reklama

Październik 2011

reklama
No w końcu mam czas żeby na forum posiedzieć.
widzialam wcześniej temat o intymnych sprawach.. ja tam się nie wypowiadam... staż mam prawie roczny:tak: ale w związku jesteśmy od prawie 4 lat...

Lena,
gratuluje synka :-)
a Ja tam się o niunii nie wypowiem... bo kłamczuchów nie znoszę :szok:

Dziewczynki jestem już po badaiu,no i wszystko wygląda ok,mały waży 475g.Tak tak Mały,będziemy mieli SYNA!!!!!!!!!

super , ze wszystko dobrze i gratuluje synka !!!!!!!!!!!!!!!

Lena - moje gratulacje Niuniek sliczny i jaderka tez niczego sobie hehe!!! Ja czekam do czwartku :D

A jutro wizyta u poloznej, ufff oby dala te skierowanie na cytologie!!

walcz kochana nie moga cie zbyc !!

a co z ta niunią podeslijcie mi stronkę bo nie wiem o co chodzi?Co ona takiego wymodziła?

na wczesniejszych stronkach jest napisane o Niuni

dziewczynki ja tylko na chwilke
chcialam doniesc ze w hm sa przeceny na ciazowe, tzn na inne ciuchy tez ale nas chyba to interesuje
to jeszcze nie wielkie sezonowe SALE ale juz mozna dostac np spodnie ciazowe za 75 zl, moze zainteresuje kogos

doczytalam o niuni, :-D:-D:-D a juz chcialam ja w szpitalu w Toruniu odwiedzic

klementinka, to bys odwiedzila ja w tym szpitalu :-D no i wlasnie to najgorsze,ze my sie tu martwimy a ona siedzi w najlepsze w domu i wymysla coraz to nowe historie....
ja licze ze sie zalapie w sezonie na wyprzezaze jak bede :) fajnie,ze bede az do wrzesnia w polsce,bo tak to w sierpniu wyjazd,jaks ie akurat zaczynaly najlepsze obnizki....ale w tym roku sobie odbije :-D poza tym mam plan nakupowc letnich ciuchow na zapas dla Szymka i dzidzi...w zeszlym roku kupilam malemu kilka par spodni letnich obnizonych z 50 na 12,czy 9 zl wlasnie :) a w tym roku t juz w ogole bede szalec jak moj zdrowy rozsadek i stroz portfela (czyt.maz :-D) pojedzie sobie,a ja zostane sama :-D hulaj dusza,piekla nie ma :-D

kuzwa dziewczyny, dopada mnie juz powoli chyba bezsennosc cazowa :p a co to bedzie za 2-3 miechy...juz sie boja :p ina sprawa,ze mlody mnie rozpieszca,bo raczej przed 9 to nie wstajemy...ale i tak,jeszcze kilka tygodni temu,jak wstawalam o 10,to wieczorem najpozniej 23 ja w lozku...a teraz zaraz 1 a mi sie spac nie chce w ogole :p

aaaaa....Lenka, gratulacje!!!

I ja doczytałam tą historię.Wiecie co,cos mnie to wcześniej śmierdziało,ta historia z tym niewiernym narzeczonym co dał dyla do innej,te wymiary dzidziusia wielkoluda,itd,ale myslałam sobie -Lena daj spokój i się nie wymądrzałam.
Zresztą sama wsadziłam swoje trzy grosze w historię z niewiernym narzeczonym.
Dałyśmy się nabrać,no bo i czemu nie mamy wierzyć komus kto tu pisze.Każdy z nas szuka gdzieś wsparcia i pocieszenia,bo w grupie razniej,a tu bum,znajdzie się ktos taki kto kpi sobie z nas i to jeszcze zagląda systematycznie i .....ach
Wogóle to ja juz głupia jestem jest ona w tej ciąży czy nie??:-D

Hej

Monika my zawsze "otwieramy" porankow listę :-D:-D:-D:-D...do niedawna była jeszcze Elifit ale juz odpoczywa na L4 :-D:-D

Lena jeszcze raz gratki !!!!!!!!!!

a ja pracuję do czwartku!!!!!!!!!!!!!

Miłego dzionka życzę

reklama
ja wstaje zazwyczaj kolo 6.30 czyli na polski czas to 5.30, wyprawiam mojego do pracy a potemw spokoju necik i mala kawka :)

fajnie,ze juz na wolne idziesz rudson, ja w lipcu jeszcze 3 tyg "meczarni" , a pozniej to juz z domu bede cos robic jak mi sie zachce :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry