Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej kobitki
leżakuje pod kroplówką z magnezu...idzie już 3h i 1/3 zeszła
poza tym martwi mnie to że dla odmiany mój mały szaleje jak opętany od wczoraj...kopie bez przystanku ...już się martwie o niego...poza tym jak mierzą tętno to jemu to serducho strasznie szybko bije
... wali na całego nawet ok 160/min
Leżę na porodówce bo ginekologia w remoncie...7 kobitek na sali - 3 z dzidziolami co sie dzirają a 3 "przenoszone" i ja jedna outsider![]()
no w III trzeba odstawić, żebyś się nie wykrwawiła przy porodzieilonka26 moze dlatego, ze ja do malych nie naleze i stres i wogole
Rudson lez grzecznie i sie nie martwponoc norma jest jakos do 165/min spokojnie. Moje ma ok 136-150 i tez sie stresuje
Dziewczyny prawda to, ze Acard w III trym trzeba odstawic??

Wstać musiałam już o szóstej, bo 6:46 autobus do labolatorium, tam sobie poczekałam w kolejce i 7:45 pierwsze pobranie krwi, a o 9:45 ostatnie kłucie, a jak na złość autobus powrotny dopiero o 10:46
Nie macie pojęcia jaka wczoraj wróciłam padnięta, aż się śmiałam ,że chyba pierwszy raz nie będę protestować ,że muszę leżeć
Po powrocie napiłam się kawy, ale niestety musiałam ją pić w łóżku 

Moje też już wczoraj przyszłyi jeszcze polecam ptasie mleczko.. furorę zrobiło
Co do wyprawki, mój narzeka że non stop na allegro siedzę a przecież i tak w tym miesiącu nie kupię.. nagle mówi że trzeba się zapisać do spółdzielni (300zł) no to ja mu że wolę dziecku kupić.. on że w sierpniu - ja że w sierpniu mamy dwa wesela! i trzeba będzie do koperty włożyć.. i co? nie dam się zbyć, czekam do piątku na wypłatę i zaszalejemy z didem
przyszły mi pieluchy z linku malutkiej i Vanish hihih.. obczaje i zdam relację
edit:
pieluszki mini z cyferką "2" (od 3-6kg), z hurtowni .. zobaczymy jak się sprawdzą w październiku
vanish troche puszka pognieciona, pewnie wina poczty. Ogólnie jestem zadowolona.
i jestem bardzo zadowolona 
Dziękuję kochana za zainteresowanie, melduję się za to dziś ;-)To dlugo byliscie grzeczni:-)
Mariolcia moj jest odemnie 11 lat starszy ,a gdybym mu wczorej nie przywalila rura od odkurzacza to bynawet nie wpadl na pomysl zeby sam odkurzyc.
A pozatym wychodze z zalozenie ze faceci generalnie sa poprostu wygodni ,dlaczego ma sie starac jezeli ty nic nie mowisz ,ze tobie cos nie pasuje.
Twojego tescia sama bym chetnie wziela w obroty i go ustawila jak nalezy.(wy mlode mamy wzbudzacie we mnie instynkt obronny)
A jemu moze sie wydaje ze skoro ty jestes mlodsza ,to tym samym on ma silniejsza pozycje w zwiazku.
Moj jest stary ,ale jak rykne porzadnie to chodzi jak w zegarku.Ale niestety krotko.Czyli trzeba znowu zrobic zadyme.
Co jest z Malutka jeszcze dzisiaj sie nie meldowala?
Ja mam po raz pierwszy taki duzy brzuch na tymetapie ciazy i to wcaleiejest zabawne.Po nocy bola biodra ,po spacerach plecy ,a jakpoloze sie .,to nie umiem wstac.A bardzo mnie boli wewnetrzna strona ud.
Chodze jak kaczka i ludzie sa zszokowani ze mam jeszcze trzy miechy .
Nie wyobrazam sobie.
Dziś jestem ale tylko do czasu ,aż wypiję kawę bądź do póki moje kochanie się nie obudzimalutka zapewne odpoczywa i dobrze... ale fajnie gdyby coś zameldowała, bo faktycznie trochę smutnawo bez niej i zaczynamy się martwić... MALUTKAAA jesteś??
karolina
no to faktycznie to w ogóle nie jest śmieszne;/ musi być Ci ciężko... ale gdzieś czytałam ( nie wiem na ile to jest prawdą) że brzuch w drugiej czy trzeciej ciąży zawsze jest większy niż w poprzedniej i szybciej rośnie niż w pierwszej... chociaż wychodziłoby na to że mamy 7 dziecka to już w 2 powinny mieć taki jak my teraz heh...
może zapisz się w miarę możliwości na jakieś ćwiczenia dla ciężarnych joga czy coś, albo na basen? wzmocnisz mięśnie, wypoczniesz i miejmy nadzieje odczujesz jakąś tam ulgę?

I niestety, pozmywał po obiedzie i musiał się już szykować do pracy ,zawsze wychodzi koło 17 czyli ,aż godzinę wcześniej... Dziś wstanie i od nowa... Dobrze ,że jutro ma wolne i dopiero pojutrze na rano... On mi się zaora