbków). Dodaję do tego umytą i pokrojoną cukinię (2 sztuki), smażę na małym ogniu aż do lekkiego zmięknięcia cukini. Dodaję sól, paprykę słodką w proszku i paprykę ostrą w proszku oraz natkę pietruszki.[/FONT]

[FONT=&quot] Pycha, mogłabym to jeść codziennie
.[/FONT]
[FONT=&quot]Ostatnio trochę zmodyfikowałam przepis i dodałam do cukini pokrojoną w kostkę i podsmażoną pierś z kurczaka i również było dobre[/FONT]

[FONT=&quot]Robiłam też cukinie z tego przepisu: Cukinia w śmietanie - Wybrane przepisy kulinarne Przepisy kulinarne Gazeta.pl[/FONT]
[FONT=&quot]I też była smaczna[/FONT]

reklama
[FONT=&quot]Marti_1984 ja robię cukinię następująco:[/FONT]
[FONT=&quot]Na patelni rozgrzewam oliwę z oliwek i lekko podsmażam pokrojony drobno czosnek (ilość zależy od tego czy lubisz czosnek, ja daję 4,5 ząbków). Dodaję do tego umytą i pokrojoną cukinię (2 sztuki), smażę na małym ogniu aż do lekkiego zmięknięcia cukini. Dodaję sól, paprykę słodką w proszku i paprykę ostrą w proszku oraz natkę pietruszki.[/FONT]

[FONT=&quot] Pycha, mogłabym to jeść codziennie
.[/FONT]
[FONT=&quot]Ostatnio trochę zmodyfikowałam przepis i dodałam do cukini pokrojoną w kostkę i podsmażoną pierś z kurczaka i również było dobre[/FONT]

[FONT=&quot]Robiłam też cukinie z tego przepisu: Cukinia w śmietanie - Wybrane przepisy kulinarne Przepisy kulinarne Gazeta.pl[/FONT]
[FONT=&quot]I też była smaczna[/FONT]

dobry pomysł wypróbuję nastepnym razem chyba chciałam za bardzo udziwiony ten przepis ;-)

Ja też rozliczylam się na ostatnia chwile więc na zwrot sobie poczekammmmm

Ech znow smaka robicie kobietki... Chyba jakies ciacho z truskawkami machne, bo wczoraj sie juz malin, truskawek i czeresni objadlam, ale ciagle smak na owoce pozostal;)
A cukinie tez bym chetnie wrabala, tylko ja w ciazy to gotuje jak za kare:/

Niunia, u mnie wyniki raz na pol roku, wiec Ty przynajmniej masz okazje sprawdzic czy w normie wszystko, no wiec musisz sie z ta 6 rano przeprosic;-)

A u nas juz o zwrocie podatku zapomnielismy, i teraz juz czekamy na przyszloroczny hehe:) Jak sie ma zwroty to warto szybko rozliczenie zrobic:-)

reklama
[FONT=&quot]niuniaaa19 ja z mężem do lekarza też nie chodzę. Byliśmy razem tylko raz, a teraz to sama chodzę, zresztą po co on mi tam?tym bardziej że chodzę teraz do takiego lekarza, gdzie pomimo że jestem umówiona na konkretną godzinę trzeba liczyć się z tym że spóźni się o ok. 3 godziny:wściekła/y:
[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]A o zwrocie podatku już zdążyliśmy zapomnieć, zresztą niewiele tego było bo tylko za neta.[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]Postanowiłam jednak kupić ten termometr z lidla, fajna zabawka za atrakcyjną cenę, porównywałam wyniki z rtęciowym i się zgadzają, no i można nim mierzyć temperaturę pokarmu i wody.[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]Dzisiaj mam w planach zalać ogóreczki na małosolne, mniam, pewnie już jutro będę je jadła.[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]A zrobić wyniki to się chyba w czwartek wybiorę, będę miała do zrobienia mocz i glukozę, i wstać będę musiała ok. 5.00:-(ale dla mojego maleństwa to bym mogła nawet nie spać, byle było wszystko ok.[/FONT]

[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry