Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kurcze widze , ze jakies bole sie zaczynaja
ja wczoraj tez caly dzien mialam taki dziny bol na dole brzucha
do tego plecy mnie bola i sie schylac nie moge :/
z tego co czytalam to normalne jest , bo sie wiazadla w tym miesiacu bardziej rozciagaja i stad te dolegliwosci
ale mile to nie jest i stresuje do tego :/
Hej kobitki
No my chorzy na maksa...byłam wczoraj na pogotowiu, ale nie jestem przekonana do tego badania i zaraz jaę do naszego pediatry.
Prokocim juz odwołałam wczoraj
Na pociechę zaczęłam zwozić wczoraj ciuszki po domelu ze strychu rodziców...ale niestety w pierwszej kolejności trafiłam na te takie na ok 6 miesięcy
![]()
Mnie za to dorwała znowu rwa kulszowa, masakra jakaś 
Zdrowka wam zycze i byle szybko to dziadostwo poszlo precz.Hej kobitki
No my chorzy na maksa...byłam wczoraj na pogotowiu, ale nie jestem przekonana do tego badania i zaraz jaę do naszego pediatry.
Prokocim juz odwołałam wczoraj
Na pociechę zaczęłam zwozić wczoraj ciuszki po domelu ze strychu rodziców...ale niestety w pierwszej kolejności trafiłam na te takie na ok 6 miesięcy
![]()
Czesc dziewczynki witam Was
my juz w polskim domku dotarlysmy calelot byl pol godz krotszy tak ze super.
mamy tylko problem ze spaniem bo jakos obie nie mozemy sie przestawic. I co najgorsze to cos nam nie dziala internet w calym domu tylko blizej rutera i jestem udupiona bo musze z lapkiem w kuchni siedziec wlasnie przy ruterze.
rudson duuuzo zdrowka zycze)))))

Napisz cos o sobie :-)Jak dobrze, że mnie wszelkie bóle omijają szerokim łukiemJedyne, co nie chce mnie ominąc to alergia na jedzenie, w dosłownym tego słowa znaczeniu
![]()
trochę mnie przeraża ta jazda samochodem bo nie lubię ale dam radę ;-)