Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No wczoraj był bardzo ruchliwy ale tylko baaaardzo nisko, wręcz słabo wyczuwalne były jego ruchy jak przyłożyłam rękę do brzucha, bardziej to odczuwałam jak takie delikatne skubanie w środku, bardzo nisko, wręcz bym powiedziała ,że majstrował coś przy szyjce macicy i tak cały dzień.. Dziś się chyba troszkę przekręcił bo dostałam kilka kopów na poziomie pępkamalutka na pewno jest tak jak piszesz - jak nam się nic nie chce w taką pogodę to co się dziwić maleństwu?![]()

Normalnie to ja kopniaki dostaję już ponad pępkiem, nie raz już po żebrach dostałam, to są już naprawdę bardzo silne i wyczuwalne kopniaki, ale od kilku dni jak u nas taka pogoda to nie dość ,że leniwy się zrobił i tych kopniaków jest mało (tak to się zastanawiałam kiedy on w ogóle śpi) to wczoraj cały dzień gdzieś tam nisko majsterkował... Zobaczymy dziś jak będzie, choć zawsze przy kawce dawał czadu porządnie, a dziś kawę kończę ,a tu cisza i spokój... A o plecach to ja nic pisać lepiej nie będę, bo łatwiej napisać kiedy mnie nie boląmalutka a to majsterkowiczmój to różnie kopie... raz niżej, raz wyżej... dziś nawet nad pępkiem poczułam :-)