Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No wczoraj był bardzo ruchliwy ale tylko baaaardzo nisko, wręcz słabo wyczuwalne były jego ruchy jak przyłożyłam rękę do brzucha, bardziej to odczuwałam jak takie delikatne skubanie w środku, bardzo nisko, wręcz bym powiedziała ,że majstrował coś przy szyjce macicy i tak cały dzień.. Dziś się chyba troszkę przekręcił bo dostałam kilka kopów na poziomie pępkamalutka na pewno jest tak jak piszesz - jak nam się nic nie chce w taką pogodę to co się dziwić maleństwu?![]()

Normalnie to ja kopniaki dostaję już ponad pępkiem, nie raz już po żebrach dostałam, to są już naprawdę bardzo silne i wyczuwalne kopniaki, ale od kilku dni jak u nas taka pogoda to nie dość ,że leniwy się zrobił i tych kopniaków jest mało (tak to się zastanawiałam kiedy on w ogóle śpi) to wczoraj cały dzień gdzieś tam nisko majsterkował... Zobaczymy dziś jak będzie, choć zawsze przy kawce dawał czadu porządnie, a dziś kawę kończę ,a tu cisza i spokój... A o plecach to ja nic pisać lepiej nie będę, bo łatwiej napisać kiedy mnie nie boląmalutka a to majsterkowiczmój to różnie kopie... raz niżej, raz wyżej... dziś nawet nad pępkiem poczułam :-)