Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dobrze ze szwagier blisko mieszka i pracuje na popoludnie, to go poprosilam o pomoc i wyszykowalam mloda do przedszkola a on do sasiadki skoczyl, a ona ze u niej nic nie cieknie, ale ma zmywarke wlaczona... Dzwonilismy do kobiety z administracji ale nie odebrala z rana, a ta sasiadka w miedzyczasie zabrala tylek i pojechala gdzies. Zmywarka chyba dalej jej chodzila, bo woda sie po jakiejs przerwie znow zaczela lac ( wiec prawdopodobnie jakis nieszczelny doplyw albo odplyw wody maja)... W koncu do adninistracji sie szwagier dodzwonil, przyszly babki sprawdzic co i jak (weszly dzieki zapasowym kluczom do sasiadow - i faktycznie to od zmywarki bylo, ponoc zle zamontowana byla, ale juz nie cieklo bo pewnie sie program skonczyl). Szwagier mi lampe sciagnal zeby woda lepiej sciekla i ponoc ma do mnie elektryk przyjsc sprawdzic czy wszystko ok z instalacja.... Mam nadzieje ze to zrobia jak najszybciej, bo ja sie cholernie boje polaczenia wody z pradem i niepotrzebnie sie w domu stresuje tylko:/ Ale ta sasiadka to naprawde jakas malo gramotna kobieta, juz mogla ta zmywarke na wszelki wypadek wylaczyc chociaz...Kasiadz mi polozna radzila pic herbate na zatrzymywanie wody wiec to jakos tak nijak ma sie do przeciwskazan, tylko kazala nie przekraczac 3 szklanek dziennie, niestety zapomnialam czemuchciałam tak szybko wrócić do picia pokrzywy w przypadku zatrzymania wody w organizmie. Właśnie chciałam sobie kupić ją i się okazało że przeciwwskazaniem jest ciążą i karmienie piersią. można sobie sprawdzić na doz.pl, więc zrezygnowałam
pozdrawiam
chyba ciut naciagane, moje maluchy mialy zawsze okolo 150 a chlopcy;-)Dziewczyny wlasnie sprawdzalam tetno dzidziusia 145 ok.I tak gdzies wyczytalam ze jak jest powyzej 140 to dziewczyna ponizej chlopiec.A jak jest u Was bo wiekszosc z was wie juz jakiej plci jest jej dzidzius.
Jestem na stronie 768
,jak skończę do dołączę do dyskusji