reklama

Październik 2011

reklama
agadaria No nie mów że wy dalej króliki!!!:-p Daj przepis!! (to co było na początku??!!)

znależć sobie dużo starszego który oszaleje na widok twojej pupci:):):))) he he he
a tak poważnie-nie wiem-mimo kłótni,wkurzania sie oboje mamy charakterek-jedno za drugim w ogień pójdzie...

A ja się zaczytałam w opowieściach z porodówek majówek. Jacież jak ja już bym chciała mieć to za sobą..
A z tym podnoszeniem ciśnienia to dobre są jeszcze dzieci jak się je ma, bo mój się do kłótni nie nadaje, on woli się obrazić. Z córą mam dobrze, bo to moja krew więc potrfi mi ciśnienie ponieść
Ja też czytam ostatnio o porodach i sie wzruszam normalnie...chciałabym już być "po" i tulić maluszka...ale swoje trzeba odczekać;)
Jakościowo lepiej bo po tylu latach para już bardzo dobrze wie czego oczekuje ta druga osoba i znają siebie, każde mrugnięcie, więc pewnie dlatego lepiej.

dokładnie!!!!!choć ja uwielbiam spontany;))))

Dziewczynki jestem już po badaiu,no i wszystko wygląda ok,mały waży 475g.Tak tak Mały,będziemy mieli SYNA!!!!!!!!!
GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To może i ja se kiedyś walnę trzecie....może i mnie Bozia posłucha;-);-);-)
a ja pracuję do czwartku!!!!!!!!!!!!!

no w końcu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A moja córa kochana wczoraj rysowała z tatą na tablicy magnetycznej i tatuś się jej pytał a ona pokazywała minami:
-Jak narysujesz tatusia? - :-D
-A jak narysujesz siebie? - :shocked2:
-A jak narysujesz mamusie? - :wściekła/y:
No to pieknie...ale mi walnęła charakterystyke...bedę musiała chyba nad sobą popracować, bo w oczach dziecka jestem zrzędzącym, wrzeszczącym, czerwonym ze złości babiaszonem!!

Mam tak samo-tatuś,mój bohater,mój "bóg" i wspaniałe stworzenie...
Boje sie ze i druga córcia też bedzie taka sama i dołączy do ich "klanu"

Dziś mam z mężem 8 rocznicę ślubu ciekawe czy pamięta :-P

Ja w marcu (też przy 8 rocznicy:-D:-D:-D) przypominałam już wcześniej mojemu co by nie zapomniał;-):tak:

No i wszystkiego wszystkiego najlepszego Miłka dla Was obojga:))))
Tego Wojtusia Wam życzę za jakiś czas:)

A u mnie nudy na pudy:)
Dziś muszę coś drożdżowego wymysleć,bo młoda jęczała o drożdżowe...
chyba zrobię jej ciasto i niech sobie bułki klei jakie chce dziś po szkole:)

Wczoraj się uśmialiśmy z mężem...oglądamy Szymona majewskiego....
malutka zaczyna swoje kopania...a wali mnie naprawdę mocno i konkretnie...no to położyłam pilota od tv na brzuchu w miejscu "najbardziej ruchliwym"...wiecie ze skubana zrzuciła tego pilota...myślałam,ze pęknę....

Ostatnia edycja:
znależć sobie dużo starszego który oszaleje na widok twojej pupci:):):))) he he he
a tak poważnie-nie wiem-mimo kłótni,wkurzania sie oboje mamy charakterek-jedno za drugim w ogień pójdzie...

dokładnie!!!!!choć ja uwielbiam spontany;))))

Mam tak samo-tatuś,mój bohater,mój "bóg" i wspaniałe stworzenie...
Boje sie ze i druga córcia też bedzie taka sama i dołączy do ich "klanu"

Spontan?? A co to? O spontanach to my sobie wspominamy już tylko żewnie...

Dlatego mam nadzieję że tym razem będzie chłopak-synuś mamusi i mnie się też coś dostanie.

Milka Wszystkiego dobrego dla ciebie i meza!!!!

sivi - ale usmialam z opisu twojej coreczki :-D

Ja wlasnie ustalilam kiedy chce isc na urlop macierzynski - na poczatku ambitnie chcialam jak najdluzej siedziec w pracy....ale mi sie zmienilo, koncze 2 wrzesnia (13 dni urlopu, a potem macierzynski 2 tyg przed terminem) i juz sie nie moge doczekac. Tylko 2 miesiace i 2 tygodnie :)

Dobry ;-)

Miłka- Sto Lat Sto Lat niech żyją żyją Nam, Wszystkiego Dobrego na dalsze 92 lata wspolnej drogi :tak:
cytryna- kobitko i tak wytrwale pracujesz ja pewnie jakbym miała fajną pracę i ludzi tez bym pracowala...

A u mnie porankowa sielanka sniadanko herbatka a na dworku 20 stopni, tak lubię :tak:

Czesc dziewczynki :)
U nas piekna sloneczna pogoda az zyc sie chce :)))
Dzis chyba wkoncu bede miec dzien leniucha.
Wiecie co a moze ta nasza Niunia to moze w ciazy urojonej ??

Lena serdecznie gratuluje zdrowiutkiego synusia :)Ja moze jutro sie wszystkiego dowiem na usg.

Milka wszystkiego najlepszego w roczniece Waszego slubu.Wyglada na to ze w tym samym dniu bralismy slub tylko ze my dzis 3 rocznice mamy :)

Milego dzionka wszystkim zycze :))))))))))))))))0

Jak tu świątecznie:) ja też przyłączam się do życzeń z okazji rocznicy:-)
U mnie dzień jak na razie rozwija się leniwie, jest słoneczko, muszę się pouczyć na obronę i wklepać klasyfikację w komputer. Także moje lenistwo niebawem się zakończy:)

Zastanawiałam się, czy z okazji lata nie nałożyć sobie samoopalacza, ale nie wiem jak to wpłynie na małego. Macie jakieś informacje na ten temat?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry