Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

na wekend przyjechała chrzestna mojego bąbla więc szaleliśmy w parku, nad jeziorkiem ...były lody w Mcdonaldzie ( dla mojego dziecka to szok bo Mc donalda zna z reklamy tylko hihihi- zawsze omijany łukiem w naszym mieście)

A ja mam takie małe pytanie dla ogółu. Czy to prawda, że szczepionki dla niemowlaków wynoszą rzędu 3 tysiące? Wczoraj widzieliśmy się ze znajomą znajomej, która ma 2 letniego chłopca i tak twierdziła. A wyprawka kosztowała ją 10 tyś... złotych...Ja się normalnie załamałam...

ja tak mam.
a skojarzona szczepionka to kosz około 200,00 PLN koszyk podbijają pneumokoki koszt około 1000,00 - w zależności kiedy zaczniesz szczepić i rotwirusy około 300,00
ja nie szczepiłam na rotawirusy natomiast pneumokoki zafundowało nam miasto 

Są ludzie i parapety :-):-)Rudson ja własnie juz rozmawiałam z mama na ten temat i mi powiedziała, że szczepionki są bezpłatne!! A ta dupa co mnie tak nastraszyła to na głowę chyba upadła albo chciała przycwaniakować ile to kasy nie mają pfff luzie są beznadziejni pfff
Rudson ja własnie juz rozmawiałam z mama na ten temat i mi powiedziała, że szczepionki są bezpłatne!! A ta dupa co mnie tak nastraszyła to na głowę chyba upadła albo chciała przycwaniakować ile to kasy nie mają pfff luzie są beznadziejni pfff