Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Justyś ja tak miałam z 2 tygodnie temu byłam taka franca i nabucona że strasznie....aż w końcu m nie wytrzymał i postawił mnie do pionu...i dobrze zrobił...też odrazu ryczałam...aż chyłkałam jak dziecko hehehe tak to już jest w ciąży...teraz się uspokoiłam
ja mialam 2 tyg temu takie jazdy
ryczalam codziennie, zamykalam sie w lazience jak male dziecko
teraz sie troche wyciszylam znowu , na szczescie dla calego narodu
teraz mam takie TOMIWISIZM , wszytsko mnie gila....

a pro po płaczów to ja nad morzem tak miałam caly tydzień o coś beczałam raz pobeczałam sie w knajpie ze rybka którą zamówiłam byla mala i sie nie najadlam
wyobrażacie sobie mine kelnerki 
dzis na wadze +9 kg
z wamijak krowie na rowie, dziekuje i zobacze w praktyce czy zrozumialam;-)
wstawać mamuśki....ja już oczywiście pojedzona i zasiadłam do kompa...no bo co tu robić...jeszcze trochę a depresji dostanę....za oknem piękna pogoda a ja przykuta do łóżka jakaś masakra....;/
jak tam wasze samopoczucie??
Dzidzia za nisko i chce juz wyjsc a przeciez jeszcze mu nie wolno!!
Wstałam dziś no na razie z dobrym humorem, zobaczymy , mam nadzieje że mi to minie, bo sama siebie nie lubię
Dziś mnie m na łódkę zabiera taka ładna pogoda szkoda że opalać się nie można i że Nasz zalew taki syf że nawet pięty tam nie wsadzę![]()
DOBRY Dziewczynky
W końcu tak jak lubie na swoich smieciach z kawką i przy BB jupiiiiia pro po płaczów to ja nad morzem tak miałam caly tydzień o coś beczałam raz pobeczałam sie w knajpie ze rybka którą zamówiłam byla mala i sie nie najadlam
wyobrażacie sobie mine kelnerki
A dziś u mnie piękna pogoda brzuszek jeszcze jakis taki dziwny jest ale nie czuje ze jest twardy on mi chyba podrósł ciutkę po tych gofrach wszystkichdzis na wadze +9 kg
![]()
Męża zaraz wyślę po zakupki a sama się pobyczę na kanapiez wami
Szyjka na szczescie okeja jak szyjka??
Szyjka na szczescie okej![]()