Sol kurcze w szoku jestem .... nic nie pisala Pysia takiego , ze mozna by wywnioskowac iz cos jest nie tak.... mam nadzieje , ze u niej wszystko ok !!!
Jos nie no w Pl lekarze tez na poczatku licza z ostatniego @ , bo ciezko stwierdzic date zaplodnienia

pozniej podczas USG tego do 12tc czasami data porodu moze sie zminic , bo w tych tyg. z regoly dzieci maja takie same wymiary wiec to usg jest najbardziej miarodajne , bo w pozniejszej ciazy dzieci juz rosna innaczej

to sie nawymadrzalam hehe , ale takie mam info od lekarza i od znajomych w ciazy
Edyta ja to ciebie podziwiam

juz troche minelo od daty @ , wiec jak nie przyszedl do tej pory to ja mysle , ze nie przyjdzie juz i moze zrob ten test

bo ja juz jestem mega ciekawa
Mamuska trzymam kciuki za jutro &&&&&&

te mdlosci to moze byc to

ja tez przed robieniem testu mialam dwa dni z rana takie akcje , wpierw myslalam , ze to moze po kilku lykach piwa mam kaca hehe , ale nastepnego dnia to samo , pozniej test pozytywny no i wszystko jasne
ja to sie troche boje nie ukrywam.... jednak jak juz sie raz poroni to w glowie jest pozniej przy nastepnej ciazy lek spory o to czy bedzie dobrze ?? ale mowie sobie , ze musi byc i koniec !!
mieszkanko wysprzatane
tylko sie wkurzylzm , bo znowu bojler nie zadzialal i nie mam cieplej wody

teraz siedze i czekam , bo sie umyc nie moge wrrrr
zazdroszcze polskiego centralnego .... my mamy wszystko elektryczne i wkurza mnie to :/