Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Córeczka jest jej i zdjęcie także jej autorstwa, takie jej hobby ;-) Warsztaty Fotografii Artystycznej – warsztaty fotograficzne, kurs fotografii, akt, portretAsionek oj przydałby się teraz ktoś kto pomógłby nam go zjeść :-)

i ty to nazywasz leniem? wszystko oddam za jagodziankezgadzam sie że facet też musi sie leczyć
ja dziś zrobiłam chili con carne, takie łagodne i teraz z małżem leniuc.hujemy..
a wczoraj bułki jagodzianki, przymierzam się do zrobienia tego ciasta orgazm![]()

Werka wiadomo, że to nie sprawa higieny nie martw się my- kobiety wiemy takie rzeczy tym bardziej że większość to przerabiała. Ja też miałam 100 tys razy infekcje, ale odpukać- w ciąży jeszcze nie mam. Ja też słyszałam, że warto spać bez bielizny wtedy ( chociaż przy tej globulce to wykluczone bo pewnie ją na noc wkładasz), no i w dzień też w miare możliwości po mieszkaniu bez bielizny i w przewietrzonych pomieszczeniach. Poza tym przetrwaj do porodu potem wyleczysz to świństwo porządnie.