reklama

Październik 2011

Mariolcia no tak po kawie szaleje ze szok:) nawet jak cos slodkiego zjem to tak nie bryka jak po kawce::
Milka mam nadzieje ze juz nie dlugo wyjde do domciu ale najwazniejsze ze z mlutkim wszystko ok a ty jak sie czujesz??
rabbit no pochwal sie zakupami heheh;pp

reklama
weraMirek
tak robia tutaj cytologie
idz jak najszybciej do gp, lub zadzwon do swojej poloznej i powiedz jej jak wyglada sytuacja

oni co prawda ciezarnym cytologi nie robia, ale w takim wypadku napewno cie na nia skieruja

trzymam kciuki

Tak jak pisze atram - jedz do GP z wynikami i prztlumacz.
Cytologie robia co kilka lat - dziwne ze tobie na poczatku ciazy nie zrobili jesli w ogole nie mialas w UK.

niuniaaa - dobrze ze jest lepiej :) trzymaj sie.

coś to moje baby wlazło w sam dół brzucha i jakoś tam mnie kopie :dry:

A pogada faktycznie u paskudna to i dzieciaki sie lenią ale wolę taka bo od jutra znów ciepełkoooo.
Kobitki od ktorego tygodnia tak najlepiej iść do szkoly rodzenia?

Mnie też nie robili cytologii tutaj nigdy i ztego co wiem to nikomu nie robią. Trzeba by było chyba iść po skierowanie do GP. No i powód trzeba by było mieć konkretny, bo u nich to ciężko się o cokolwiek doprosić.

sivi, WerkaMirek ale ile wy w UK mieszkacie? ja od 7 lat i mialam 2 razy, na samym poczatku i po kilku latach. na poczatku ciazy mnie pytali kiedy byla ostatnia i jakie wyniki. O zadna nie prosilam, tylko dostalam list z przychodni ze mam sie zglosic.
Ale moze dlatego ze w Szkocji mieszkam? nie wiem...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry