Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Werka[/B], mysle ze to bardzo rozsadne , tylko staraj sie nie przerwac kuracji przedwczesnie
A nie ma przeciwskazan do stosowania w ciazy? Tak na wszelki wypadek pytam bo tez sie boje zeby w ciazy czegos nie podlapac, a zawsze juz wiedzialabym czym swinstwo potraktowac, bo u mnie dostac sie go gina czy dodzwonic poza umowionymi wizytami to tez wielka sztuka:-)

Bo grzybek jak wiadomo żywi się cukrem.
A tak a propos cukru...
Dziś mój ma urodziny, więc wczoraj postanowiłam wziąść się za upieczenie tego tortu szwarc-coś tam którego tu dziewczyny polecały. Czasochłonny jest jak żesz ty!!! Pół dnia stałam nad nim!!! ja!!! a kręgosłup to mnie potem tak napierdzielał że jak się połozyłam to już koniec, tak zostałam do wieczora!! na dziś zostawiłm sobie dekoracje. Nie mam pojęcia jak smakuje, ale wygląda zawaliście.
ja właśnie zjadłam całą górę spaghetti i zdycham z przejedzenia
miałam dzisiaj sprzątać ale mam strasznego lenia i do tego to przejedzenie..... poczekam aż chłop z pracy wróci, porobię słodkie minki, ponarzekam że sił na nic nie mam to może posprząta ;-)
Dziewczyny czy Was tez boli kość ogonowa? Siedzieć mi cięzko ;/ Może za duzo siedzę, ale to wszystko Wasza wina bo za dużo czytam baby boomNo ja na L4 od 7 tygodnia jestem i tak naprawde ostatnio to corasz wiekszego lenia mam jak Wy. Tv, laptop itp. Ach..
Ati,ja tak miałam kość ogonowa mnie bolałaa,nie mogłam siedzieć-ale u mnie samo przeszło.
Ja mam wizytę u lekarza ogólnego 0 3.30 infekcja nie daje za wygrana kaszel sie przyplątał mokry bolący,pól nocy nie spałam.Ide chyba lepiej jak mnie lekarz zobaczy osłucha,wizyta u mojej pani doktor dopiero w czwartek nie będę czekać.