reklama

Październik 2011

chyba bana dosała i pewnie IP też zablokowane. Co nie znaczy że się pojawi znowu, i wtedy sa opcje:
-przyjdzie jako ktoś inny
-wróci jako ona kajając się i przepraszając że jednak część historii jest wiarygodna
-wejdzie tylko pokpić lub pobluzgać na nas,

reklama
Nooo, to sie niunia musiala nagimnastykowac z tworzeniem tej swojej forumowej rzeczywistosci... Jak widac klamstwo nie poplaca...

Lena u nas to jeszcze zawsze po tym usg przychodzi lekarz zeby sprawdzic samemu wyniki (i tak mialam i w szpitalu i jak prywatnie robilam) i komentuja conieco, ale fakt, zasadniczo nie daja wynikow, tylko od razu wysylaja do ginka prowadzacego...
W kazdym razie mam nadzieje ze chociaz dadza Ci odczuc ze wszystko ok u maluszka:tak:

Monika, no wlasnie tez mi przyszlo na mysl ze najlepiej sobie awantura podniesc cisnienie:) Ale jak Twoj maz taki spokojny, to chyba ze wszystkich "dopalaczy" cisnieniowych to kawa najlepsza. Zreszta jak sie zrobi mrozona z lodem waniliowym i duza iloscia mleka, to calkiem smaczny napoj wychodzi:D

A ja się zaczytałam w opowieściach z porodówek majówek. Jacież jak ja już bym chciała mieć to za sobą...

Co do fiku miku, skoro temat zaczepiacie, to żeby nie było to mnie nie chodziło o to że np u nas masakra i posuch już po 7 latach tylko o to że to już nie to samo co na początku, że jesteśmy na innym etapie związku i tyle...sie wyspowiadałam...

A ztym podnoszeniem ciśnienia to dobre są jeszcze dzieci jak się je ma, bo mój się do kłótni nie nadaje, on woli się obrazić. Z córą mam dobrze, bo to moja krew więc potrfi mi ciśnienie ponieść

Ostatnia edycja:
Mi też podpadła bo z wiekiem się coś tam nie zgadzało a poza tym wydawało mi się fantastyką to, że chce mieszkanie wynająć i sama je opłacić z czego? Z L4 o ile się kiedyś zorientowałam to pisała, ze jest fryzjerką. Myślałam, że jeszcze zdąży nam napisać, że straciła dziecko. Czekałam na taką nowinę.

A ja się zaczytałam w opowieściach z porodówek majówek. Jacież jak ja już bym chciała mieć to za sobą...

Ja też chyba bym chciała ale najpierw muszę zrobić wszystko co mam do zrobienia a to oznacza: wykończenie domu, przeprowadzkę, dalsze wykończenie, zamieszkanie, wakacje jakieś dla dzieci, wyszykowanie wyprawki, wyszukania i zakup samochodu, sprzedaż naszego, rozpoczęcie szkoły i nowego przedszkola i przystosowanie sie do nich, powrót męża z pracy. I potem już mogę rodzić. Wypada na początek października ;-) Jak nie później, bo zawsze cośtam może się nam poprzestawiać...

Co do fiku miku, skoro temat zaczepiacie, to żeby nie było to mnie nie chodziło o to że np u nas masakra i posuch już po 7 latach tylko o to że to już nie to samo co na początku, że jesteśmy na innym etapie związku i tyle...sie wyspowiadałam...

A ztym podnoszeniem ciśnienia to dobre są jeszcze dzieci jak się je ma, bo mój się do kłótni nie nadaje, on woli się obrazić. Z córą mam dobrze, bo to moja krew więc potrfi mi ciśnienie ponieść
No to jestesmy we dwie z tymminnym etapem zwiazku.
Ja pozatym jestem malo romantyczna i mam meskie podejscie do seksu .

A Niunia wcale nie miala duzo fantazji ,bo nie miala dopracowanych szczegolow i na pytania o jej sytuacje zyciowa ,nie odpowiadala skladnie.

Tu byl dzisiaj dzien wolny ,a jakos mi tak szybko zlecial .

reklama
Sivi, moja cora podobnie ma takie odpaly nerwowe, ze czasem nie wyrabiamy, mimo ze ogolnie dobre dziecko i idzie sie z nia dogadac, ale to chyba juz tak bywa ze kobiety bardziej uzewnetrzniaja swoje emocje;-)
A z tym etapem zwiazku, to mysle ze duzy wplyw ma tez to jak duzo intymnosci ma sie w domu (przy dzieciach znacznie trudniej o to, a nie zawsze jest jak sie ich na troche pozbyc:)) U nas tez nie ma jak dawniej jesli chodzi o ilosc czasu dla siebie (ogolnie), natomiast jakosciowo o niebo lepiej wiec z mojego punktu widzenia czasu bym nie cofnela:tak:

I wiecie co ja to nie tyle juz chcialabym miec porod za soba, ale nienawidze szpitali i najbardziej mnie przeraza lezenie w nim:/ - oby jak najkrocej to trwalo....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry