reklama

Październik 2011

Ja tez mowie Dzien Dobry!
Lena Gratulacje!!Dobrze pamietam ,ze masz starsze dzieci -Dziewczynki?
Mam ochote kopnac m. w du pe ,obiecal skonczyc pokoj dzisiaj(trzy tyg.czekalam na zamowiona farbe.po znajomosci chcialam zaoszczedzic.Nigdy wiecej tego nie zrobie)
A on pije kawe i siedzi przed Tv.On jeszcze nie wie ,ale chce do Ikei po komode pojechac.

reklama
Cześć wam! Ja dziś wcześniej. Coś mi w kość udową wlazło. Od kilkunastu lat raz na jakiś czas "włazi" mi jakiś dziwny ból w kości. Miałam już w przedramieniu, ramieniu, małym palcu u nogi, dłoni, łydce a teraz w udzie. Trwa to zwykle, kilka, kilkanaście tygodni. Najśmieszniejsze że atakuje codziennie o określonym czasie (teraz około 3 w nocy, a potem o 5) a ból jest tak silny że się budzę. W dzień też czuję ćmiący ból, ale w nocy jest nie do zniesienia, wyję z bólu. I to nie są mięśnie bo jak sobie ugniatam to nic nie boli. Taki promieniujący, rwący ból jakby mi noga miała odpaść...co to to zielonego pojęcia nie mam...reumatyzm??

A moja córa kochana wczoraj rysowała z tatą na tablicy magnetycznej i tatuś się jej pytał a ona pokazywała minami:
-Jak narysujesz tatusia? - :-D
-A jak narysujesz siebie? - :shocked2:
-A jak narysujesz mamusie? - :wściekła/y:
No to pieknie...ale mi walnęła charakterystyke...bedę musiała chyba nad sobą popracować, bo w oczach dziecka jestem zrzędzącym, wrzeszczącym, czerwonym ze złości babiaszonem!!

monika a gdzie ty mieszkasz?

Dzień dobry baby :-D

U mnie kolejny dzień upałów :cool2:

Facet od remontów miał dziś skończyć remont a jest w czarnym lesie i nie mógł do nas wczoraj ani dziś przyjechać bo mu się samochód zepsuł taaaaa jasne :dry:

Dziś mam z mężem 8 rocznicę ślubu ciekawe czy pamięta :-P

Dzien dobry :)
Znowu wpadam nie wiem po ilu ;)
Ale bylam w szpitalu, potem nadrabianie na uczelni co i tak sie nie udaje super, a, ze sil juz brak to wpadlam zobaczyc co u Was :)
No i sie naczytalam :D Zapamietalam tylko "akcje" troll i Lenke - gratulacje po raz kolejny :)
Za reszte wybaczcie...
Milego dnia:-)

Miłka ooo to gratulacje...co planujesz? A moze twój zaplanuje?
Mój nigdy nie pamięta żadnych dat (ale spoko, ja też nie mam głowy do dat :-D), nawet mu się myli którego się córa urodziła. Raz jak się go na lotnisku przy kontroli paszportowej zapytali to go zatkało...ale babka tylko machnęła ręką i powiedziała "chłopy tak mają" :-D

Sivi no to git!Wiesz ze dzieci sa szczere do bolu.
Milka wszystkiego naj,wytrwalosci ,cierpliwosci i zeby libido nie bylo cyt;;jak u rozjechanej zaby"

Klementinka, super doniesienia... szkoda że na razie mam ciuszków na styk, czekam aż brzusio bardziej urośnie... to sobie pokupuje sukienki na lato, na razie się mieszczę w luźnych legginsach i tunikach... mam fajne zdjęcie ze wczoraj... wkleję jak znajdę kabel USB :-)
gugula, powodzenia przy zakupach. z tymi spodniami za 9 zł to naprawdę super okazja ! :tak:
Lena, ja nie wiem czy ta jej ciąża prawdziwa była czy nie... wiadomo na pewno że nie pisała z tych miejsc w których rzekomo była... bo jej się adres ip nie zmieniał... a swoją drogą nawet jak jest w ciąży to mi tego maluszka szkoda... że będzie miał tak niedojrzała matkę.
Monika, o praniu mi przypomniałaś :-D zaraz i ja wstawię... :)
Rudson, miłego dnia!

MIŁKA, Wszystkiego Najlepszego z okazji 8 rocznicy !!
:happy2:

Ja dzisiaj słodko sobie leniu****ę, aby te pranie wstawię. Mąż na zwolnieniu jest bo mu ze ścięgnem coś poszło... więc w domku też jest... dziwne że się do internetu dopchałam bo ten wiecznie allegro, teledyski, i jakaś gra...
Jakbym nagle znikła to znaczy że mnie mąż zgonił, hehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry