Marti_1984
Fanka BB :)
Asia- joga, basen wowwwwww 
malutka- myślisz ze nia to ściema była? z niunią ja myslalam że ona na powaznie?

malutka- myślisz ze nia to ściema była? z niunią ja myslalam że ona na powaznie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dziewczyny jak mnie brzuch twardnieje i boli.. nic tylko leżeć :-(

Myślę ,że gdybym była na forum od początku razem z wami to w takich odstępach czasu nie zwracałabym tak na nią uwagi bo po prostu nie pamiętałabym która z dziewczyn co pisała, ale jak czytałam ją kilka dni ,to miałam ubaw po pachy i powstrzymywałam się aby czegoś w tym temacie nie napisać ,a korciło mnie bardzo po poście z syossAsia- joga, basen wowwwwww
Myślę ,że ze wszystkim ściemniała i szczerze mówiąc nawet w jej ciążę nie wierzę, a te zdjęcia z USG co wstawiła to już je widziałam jakiś czas temu w necie ale nie chce mi się teraz tego szukać 
To wszystko z nudów i z tego ,że od początku wciągnęło mnie to forum, losy EDYTY, MAMUŚKI czy RABBIT;-)malutka, no to gratuluję cierpliwości! :-) nadrobić tyle stron na forum... ja się przyznaję od razu, że nie dałabym rady![]()
Niom upartaooo właśnie mnie tu długo nie było...jak się potoczyła historia niuni?? pisała coś jeszcze??
malutka ależ ty jesteś uparta![]()
Za ciebie od początku trzymałam kciuki,aby to była jednak parka 
Też tak często mam ,że mi brzuch twardnieje, w pierwszej ciąży skończyło się fenoterolem i isoptinem, teraz niby nic poważnego się nie dzieje i nic nie biorę, choć w razie coś mam brać no-spę.. A zakaz od lekarza w tym czasie dotykać brzuch ,bo o masowaniu to nawet nie wspomnędziewczyny jak mnie brzuch twardnieje i boli.. nic tylko leżeć :-(
Pomagało mi to jak sobie delikatnie masowałam brzuch podczas skurczu, bo szybciej puszczał ale dostało mi się za to od lekarza i kazał trzymać łapki z dala od brzucha ;-)