reklama

Październik 2011

anula to gratuluję, i dobrze że się wyjaśniło i jest wszystko ok... :-)

malutka dziękujemy i czekamy !
wink2.gif

Co do ruchów to ja czułam już chyba w 18 tc. Też, na wizycie lekarz powiedział mi że poczuje pani ruchy za dwa tygodnie, ja mu na to że już wyczuwam... to się zdziwił. Ale potem na USG zobaczył jak się synio rusza i skomentował to tak "No faktycznie,bardzo mocne te ruchy" :-)

A Niunie gdzieś na innym wątku widziałam, nie wiem czy dobrze przeczytałam... że jeszcze leży w szpitalu, ale na razie nic nie wie. Przepraszam niuniaa jeżeli przekręciłam coś :-)

U mnie w końcu chłodno się zrobiło, aż miło posiedzieć. Wczoraj teściowa nas zaskoczyła... woła nas do swojego pokoju a tam cztery siatki ubranek niemowlęcych... jak przeliczyłam ile tego mamy to właściwie już nie mam co kupować :-)
Teraz trzeba mamie jakieś dobre wino kupić...
po za tym od samego rana na nogach bo prania się zebrało, a później muszę do pracy podjechać, bo jakiś mój podpis potrzebny.... aż mi się nie chce tam iść :-(

reklama
Hej

U nas zimno szaro i do d***y...wietrzysko i 13 stopni a moje dziecię ma dzis piknik rodzinny w przedszkolu zakańczjący rok przedszkolny ...kurde ale się dzieciakom uda...ma padać :zawstydzona/y:

Ja robotam....znaczy zanim pocztę otworzyłam w pracy to najpierw bb :-p

Dziewczyny wlasnie sprawdzalam tetno dzidziusia 145 ok.I tak gdzies wyczytalam ze jak jest powyzej 140 to dziewczyna ponizej chlopiec.A jak jest u Was bo wiekszosc z was wie juz jakiej plci jest jej dzidzius.

sylwia to ściema...mój Domel miał zawsze ok 155-156...drugi synuś ma tak ok 145- 150 ...indywidualna rzecz niezależna od płci a raczej zależna od pory dnia, samopoczucia matki ipt itd.

anula współczuję przejść...rozumiem cię doskonale bo sam przechodziłam przez niepotrzebne zawirowania...twój lekarz to jakiś gbur!!! mój stanął na wysokości zadania i bardzo mi pomógł....to już chyba zależy jaki człowiek a nie tylko jaki lekarz.

Karolinka no to moze i ja zaczne sie uczyc jakiegos jezyka lezac w tym szpitalu
rabbit jak sie czujesz??
pysia a ja lubie kiszone bardzooo i malosolne tez
elift dziekuje za fluidki i pocieszenie bardzo sie przydaly:-)
Klementika no to ladnie juz wazy twoj skarbek
Sylwia napewno wszystko bedzie ok na polowkowym trzymam kciuki za cipusie:-D
Rudson napewno wszytsko bedzie ok
Monysia no nie odzywalam sie wczoraj ale wszystko jest ok.
kiwii oj jak zacznie kopac to konca nie bedzie hehe
Anula zgadzam sie z dziewczynami jak najszybciej zmien lekarza
Mariolcia nie nic nie pomylilas pisalam na innym watku ale dzis was nadrobilam i tu tez pisze:) tez sie ciesze ze jest lepiej

hejka dziewczyny...ja znowu dzisiaj jestem zabiegana...zjem śniadanko i za godzinkę muszę uciekać zanieść l4 do pracy i na zakupy....sasasasa:)

ninunia dobrze się czuję tylko wieczorami strasznie dokucza mi rwa kulszowa...wrrrr....ale jakoś muszę dać radę....dobrze że ci założyli pessar będzie trzymał małego w środku...:)

aaa jak tam mamuśki się dzisiaj czujemy??????

Hejka,

A u mnie dziś od rańca pochmurno deszczowo brrrrrrrrrrrrr, ale to dobrze trochę odpoczynku od upałów za to moja malutka jakoś cicho siedzi wczoraj np kopała tak jakoś dziwnie jakby w tyłek mnie normalnie ;-) ale wczoraj tez szału nie było.... Ja ogólnie czuję się dobrze.

Niunia- no to dobrze ze ci założyli a powiedz do kiedy będziesz leżeć

rabbit a malenstwa daja czadu czy raczej grzeczne??
Marti no lekaz mowi ze woli zebym jeszcze pare dni zostala zeby byl pewny ze napewno wszystko jest ok:)
wlasnie pije sobie kawe bezkofeinowa i powiem wam ze mikolaj bardzo lubi slodka kawke bo wtedy jest taki ruchliwy moj szkrabek:)

reklama
Dzień dobry,

U mnie kolejny deszczowy i pochmurny dzień po tych upałach co były ostatnio aż chcę się żyć :-D

niunia - fajnie, że skończyło się to krążkiem, poleżysz trochę i za raz Cię puszczą do domu :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry