mileczka89
Mamita małego Mareczka
hey witam się i ja.
cześć mileczka89 to Twój rocznik? jeśli tak to jesteś ode mnie rok młodsza
![]()
Tak, tak rocznik. Pewnie jestem jedną z młodszych mam na forum
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hey witam się i ja.
cześć mileczka89 to Twój rocznik? jeśli tak to jesteś ode mnie rok młodsza
![]()
teraz dla siebie chyba koszule, szlafrok... a koszule jakie kupujesz?![]()
...nawet 3 lata temu jak otwierał Pub to od razu dla niepalących i szybko sie przyjęło...ludzie wychodzili zawsze na dymka na zewnątrz i nie narzekali 
o nie, nie... ja jestem najmłodsza... rocznik 91...Tak, tak rocznik. Pewnie jestem jedną z młodszych mam na forum![]()

Mój też dzisiaj wraca i juz nie mogę się doczekać a pewnie będzie ok 22 ;(LALECZKI, moj dzisiaj wraca wkoncu do domu
Mnie to plecki czesto bola, szczegolnie kosc ogonowa, jak posiedze za dlugo w jednej pozycji to potem ciezko mi wstac nieraz jest! I stekam wtedy jak babcia 80letnia....

IDIOTA ale mowie wam taki nawiedzony czlowiek ze nie wiem skad takiego wytrzasnal, znam bardzo dobrze jego siostre, ale ona to juz cud malina!!Rudson jesteś wielka właśnie takiej koszuli nocnej nie mogłam znaleźć. Bo chciałam w miarę normalną bez pamperków nie workowatą i w przyzwoitej cenie. Daj znać jak ją dostaniesz bo ja mam pecha do allegro i jak zamawiam to na ogół bubel.

..kupiłam tez od tego samego sprzedawcy taki szlafroczek wiązany z przodu też fajniusi