Hej dziewczynkki!
Najlepsze zyczenia rocznicowe dla Milki i Sylwii (i mezow oczywiscie

) , ale datami trafilyscie

Moi rodzice mieli rocznice tydzien temu, 36 lat razem, wiec czerwiec to chyba dobry miesiac na sluby
Moj maz tez nigdy dat nie pamieta a do tego za leniwy jest zeby sobie w komorce przypomnienia ustawic

A w 2 miechy czy 3 po slubie jak sie go w ambasadzie spytali kiedy byl slub, to powiedzial ze w pazdzierniku , a oczywsicie we wrzesniu bralismy

No ale i tak sukces, bo date urodzin moja i corki to pamieta (i to sa jedyne daty ktore mu wbilam do mozgu

)
Ja to jestem bladzioch do kwadratu, a do tego nie znosze opalania i w ogole siedzenia na sloncu (chyba mam cos z wampira

) Kiedys chodzilam do solarium ale juz dawno z tego wyroslam

A smarowac sie niczym nie moglabym... Juz szczyt poswiecenia dla mnie to balsam do ciala w siebie wcierac regularnie
Agadaria, moj tez coraz blizej 40stki a jak nastolatek sie napala z byle czego hehe Ale R to taki szurniety jak dzieciak na calej linii, wiec co sie dziwic
Kurcze jakis bol gardla mnie dopadl i od 2 dni meczy...i tak katuje sie kakao z miodem i maslem, bo samego mleka nie przelkne:/ No i dzisiaj idziemy z mloda do laryngologa na czyszczenie uszu, wiec zostawilam zaraze w domu, chociaz to na popoludnie dopiero i tak sie zastanawiam czy dobrze zrobilam, bo mi czorci od rana;-)
Aaa i witam nowa kolezanke!