• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2011

gratuluje elifit :) urzadzenie domu to w sumie fajna sprawa, pomijajac sprawy portfelowe.. mam nadzieje,ze nic sie nie narobi przy tym noszeniu; ja tez czasami czuje sie glupio , gdy moj smiga na 2 pietro z jakimis ciezszymi gratami/zakupami ,a ja nie moge pomoc- chyba tylko otrzec pot z jego czola, hihihi
chrupie sobie wlasnie papryke z serem feta, mniam mniam przestalam wmuszac do siebie mieso - jem gdy wybitnie przyjdzie mi na to ochota. Sek w tym,ze zylam kilkanascie lat bez miesa i dobrze mi bylo; nie mam jakis przekonan filozoficznych co do wege,ale po prostu mieso i kielbasy nigdy mi nie smakowaly i ten tluszcz, bleee kilka lat temu zaczelam jesc troche,ale jak mam wybrac marchewke czy miesko - wybieram marchewke :) wierze, ze dzidzi nie braknie zadnych skladnikow przez te moje jedzenie :)

moja skora z twarzy, szczegolnie na skroniach luszczy sie brzydko, mam totalnie przesuszona cere mimo kremow, do tego wypryski i juz mam powod,zeby nie wychodzic na zew , hihihihihih nie naleze to kobiet ,ktorym sie wyglad poprawia w ciazy, zaczelma lykac witaminy , moze to pomoze...

reklama
monika mam tak samo....tu wszyscy mówią że ładnie wyglądam w ciąży....ale jak jestem pomalowana...bo osyfiło mnie bardzo....i dekold i plecy i buźkę....ale wiesz jak zaczełam brać witaminki to troszkę lepiej:)

pocieszylas mnie rabbit...plecy - nigdy nie mialam nic na plecach a tu taka jkaby kaszka i pryszcze wielgachne, zegnajcie bluzeczki na ramiaczkach w tym roku!! :/

monika ja się smarowałam troszkę maścią cynkową...trochę wysuszało syfki....

niuniaaa a ty leż i się nie ruszaj...też tak miałam....tydzień poleżałam i naprawdę pomogło....dał ci lekarz jakieś tabletki??

reklama
Hej Dziewczyny,

U mnie tak samo od rana upał nigdzie dzisiaj się nie ruszam z domu siędzę w chacie :tak:

gugula- to u was się pracuje od pon- śr tylko :confused:

niunia- leż kobitko spokojnie ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry