niuniaaa19
Fanka BB :)
Marti_1984
leze leze
leze leze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

byłam wczoraj, miała być mała dziurka a była głęboka i bolaaało.. ale dało się przeżyć. Nie da się chyba porównać bólu porodowego z borowaniemIde do dentysty .Jestem zes..ze strachu.Nienawidze.Wolw rodzic niz borowac.![]()

Cześć dziewczyny.
Dopadł mnie koszmarny humor, nie wiem do końca czym jest spowodowany ale chyba latem haha nienawidze tych chudych lasek porozbieranych, dupy i cyce na wierzchu wrrrr wiem wiem nie powinnam ale co chociaż sobie pomarudze)
Ja dzis jadę na usg juz latam od rana do kibla, mam tylko nadzieje że wszystko w porządku!! i jeszcze ten upał u nas 30stopni a ja mam do Szczecina jakieś 40 min jazdy, jadę do prywatnej kliniki do specjalisty od kardiologii płodów i niemowląt, wolę wydać trochę kasy niż poźniej żałować że tego nie zrobiłam .