reklama

Październik 2011

reklama
Dzien dobry wszystkim :)

Ja znowu spalam ok 5 godzin w nocy.... czy kolejna szanse na nieprzerwany sen przez 9 godzin mam dopiero jak moje dziecko bedzie nastolatkiem? :-D

Mam nadzieje ze wam sie lepiej spalo i udanego poniedzialku... jak mi sie nie chce do pracy isc!

Mam tez pytanie o znieczulenie dentystyczne w ciazy - zab mnie lekko pobolewa wiec chyba bede musiala pojsc to sprawdzic - czy mozna spokojnie znieczulac? Bo ja bez znieczulenia to uciekne gdzie pieprz rosnie...

czyli w sumie moge dzwonic i zaklepac wizyte w najblizszym czasie :)

najlepiej przedzwoń i spytaj bo jeżeli robisz je tylko dla siebie to chyba nie ma kłopotu natomiast gdy ma być to połączone ze zwykłym USG połówkowym 2 D to lepiej się upewnić bo musiałabyś wtedy iść wcześniej :tak:

cytryna - spokojnie można znieczulać zęby w ciąży bez obaw :tak:

Hej Babeczki,

Rudson- laserowo mhhhh a u nas w Polsce tak leczą?:baffled:

A u mnie poniedzialkowo spokojnie wczoraj bylismy w kinie z M na Kac Vegas 2 kto oglądał 1 cześć to nie będzie jakoś mega zaskoczony ale ogólnie można się pośmiać....... a poza tym mam fioła na punkcie ze cos mi wyskakuje ciagle a to żyły na nogach a to plamki jakieś a to co innego ciagle się oglądam rozstępów szukam boziuuuu jakaś mania mnie opanowała :szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry