reklama

Październik 2011

Mamuska wow , ale mi smaka narobilas :) az mi slinianki sie powiekszyly hehe

ja sos robie do mies grilowanych , kebaba czy gyrosa tak , ze szatkuje lub scieram ogorka zielonego , czosnku sporo, dodaje kubeczek jogurtu naturalnego , sol , pieprz i gotowe :) uwielbiam ten sos i moge go do wszystkiego jesc , zdrowo i malo kalorii ;)

Eli pisalas , ze bylas w 6tc ciazy na usg i juz bilo serduszko , te 6 tyg. to od okresu liczone ??

To ja robie taki sosik Jak TY do obiadu ale mieszam z pekińską i jest super sałatka :):):):) Widze ze mamy takie same gusty smakowe :)
Dobra ja uciekam szykować sie na tą parapetówke, ale powiem szczerze ze nie mam chęci iść :-( Ale odbębnimy i bedzie spokój :)
Do wieczorka kochane :*:*:*::-D:-)

reklama
Jejku ale wy duzo piszecie :-)

Rabbit - GRATULACJE!!!!

Dziewczyny, czy ktoras z was ma kota/koty? Wiem ze nie mam mu zmieniac kuwety. Czy jeszcze czegos nie powinnam robic?

No i ide na pilates dla ciezarnych we wtorek wieczorem:)

Narobilyscie mi smaka!No i zrobilam to samo.Tyle ze z przyprawa do gyrosa,frytki domowej roboty,a tzatzyki to rozcieram bialy ser(odrobinke)z jogurtem czosnek ogorek,to wtedy jest bardziej gesty.I zielona salate z wszystkim mozliwym!Wlasnie siadamy do stolu.Pa

Witam nowe mamusie!!!!

dziewczyny,ale wy macie tempo,nawet nie probuje was nadrabiac....
dzis moi rodzice dowiedzieli sie ze jestem w ciazy...dawno nie widzialam ich takich szczesliwych...

milego weekendu,buziaki

Hejka dziewczyny.....ale tu dużo piszecie nie nadążam....masakra...

Ja jestem jeszcze w bliźniaczym szoku...wszyscy w rodzinie też....ale wszyscy bardzo się cieszymy.... mam nadzieję że na następnym usg też będą dwie fasolki.... bo lekarz mówił że różnie może być....\

A co tam u Was ??? jak się czujecie?? aaa testujęce.....testujcie już...bo ciekawość mnie zżera

Dziewczyny, czy ktoras z was ma kota/koty? Wiem ze nie mam mu zmieniac kuwety. Czy jeszcze czegos nie powinnam robic?

No i ide na pilates dla ciezarnych we wtorek wieczorem:)

wiecej higieny plus TZ zmienia kuwete i bedzie dobrze :)
ooo juz na pilates sie zapisalas ?? ja tez mysle , ze moze na cos sie zapisze , ale nie wiem czy u mnie cos robia takiego ?? trzeba poszukac :)

Narobilyscie mi smaka!No i zrobilam to samo.Tyle ze z przyprawa do gyrosa,frytki domowej roboty,a tzatzyki to rozcieram bialy ser(odrobinke)z jogurtem czosnek ogorek,to wtedy jest bardziej gesty.I zielona salate z wszystkim mozliwym!Wlasnie siadamy do stolu.Pa

hehe to bedzie watek kebabowy cos czuje :) smacznego !!

Witam nowe mamusie!!!!

dziewczyny,ale wy macie tempo,nawet nie probuje was nadrabiac....
dzis moi rodzice dowiedzieli sie ze jestem w ciazy...dawno nie widzialam ich takich szczesliwych...

milego weekendu,buziaki

witaj :) my sie jeszcze chyba nie znamy :)
no tempo niezle , ale nie tak jak na staraczkach :)
fajnie , ze rodzicie sie ucieszyli !!

Rabbit trzymam mocno kciuki za dwie fasolki &&&&&&!!
bedzie dobrze zobaczysz :)
pewnie w szoku jestescie hehe

Witajcie wreszcie dzisiaj:)

Ja już po ostatnim w tym semestrze egzaminie, wreszcie mogę się cieszyć feriami:-)

Słuchajcie, mam pytanie: otóż idziemy dzisiaj na kręgle i zastanawiam się czy powinnam brać udział w grze. Mój P. gdzieś wyczytał, że dziewczyny odradzają, a Wy, co o tym myślicie?

reklama
Ja bym nie grala.Ale ja w poprzednich ciazach normalnie mylam okna i robilam wszystko jak zwakle i nic sie nie dzialo.Jedyne czego nie robilam to wlasnie dzwiganie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry