reklama

Październik 2011

reklama
ja najczęściej kopniaczki czuję w dole brzucha, ale przy pępku:-)
na razie jest spokój... pewnie wieczorem jak zwykle zaczną się hulanki bo brzuchu. (imprezowy chłopak):-D

na razie jest spokój... pewnie wieczorem jak zwykle zaczną się hulanki bo brzuchu. (imprezowy chłopak):-D
no ja tez, choc ostatnio pare razy powyzej czulam;-) w niedziele szalalo strasznie a wczoraj ledwo ledwo dzis tez sie zaczyna no ale zobaczymy, wazne, ze sie rusza i czuje

Magda Mr - mnie bardzo czesto kopie "po odbycie", nieprzyjemne uczucie - a ten maluch ma zabawe :)

ja mam do d*** humor, bo bylam zaraz z rana na wizycie u poloznej i dostalam ochrzan ze za duzo waze:baffled: to byl jak "balsam" na moje nastroj , kurde.................... zelazo dostalam , bo hemoglobina spadla

eeee, ide kawke zrobic mala, bo cisnienie mam baaaardzo nizutkie, ale i tak mnie to nie pocieszy..

Witam się i ja w tą pogodę bez zmian :wściekła/y:
Mój dzidź dalej siedzi na samym dole, jego ruchy czuję ,aż w pachwinach ,Magda_Mr witaj w klubie bo i ja tam gdzieś ruchy czuję :-D
Tylko ,że ja to zaczynam się już martwić, to trwa 4 dzień, tyle pisałyście o tym zaplątaniu w pępowine ,że nie dość ,że mam mega stracha to i koszmary nocne :-( Dzięki Bogu dziś mam wizytę u gina, mam nadzieję ,że rozwieje moje wątpliwości i ,że jest wszystko ok...

hej :)

kurcze kolejna noc nieprzespana :/ nie wiem juz co mi jest .....jakies dziwne uczucie mam w nogach i do tego doszly rece :/
ehh chyba juz bedzie coraz gorzej tylko ...

Asiu ja brałam S...i jeż w sam raz i na wyższą kobitkę tez by było :tak:

:

dzieki :)
ale S ?? :) wejde hehe ??

Asionek z tym spojeniem to u mnie jeszcze najgorzej - niektore babki musza o kulach chodzic albo na wozku jezdzic :szok: wiem czego nie moge robic, co mam ograniczac itp. co 2 tygodnie bede miec akupresure, jak bedzie zle to tez fizjoterapie.
Ponoc 26-29 tydzien jest najgorszy bo cos tam sie w miednicy mocno zmienia.

Magda_Mr ja czuje codziennie, od jakiegos tygodnia w miare regularne: 5-6 rano, poludnie, 5-6 popoludniu i ok 23-24.

czytalam kiedys wlasnie o tym rozejsciu i wsumie nawet sporo kobiet na nie cierpi :/ podobno nieraz strasznie boli
oby u ciebie bylo tylko delikatne !!

druga!!! witam....ja dzisiaj w kiepskim samopoczuciu...mdli i duszno....blleeee

moze jeszcze sie poloz ??

moj szaleje od 12 w nocy najczesciej , czasami 1.30
dzisiaj to juz wogole pol dnia i cala noc !! jeszcze mnie kopie teraz hehe

Dziendobry koffane

Magda Mr - mnie bardzo czesto kopie "po odbycie", nieprzyjemne uczucie - a ten maluch ma zabawe :)

ja mam do d*** humor, bo bylam zaraz z rana na wizycie u poloznej i dostalam ochrzan ze za duzo waze:baffled: to byl jak "balsam" na moje nastroj , kurde.................... zelazo dostalam , bo hemoglobina spadla

eeee, ide kawke zrobic mala, bo cisnienie mam baaaardzo nizutkie, ale i tak mnie to nie pocieszy..

Widze ze kolejna co ochrzan dostala.. Ja sobie na weekendzie pofolgowalam i kilo do przodu w dwa dni.. A jutro wizyta.. Gin zezre mnie zywcem
Nie przejmuj sie moja droga, widze ze teraz nowa moda u lekarzy - opierdzielac za kazdy kilogram wiecej

reklama
uffff już mi przeszło.....jak to kopią was po odbycie?? hihihi u mnie jedno jest pośladkowo i kopie mnie tak w dole....nie przepadam za takimi kopniakami....wolę te na górze albo po bokach...drugie za to jest główkowo i jak się rusza to mam całą główkę przed oczami:)

Asionek ja cały czas leże...ale już mi lepiej:)

a jeżeli chodzi o kilosy....to się nie martwcie każdy indywidualnie nabiera...a teraz dzieciaki szybko rosną....

to co my mamy kurde głodne chodzić............ja tam cały czas jem:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry