reklama

Październik 2011

grrr!! Tyle się napisałam i wszystko wcięło, coś szwankuje te forum :wściekła/y:

Piszę jeszcze raz, mam nadzieję ,że pamiętam wszystko co pisałam :-D

Tu masz ciekawy link na ten temat http://www.grabieniec.pl/pokaz_artykul.php?id_artykulu=973

Na tą podstępną chorobę cierpi wiele ludzi ,a nawet o tym nie wie niestety...
Ja miałam prawie wszystkie jej objawy, a nawet objawy z nadczynności, sądziłam ,że to depresja, zaczęłam szperać w necie, aż trafiłam na fajny artykuł w którym było napisane, że depresja jest bardzo często mylona z niedoczynnością tarczy i ,że zanim się sięgnie po psychotropy to powinno się najpierw zrobić badania na tarczycę...
Ja poszłam ale dopiero wtedy jak już zaczęłam krzyczeć na dzieci i na lubego, wtedy powiedziałam dość i biegiem poleciałam po skierowanie na TSH i niestety wyszło szydło z worka... Odkąd zaczęłam się leczyć jest dużo lepiej, choć dawkę już miałam podnoszoną dwa razy, jak zaczynam się robić nerwowa to lecę robić FT4...
W każdym bądź razie nie życzę nikomu tej podstępnej choroby....

Ostatnia edycja:
reklama
A ja kurde nawet sie nie dowiem czy mam cos. Bo tutaj takie skape badania robia i wogole...

BOZE to juz 27tyg....
Widzę ,że idziemy łeb w łeb :-D Choć ja to cały czas liczę od czasu poczęcia ,dla mnie to w rzeczywistości 24 tygodnie i 5 dni , termin sobie wyliczyłam na 3 październik i USG to potwierdza, mam tylko jeden termin porodu :-p

Według ostatniej @ 1-go zaczęłam 3 trymestr ,a według poczęcia zacznę 8-go lipca :szok: ale ten czas leci..

Ostatnia edycja:
słońce czyli zostawić tą dawkę i czekać aż sie polepszy?? bo przyznam szczerze że wysiadam :/ do tego mogę dopisać uderzenie gorąca, bóle w klacie i kołatanie serca, przez które wieczorem nie umiem zasnąć :/ Chyba czeka mnie telefon w poniedziałek do endo bo na necie przeczytałam, ze moze być że dla organizmu za duża dawka i o połowę zmniejszyć, ale nie chcę tak bez kontaktu z endo z wiadomych przyczyn, mam doła

kurcze chyba najlepiej w poniedzialek do dr isc i to skonsultowac
wspolczuje :(

u mnie w rodzinie tez sporo osob ma chora tarczyce
ja tez myslalam , ze mam , ale przed ciaza robilam badania i USG i wyszlo ok na szczescie :)

Cześć,

ja dziś pomalowałam włosy, mam teraz takie słoneczne, jasny brązik.. :)
.

ja narazie nie farbuje szkoda kasy :/ przez to palace slonce moje prawie czarne wlosy i naturalnie tez takie mam zeby nie bylo , tak plowieja , ze szok :/ na karku to juz mam blond i po bokach :szok:
takze zapraszam na rozjasnianie gratis do mnie hehe

A ja kurde nawet sie nie dowiem czy mam cos. Bo tutaj takie skape badania robia i wogole...

BOZE to juz 27tyg....

no jeszcze tyg. i zaczniesz 3 trymestr :)
czas zapitala , ze szok
nam szybciej , bo ogolnie lato zawsze szybko leci :) zima , jesien to sie ciagnie :/
a tak lato , a po juz zaraz porod :)

dobrej nocki !!

hejka mamuśki....ja już wyspana,pojedzona...:) pogoda za oknem masakra....blleee ciśnienie niskie....nawet dzieciaki tak nie buszują w brzusiu.....

ilonka musisz jak najszybciej skontaktować się z lekarzem....a jak się objawy będą pogłębiać to skocz na izbę przyjęć...nie ma co się męczyć...

elifit ja też niedawno farbowałam włosy....nie wytrzymałam z tymi odrostami czułam się taka zaniedbana....

Ja też powstałam i pogoda mnie załamała :wściekła/y::wściekła/y:...leje i 13 stopni ...kurde w czasie deszczu dzieci się nudzą..no więc ja mam przed sobą takiego znudzonego 4-latka...póki co zajął się bajką...ale zaraz włączy marudę :sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry