reklama

Październik 2011

reklama
malutka - najważniejsze, że ruchy czujesz :tak: a jak się dziecko obróciło poślkadkowo i np. masz łożysko nisko na przedniej ścianie to wiadomo, że będziesz odczuwać teraz inaczej i nie ma powodu do zmartwień :tak:
Ale ja mam tak od 4 dni, do tej pory było wszystko ok, czułam ruchy wysoko i nawet tańce brzucha niesamowite były, a teraz dziwny spokój i tylko delikatne pukanie gdzieś w dole...
Trzymajcie kciuki aby mi USG zrobił bo chyba zwariuję od tego myślenia, do tego wczoraj z prawej strony brzuch mnie pobolewał jak na @, mam nadzieję ,że to mały gdzieś mnie tam ugniatał....

Też tak myślę, że to kwestia ułożenia:-)
Miłka, właśnie dla mnie to trochę dziwne,
no ale jak mu ufam... prowadził już 4 ciąże w mojej rodzinie...
prawie jak ginekolog rodzinny...

Jestem i ja. Dalej parówa za oknem.
Ja się też muszę poskarżyć na kiepską noc. Od 3 się budziłam co chwile i nawet nie wiem czemu, bo nic mnie nie boli, brzuch nie przeszkadza więc nie wiem.
Ja różnie czuje, wczoraj wieczorem zostałam skopana po d****u a dziś koło pępka smyranie czuję. Najśmieszniejsze jest uczucie jak się jakoś tak dziwnie w poprzek ułoży (przekręca się wtedy??) i takie dziwne naciągnięcie skóry na bokach czuję.
A! No i ciemna krecha zaczęła mi się pojawiać. Idzie od dołu i jest w połowie drogi do pępka :-D
Miłka już po przeprowadzce?

sivi - już u siebie, ale została nam kosmetyka w przedpokoju i chyba już w tym tygodniu wszystko skończymy :tak:

mnie też się krecha pokazuję tylko od cycków idzie do pępka :dry:

reklama
Miłka :dry:że co?? odwrotnie??o czymś takim jeszcze nie słyszałam :-D:-D
Przewlekło was dziewczyny na lewą stronę :-D:-D
Fajnie że już wszystko zrobione, to ci teraz już tylko spokojne czekanie na poród zostało :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry