• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2011

uffff.....ale się zmęczyłam....byłam na zakupach, połaziłam trochę i już mam brzusio napięty....ale za to kupiłam w lidlu dwa śliczne kocyki z myszkami miki(różowy i niebieski)....aaa w 5.10.15 kupiłam dla Jasia bluzę,bezrękawnik, dresik,jeansiki i body....bo dla dziewczynki mam tego kupę....po siostrzenicy

:) a teraz zajadam kolację....kanapasy z oscypkiem i rzodkiewką....:)

reklama
To ja się przyłącze do kupna termometru. Mam jeszcze zamiar kupić cały ten kuchenny zestaw czyli czajnik, ekspres do kawy i grzankownik i malakser. Na nowe mieszkanie będzie jak znalazł :). Mój tata jest fanem lidlowej elektroniki i mówi, że jakość b.dobra.

A u mnie wlasnie sie dusi cukinia ,z tego przepisu ze smieana.Na obiad mialam kalamary ,ale juz mi slinka pociekla jak przeczytalam przepis i nie bylo bata musialam zrobic.Jednoczesnie pakuje synusia na wycieczke szkolna (pierwszy raz bedzie spal bezemnie poza domem i wcale sie na ton nie cieszy:-()
I jeszcze prasuje,musze umyc tez podlogi bo jutro nie bedzie wody.
Pokoj w 50% dla malej dopiero zrobiony ,bo m. robi na raty.Ale nie poganiam bo nie chce robic dodatkowych nerwow.Ja i tak szybko wybucham i potem niepotrzebnie eskaluje i sie z igly robia widly.
Wlasnie przed godzina ciocia mi powiedziala ze jednak przekladaja przyjazd ,czyli g.owno z botwinki!:wściekła/y:
To mnie najbardziej zabolalao -wredna jestem?

karolina - nam dyrektorka zakomunikowała, że w przyszłym roku dzieciaki jadą do Węgierskiej Górki (z noclegami) hmmm młoda będzie miała całe 5,5 roku :dry:

jak powiedzą, że nie ma już w kraju botwinki to możesz im powiedzieć, że nie muszą już przyjeżdżać :-D

Dobra wbijajcie sie.Bardzo dobra wyszla ,ja dodalam wiecej smietany,bo potrzebuje kalori;-)na noc.
Ale trzeba lubic maggi.Przerwalam prasowanie w polowie,bo sie ugotowalam.
Ja chce botwinke.
Ciocia mnie uswiadomila ze jestem wedlug Chinskiego Horoskopu Koniem.I wszystko mi sie zgadzalo jako cechy charakteru,oprocz tego ze powinnam zajmowac wysokie stanowisko i zarabiac duzo kasy:dry::confused:A toby mi sie jeszcze bardziej podobalo

reklama
Moj kupil mi piekna rzecz, Kalendarz ciazy taki z informacjami i miejscem do wypelnienia w kazdym tygodniu ciazy, dzis powypelnialam co pamietalam z poprzednich tygodni, powklejalam zdjecia z USG i nawet test ciazowy z dwiema kreseczkami :) wszystko dla kochanej coruni, zeby miala pamiatke. Piekna rzecz, polecam dziewczyny :tak:
super pomysl, ja planowalam zrobic foto ksiazke z calego pierwszego roku Jaska ale jakos nie mam czasu, mam nadzieje ze latem sie za to wezme

taki dzis upal a ja caly dzien poza domem, dopiero co usiadlam i odpoczywam
tak sie powkurzalam dzis, laski super poubierane, opalone, wieczorkiem w ogrodkach na piwku
a ja chodze jak kaczka, w obszernych ciuchach, ciagle zmeczona, spocona, blada, bleeee,
kto mowil ze ciaza to piekny czas w zyciu kobiety?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry