Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
DziaMalutka śliczna jest i jaka zadbana wyczesana ... moje czasami chodza jakby w nie piorun trafił...
na tym zdjeciu starsza jeszcze jako tako![]()
Wiesz córeczki nie mam to Molly czeszę
Twoje też są śliczne ,bardzo mi się podobają 
I mi ich zal ,bo nikz sie z nimi nie bawi .A moj m. je przytargal jak sie koledze rozmnozyly.3 synuśMalutka a teraz co ci się szykuje? synuś czy córcia...nie wiem czy gdzieś o tym nie wspominałaś ale mam dziurawą pamięć...
Także Molly nadal będzie naszą córeczką 
Ja także mieszkam w bloku, do tego dwa malutkie pokoje...u mnie młoda też chcę psa, ale jakoś cieńko to widzę w bloku
u mnie w domu rodzinnym był zawsze kot i pies![]()
tego psa to akurat w ogóle w bloku nie widzę, ale jakiś malutki kanapowiec dlaczego nie ;-)
mąż czasem zazdrosny, bo co chwilkę Trusia dostaje w prezencie smakołyki 
Dziamalutka ślicznego masz pieska, sama bym się na takiego skusiła, ale pracuję 12h co drugi dzień, więc bidula cały czas by musiała być sama :/ ale mam za to proszę się nie śmiać chomikamąż czasem zazdrosny, bo co chwilkę Trusia dostaje w prezencie smakołyki
a ta forumka, niuńka czy jak tam ona się zwie, zwała to nie tylko na tym forum rozpisuje takie atrakcje, ponoć na innych też takie bzdury wypisuje.wypisywała
lecę po wyniki tarczycowych, trzymajcie kciukasy
Ja się wcale nie śmieję, sama miałam kiedyś chomika ;-) zresztą łatwiej wymienić to czego nie miałam
Rodzice do dziś mi wypominają ,że wszystko znosiłam do domu, były same sieroty które nie miały taty i mamy, a w domu był istny zwierzyniec
Długo by wymieniać co w domu mieliśmy, bo nawet kijanki i ślimaki potrafiłam przywlec