Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
idziesz,rozbierasz sie, i Ci psikaja samoopalaczem 
a ze jest srednio raz na miesiac,to raczej sie nie spale 
I ja doczytałam tą historię.Wiecie co,cos mnie to wcześniej śmierdziało,ta historia z tym niewiernym narzeczonym co dał dyla do innej,te wymiary dzidziusia wielkoluda,itd,ale myslałam sobie -Lena daj spokój i się nie wymądrzałam.
Zresztą sama wsadziłam swoje trzy grosze w historię z niewiernym narzeczonym.
Dałyśmy się nabrać,no bo i czemu nie mamy wierzyć komus kto tu pisze.Każdy z nas szuka gdzieś wsparcia i pocieszenia,bo w grupie razniej,a tu bum,znajdzie się ktos taki kto kpi sobie z nas i to jeszcze zagląda systematycznie i .....ach
Wogóle to ja juz głupia jestem jest ona w tej ciąży czy nie??![]()
Hej
a ja pracuję do czwartku!!!!!!!!!!!!!
Miłego dzionka życzę
ja wstaje zazwyczaj kolo 6.30 czyli na polski czas to 5.30, wyprawiam mojego do pracy a potemw spokoju necik i mala kawka
fajnie,ze juz na wolne idziesz rudson, ja w lipcu jeszcze 3 tyg "meczarni" , a pozniej to juz z domu bede cos robic jak mi sie zachce![]()
Ja tez mowie Dzien Dobry!
Mam ochote kopnac m. w du pe ,obiecal skonczyc pokoj dzisiaj(trzy tyg.czekalam na zamowiona farbe.po znajomosci chcialam zaoszczedzic.Nigdy wiecej tego nie zrobie)
A on pije kawe i siedzi przed Tv.On jeszcze nie wie ,ale chce do Ikei po komode pojechac.
wiec wykorzystalam okazaje , bo takie zrywy to ona ma rzadko ....Cześć wam! Ja dziś wcześniej. Coś mi w kość udową wlazło. Od kilkunastu lat raz na jakiś czas "włazi" mi jakiś dziwny ból w kości. Miałam już w przedramieniu, ramieniu, małym palcu u nogi, dłoni, łydce a teraz w udzie. Trwa to zwykle, kilka, kilkanaście tygodni. Najśmieszniejsze że atakuje codziennie o określonym czasie (teraz około 3 w nocy, a potem o 5) a ból jest tak silny że się budzę. W dzień też czuję ćmiący ból, ale w nocy jest nie do zniesienia, wyję z bólu. I to nie są mięśnie bo jak sobie ugniatam to nic nie boli. Taki promieniujący, rwący ból jakby mi noga miała odpaść...co to to zielonego pojęcia nie mam...reumatyzm??
A moja córa kochana wczoraj rysowała z tatą na tablicy magnetycznej i tatuś się jej pytał a ona pokazywała minami:
-Jak narysujesz tatusia? -
-A jak narysujesz siebie? -
-A jak narysujesz mamusie? -
No to pieknie...ale mi walnęła charakterystyke...bedę musiała chyba nad sobą popracować, bo w oczach dziecka jestem zrzędzącym, wrzeszczącym, czerwonym ze złości babiaszonem!!
monika a gdzie ty mieszkasz?
Dzień dobry baby
U mnie kolejny dzień upałów
Facet od remontów miał dziś skończyć remont a jest w czarnym lesie i nie mógł do nas wczoraj ani dziś przyjechać bo mu się samochód zepsuł taaaaa jasne
Dziś mam z mężem 8 rocznicę ślubu ciekawe czy pamięta![]()
Zastanawiałam się, czy z okazji lata nie nałożyć sobie samoopalacza, ale nie wiem jak to wpłynie na małego. Macie jakieś informacje na ten temat?

będzie dobrze 
sivi, przeoczylam Twoje pytanie, sorkimieszkam w Finlandii
![]()
Spontan?? A co to? O spontanach to my sobie wspominamy już tylko żewnie...
Dlatego mam nadzieję że tym razem będzie chłopak-synuś mamusi i mnie się też coś dostanie.
witamy u nas
Asionek - ściskam zaciskambędzie dobrze
![]()